• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Şuan en çok ısındığım bu isim aslında. Annemlere de Ayça demiştim. Şimdi onların ağızlarında hep Ayça nasıl vs. Biz Ayça'ya alıştık falan.

Ayça güzelmiş, alışmışsınızda, ben Allahtan ismi rüyamda gördüm yoksa bende karar vermekte zorlanırdım :)

Alışana kadar biz de çektik kardeşimden ama çözdükten sonra biz ona kıyamıyoruz şimdi:) valla bu biraz yapı meselesi canım ümidini kırmak istemem ama bence senin kızçe de senden çeker biraz :)ama çözene kadar tabi, sonra da o da kıyamaz sana:)
Ben Diyarbakırlıyım canım, ailemi bırakıp İstanbula geldim evlenince ki biz kardeşlerimle etle tırnak gibiydik o yüzden gurbetlik çekiyorum. Bu arada öğretmenim.

inşallah kızçemle iyi anlaşırız, benden çok babasıyla anlaşırsa çatlarım kıskançlıktan:)) Diyarbekir'i gezdim. çok güzel bir memleket. özellikle çarşısında yaptığım kahvaltıyı hiç unutamıyorum, sırf kahvaltısı için yine gidebilirim:) ben Erzurumluyum. Dadaşım yani:) öğretmenlik çok ulvi bir o kadar da zor bir meslek. yapamam dediğim mesleklerden, Allah kolaylık versin:) ama tatilleri ve çalışma saatleri açısından da imreniyorum açıkcası:)) gurbetlik zor canım, 20 gündür kardeşim uzaktaydı bizden günde 5 defa askeriyeyi arıyordum,kesin çağırsınlar diye de komutanlarını arıyordum:)) komutanları bıktı benden:) akşam geldi kara kuzum, abla komutanı arayıp yakınını isteten tek kişiydin, annem sanıyorlardı seni diyor:)) anne yarısıyım elbet, 10 yaş küçük benden, emzirme dışında her şeyine baktım:)) el kızı gelipte uzaklaştırmaz inşallah seni bizden diye dalga gaçiyorum:)) kardeş çok başka. bir tane de kız kardeşim var. bır buçuk yaş küçük benden. diğer yarım derler ya işte öyle. kalbimin aynası o. her şeyime koşan, kirpiğimin ucundan üzüntümü sevincimi anlayan,küs duramadığım tek insan:) anlıyorum o yüzden seni. ama gönüller bir olsun, yan yana olup birbirinden uzak kaçmaya çalışan o kadar akraba var ki. siz sevin birbirinizi, bağlarınız hiç kopmasın varsın mesafeler acıtsın biraz canınızı. onun da kolayı var, 1 uçak otobüs bileti hoooop birbirinizin yanındasınız:) Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın bizi hiç.

günaydın kızlar sıpamla uyandık yine 6 da :KK19: beni uykusuzluga alıştırıyo zannımca :KK59:

milletimiz o kadar hurafeciki herşeyden kıllanıyorum canım ya :KK11:
benimki önceki gün aşırı hereketliydi dünde çok uyudu dediğin gibi demekkki . doktor bana da demişti ishalde dogum belirtisi kusmada hemen gel diye :KK51:. canım seninki sezaryendi demi ilk dogumun mu ? sezaryen diye hatırladım seni
Evet ilk doğumum olacak inşallah sezeryan canım

inşallah kızçemle iyi anlaşırız, benden çok babasıyla anlaşırsa çatlarım kıskançlıktan:)) Diyarbekir'i gezdim. çok güzel bir memleket. özellikle çarşısında yaptığım kahvaltıyı hiç unutamıyorum, sırf kahvaltısı için yine gidebilirim:) ben Erzurumluyum. Dadaşım yani:) öğretmenlik çok ulvi bir o kadar da zor bir meslek. yapamam dediğim mesleklerden, Allah kolaylık versin:) ama tatilleri ve çalışma saatleri açısından da imreniyorum açıkcası:)) gurbetlik zor canım, 20 gündür kardeşim uzaktaydı bizden günde 5 defa askeriyeyi arıyordum,kesin çağırsınlar diye de komutanlarını arıyordum:)) komutanları bıktı benden:) akşam geldi kara kuzum, abla komutanı arayıp yakınını isteten tek kişiydin, annem sanıyorlardı seni diyor:)) anne yarısıyım elbet, 10 yaş küçük benden, emzirme dışında her şeyine baktım:)) el kızı gelipte uzaklaştırmaz inşallah seni bizden diye dalga gaçiyorum:)) kardeş çok başka. bir tane de kız kardeşim var. bır buçuk yaş küçük benden. diğer yarım derler ya işte öyle. kalbimin aynası o. her şeyime koşan, kirpiğimin ucundan üzüntümü sevincimi anlayan,küs duramadığım tek insan:) anlıyorum o yüzden seni. ama gönüller bir olsun, yan yana olup birbirinden uzak kaçmaya çalışan o kadar akraba var ki. siz sevin birbirinizi, bağlarınız hiç kopmasın varsın mesafeler acıtsın biraz canınızı. onun da kolayı var, 1 uçak otobüs bileti hoooop birbirinizin yanındasınız:) Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın bizi hiç.
Yine güzel güzel yazılmış bir mesaj. Cok benziyorsunuz birbirinize gercekten :)

Ben de sırf bu sebepten alternatif, normal doğum yanlısı doktor listesi belirledim. Hatta eşime de "doktorum ola ki risk misket lafı edip sezaryene yönlendirmek ister düşünelim deyip çıkar beni, farklı doktor görüşlerine başvuralım" dedim. Sonuçta ben anne olarak panik yapabilirim ama en azından eşim sakinleştirir diye düşünüyorum
Günaydınn herkese :)
Çok iyi düşünmüşsün senin mesajı eşime okudum.Bizde aynı şeyi düşünüyoruz :)
Dün geceden beri sürekli nedensizce ağlıyorum duygularım karman çorman zor durdurdum...
Dün akşam kasıklarımdaki çatı ağrısı neredeyse tamamen geçti. Bu durum ağrı açısından iyiydi de bi huylandım sorun mu var neden aylardır olan ağrım yok dedim. Ondan heralde sinirlerim bozulduysa ağlayıp durdum bilmiyorum.Şimdi de bebeğim eskisi kadar aşırı hareketli değil.Eşim de huylanmış durumda takipteyiz şuan...

Günaydınlar herkese inşallah herkes iyidir güzel hafta sonları diliyorum
Az önce facedeki grupta bi paylaşım okudum doğumu kolaylaştırmak için yapılması gerekenler diye okumanızı tavsiye ederim
Bir de öğretmen arkadaşlar doğum iznine ayrıldınız mı bende öğretmenimde tam olarak ne zaman ayrılıcaz müdür yard 36. Haftada ayrılmanız gerekiyo dedi

Günaydınlar herkese haftasonuna da girdik hadi gözümüzaydın bizim de ilay'ımıza kavuşmamıza son 1 gün kaldı :)

günaydın, ne güzel zorlu maratonu atlattın, darısı başımıza inşallah, bizim yerimizede misss kokusunu içine çek, hep oğlumu kucağıma alıp koklayacağım günü hayal ediyorum

Yine güzel güzel yazılmış bir mesaj. Cok benziyorsunuz birbirinize gercekten :)
oyyy canım, ikimiz de doğuluyuz bir de memuruz belki ondandır kelimelerimizin benzeş oluşu:) kaldı sana 10 saat, heyecan dorukta:) sürekli dua ediyorum sana. ilk göz ağrımızı sağ salim alasın inşallah kucağına. Rabbim hep böyle tatlı bekleyişler, heyecanlar bahşetsin sana inşallaaaaah:)

Herkese merhaba, biz geldik doktordan :) her şey yolunda çok şükür. Kızımız 2462 gr olmuş, 47 cm. Suyum çok iyiymiş. İdrar tahlili verdik. 2 hafta sonra tekrar gidicez. Nst'ye girmedik. Bizden haberler böyleee :)

gözün aydın, maşallah yavruna,
artık her hafta gitmek gerekmiyormu? neden 2 hafta sonra?

arkadaşlar bebek 40 gün evden çıkartılmaz diyorlarya bunun dini bir açıklaması varmı? yoksa batılmı? bu konuda bilgisi olan varmı ?

Back
X