Benim Facede gruba katılma isteğim halen beklemede. İki hafta oldu sanırım.
hangi gruba davet yollamıstın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Facede gruba katılma isteğim halen beklemede. İki hafta oldu sanırım.
Facedeki sayfamız ne kiiiiiii :)
Benim ayak bacaklar çok fena şişti. Evdeyim epeyce indi ama halen parmağımla bacağıma bastırdığımda çukur çukur kalıyor. Sabah kalktığımda dudaklar kocaman. Burnum da şiş üç dört gündür biraz. Neyse ki doğumdan sonra hepsi iniyormuş.yok canım ben onu rahim kasılmalarından dolayı yazmıştım zaten
benim vücudum da çok ödem tutar ama ayaklarımı kaldırınca geçerdi iki gündü abartı bir şişlik oluyor. Ellerim çok şişmiyor..
2014 Eylül ve Ekim K.K.ya yolladım.hangi gruba davet yollamıstın?
2014 eylül ve ekim K.K
Cumartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım:) merakla bekliyorum:) merve de doğumunu yaptı. Ya inanamıyorum bizim karnımızda öyle büyük bebek mi var :)))))aa süper çıkmış canım gözün aydın![]()
2014 Eylül ve Ekim K.K.ya yolladım.
ok başvurdum :)
ayy nasıl diyim bayramdan sora gelin diye :) ama tabi ne kadar gec gelirlerse o kadar iyi:)
teyzem bitanedir yaa bayılırr milletin evinin dekorasyonunu yapsın sürekli bişeyler alsınn cok da zevklidir o yüzden hiç gözüm arkada diil eminim cok güzel seyler almıstır:)
yarın sabah 9:30 da canım nst ye giricem sanırım önce cıkınca haber veririm mutlaka:) en kötü ihtimalle face ten merve gibi canlı yayın yaparım:)
merveden sonra cok heyecanlandım ben canım yaa:)) yarını sabırsızlıkla bekliyorumm:))
bebişin mobilyalarıı geldiiii oda buyuk oldugu içinn toplu olarak cekemedim fotografı ama ayrı ayrı 2-3 resim var face ten yollarım smdi sana
Cumartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım:) merakla bekliyorum:) merve de doğumunu yaptı. Ya inanamıyorum bizim karnımızda öyle büyük bebek mi var :)))))
Tatlım sürekli face den haber veririm, face den eklerim diyorsun ama bozuluyorum!! Benim face m yok.İlişkimiz buraya kadar mıymış :) Biz de merak ediyoruz Nst sonucunu, Duru'nun odasını![]()
Tatlım sürekli face den haber veririm, face den eklerim diyorsun ama bozuluyorum!! Benim face m yok.İlişkimiz buraya kadar mıymış :) Biz de merak ediyoruz Nst sonucunu, Duru'nun odasını![]()
Ben ismimi yazdım. Çok gizliahh kıyamamm kuzucum sana özeldenn yazarımm ben hiç merak etmee:)) durunun odasını da tamamlanınca yollayayım deidm cnku nasılsa mobilyalarımız aynı biliyosun nasıl bişey oldugunu:)))
ya sen de girsene face'eee...
ahh kıyamamm kuzucum sana özeldenn yazarımm ben hiç merak etmee:)) durunun odasını da tamamlanınca yollayayım deidm cnku nasılsa mobilyalarımız aynı biliyosun nasıl bişey oldugunu:)))
Bana ve eşime dokunuyor canım face :) O nedenle evlenirken kapatmıştık,bir daha da açmadık...
Evet orası öyle biliyorum ama kader arkadaşımın face e kaymasından hoşlanmadım
Bakın canlarım face gidip burayı unutursanız (doğumdan sonrada) sizi site yönetimine şikayet ederim!! İntikamım acı olur.Kimse bir yere kaybolmasın :)
canım unutur muyuz aşk olsun, ben ikisini birden idare edebilirim![]()
Ben ismimi yazdım. Çok gizliBuradaki herkes grupta var mı?
Bana ve eşime dokunuyor canım face :) O nedenle evlenirken kapatmıştık,bir daha da açmadık...
Evet orası öyle biliyorum ama kader arkadaşımın face e kaymasından hoşlanmadım
Bakın canlarım face gidip burayı unutursanız (doğumdan sonrada) sizi site yönetimine şikayet ederim!! İntikamım acı olur.Kimse bir yere kaybolmasın :)
Valla bilmem, ben tehditimi ettim :) Doğumdan sonrada herkes burada olsun :)
:)) herkes yok cnmm ekledi arkadas seni kontrol et istersen
:) ben biyere kaybolmadım tatlım uzun zamandır face te de yazıyorum ben zaten amacım burayı ihmal etmek diil de bazı durumlar var biliyosunn özelden konustugumuz:)) ama seni hiç unutmamm sen hiç merak etmee tatlımm:)
tamamdır şef![]()
Tamam o zaman ikinizi de öpüyorumve soğuk birer
ısmarlıyorum :)
Tamam o zaman ikinizi de öpüyorumve soğuk birer
ısmarlıyorum :)