• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar sizler neguzel muhabbeti ilerletmissiniz ben hala kizimla uğraşıyorum iğneleri bittiği halde atesi düşmüyor akşam yine doktora goturcez hicbiseyde yemiyir yavrum nasil soldu büyük ihtimalle doktor serum takicak inşallah kizim toparlanir bugün okadar canım sıkkın ki içimde de bi sıkıntı var Allah hayırlısini versin

Kizlar sizler neguzel muhabbeti ilerletmissiniz ben hala kizimla uğraşıyorum iğneleri bittiği halde atesi düşmüyor akşam yine doktora goturcez hicbiseyde yemiyir yavrum nasil soldu büyük ihtimalle doktor serum takicak inşallah kizim toparlanir bugün okadar canım sıkkın ki içimde de bi sıkıntı var Allah hayırlısini versin

ah kıyamam canım ya inşallah düzelir bir an önce yazık. artık detaylı bi araştırma yaparlar heralde canım. viral mi acaba neden düşmüyor ki ateşi? Bize de haber ver. İçini ferah tut dualarımız seninle

ah kıyamam canım ya inşallah düzelir bir an önce yazık. artık detaylı bi araştırma yaparlar heralde canım. viral mi acaba neden düşmüyor ki ateşi? Bize de haber ver. İçini ferah tut dualarımız seninle

Kanında enfeksiyon çıkmıştı kan tahlilinde çıkmıştı

Haklısın canım benim ailemde illaki gelecek. Yani ben diyemem ki gelmesinler diye. Çünkü ben kendi annemin gelmesini istiyorum. O yüzden de kayınvalidemin de hakkı var. Kırıcı olmak, eşimi kırmak istemem asla. O yüzden bakalım yaşayıp göreceğim. Eğer baktım durumu abartıyorlar o zaman eşime derim. Ben bu durumdan sıkıldım v.s. diye. Ama şimdi kimse gelmesin dersem haksız duruma düşerim. Çünkü o zaman benimde ailemin gelmemesi lazım.
canım, sonuçta ameliyatlı insana refakatçi lazım. Annem dururken neden kaynanam gelsin ki? Eğer sadece anne ve kaynana kalıp sana bakacaksa bu da olur ama cümbür cemaat yeni doğum yapmış, ameliyatlı kadına misafirliğe gitmek ayıp bence. doğum yapmış insan dışında hangi hastaya bu kadar kalabalık, alengirli ziyaret yapılıyor ki? biraz daha ince fikirli olmak lazım bence.

bebiş ben ve eşim,
düğünümüzde öyle yapmıştım, kimse gelmesin diye nikahtan çıktık eve geldik üstümüzü değiştirip balayına çıktık elimde olsa şimdide hastaneden çıkınca bir yerlere gitmek isterim ama bebişle ilk günler zor olur

tebrik ederim canım iyi cesaret küçük bebişle tatile çıkmak:) eşimi ikna etsem ben de gitmek isterim aslında ama eşim hayatta küçük bebişi dışarı çıkarmaz:(

şimdiye kadar bikini giysem de hiç almadım göbeğimi gerek duymadım ama dökülmez böyle kalırsa kötü yani. Doktora bi açıyorum tüylü tüylü zaten :) Onlar neler görmüştür gerçi :)

benim de göbeğim tüylendi ya sinir oluyorum :( normalde hiç tüylü birisi değilimdir ama göbeğim hamilelikte fena halde tüylendi. dokunmaya da cesaret edemiyorum daha fazla çıkmasın diye:( inşallah dökülür doğumdan sonra:(

Canım yaa kıyamam kuzucuğa, inşallah tez zamanda iyileşir de kardeşini neşeyle, sağlıkla bekler

Sağol canım serum takarlarsa daha cabuk toparlanir zaten doktor iğneler bittikten sonra ateşi devam ederse serum takariz demişti biraz sonra hastaneyi aricam inşallah bu akşam doktorumuz ordadir

bu saat oldu hala işteyim:( hamile olduğumu unutup mesai çıkışına yakın genel kurul toplantısı koyuyorlar offf:(

kızlar ben dun yazmayı unutmuşum,bende dun pıhtılasmada çıktı.ve tabı anemı.demir ilacını ıkıye cıkardm surubu,ıns yukselır.pıhtılasma ıcın lımon tuketılmelı denıor.kuzlar kecıboynuzu dışında kan yapıcı demir yukseltıcı neler yıyebılırım napabılırım
Geçmiş olsun canım...
bende smdıden strese grdım.buyuk ıhtınal sezaryan olcam ama normalde yapsam kaynanam 40gun bnde kalcakms.e o geldımmı kocasıda gelır.tmm kaynana ıyı ama beni bazen sınır krızlerıne sokuorlr.5gorumceçde gelır.herseye karışırlar herseye.benı smıden bu pıskolojı aldı götürdü,onlar yüzünden sutum gelmezse sasrmam.
Sıkma canını bebeğine zarar sütün kesilir cidden...Her şerde hayır vardır:) Eğer çok kötü olacaksan eşinle açık açık konuşursun 40 gün bana gereksiz gibi geliyor. Senin ve bebeğin sağlığı için eşin konuşur sanırım...

inşallah canım çıkar çıkmaz yazıcam size.. sorma canım ya ben de inanamıyorum gerçekten. ne kadar güzel bir histir değil mi? ben sürekli ağlarım heralde yüzüne bakıp bakıp :/
Ben doğuma girerken de ağlarım çıkarken de ağlarım canım. Ben şuanda o günü hayal ettiğimde bile ağlıyorum.

Sen onları utandıracaksın eminim. dayakla kimse alim olmamış. sen en doğrusunu yapıyorsun. emin ol senin çocugun sana hayran olacak. örnek bir anne olacaksın. onun çocukları senin anneliğine imrenecekler. belki de sende görüp onlar da kendilerine çeki düzen verirler. çocuğu yanına alıp oturtmak ilgilenmek değil. bunu illaki bir gün anlayacaklar. sen boşver sıkma canını, takma. bebişin doğsun göster onlara annelik nasıl olur, çatlayıp patlasınlar:)))
Saol canım :) Çok pis gaza geldim annelik nedir göstericem inş. :cool:Kitap yazıcam sonra da :KK52:

Back
X