• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Allah mesut bahtiyar etsin canım, gelinle de muhabbetiniz daim olsun:) benim kardeşim daha küçük ablası 20 yaşında. azcuk büyüsün bakarım artık gelin adaylarına:) var ya tam kaynana olurum hee:))) evet canım kapalı han, şark köşeleri var. kahvaltı ayrı güzeldi ama işletme sahiplerinin hizmet ve misafirperverliği çok başka güzeldi. oturduk yere bağdaş kurmuş kahvaltı yapıyoruz, bayağı da kalabalığız karşımızda garsonlar acaba hangi tabak bitecek hemen dolduralım diye merakla bakıyorlar:) kavurmalı yumurtası,bal kaymağı hala tadı damağımda:) hatta balından bir kavanoz da almıştım. hana yakın eski tarihi bir cami var orayı ziyaret etmiş namaz kılmıştık hiç unutmuyorum. cahit sıtkı'nın da evine gitmiştik:) inşallah canım kısmet olur gideriz bir gün çok mutlu olurum. ben bekarken çok gezdim, eşimle Anadoluyu gezme fırsatımız olmadı. bebişimiz az ele avuca gelsin onunla da gezmeyi çok istiyorum oraları. ailen merkezde mi oturuyor? Erzurum'a da gidebilirsen git mutlaka. Memleketim diye demiyorum, çok güzeldir. Dediğin gibi yurdumun her yeri ayrı bir cennet, ayrı bir güzellik. Nemrutta gün doğumunu izle, Kapadokya'da gün batımını. Ege'nin denizinde balık ol, Karadenizin dağlarında rüzgar.Adana'da mideni doyur, Mezopotamya da ruhunu.Halfeti'nin tarihine doy,Mardin'in dar,güzel sokaklarında kaybol. Ahhh bu sene tatil yapamadım,ancak gezdiğim yerlerin hayalıyle avunuyorum:))

Samimi söylüyorum son cümleleri okurken yüreğimi kabarttın Aslı! alacağın oldun ya:) Bu sene bende hiç tatil yapamadım, bırak tatili dikkatli bi hamilelik geçirdiğim için İstanbulda bile doğru düzgün bir yere çıkmadım ve içim eridi şu an. Elifsen de çok daralmış bizim gibi belli, Allahım yavrularımız selametle kucağımıza alıp şöyle doya doya dağ bayır gezip nefes almayı, o dediğin yerlere tek tek gitmeyi nasip et bize ya Rabbim:) ( Hamile duası:)
Ailem merkezde evet, kahvaltı yaptığınız yer Hasanpaşa Hanı, namaz kıldığınız siyah sütunlu tarihi cami Ulu cami, Tarancının taş avlulu, geniş eyvanlı evini saymıyorum bile:)
Ailem merkezde evet ben de sık sık giderim oraya canım, şu faceten bi ekleşelim, ben de ağırlamak isterim seni orda:)

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese inşallah herkes iyidir güzel hafta sonları diliyorum
Az önce facedeki grupta bi paylaşım okudum doğumu kolaylaştırmak için yapılması gerekenler diye okumanızı tavsiye ederim
Bir de öğretmen arkadaşlar doğum iznine ayrıldınız mı bende öğretmenimde tam olarak ne zaman ayrılıcaz müdür yard 36. Haftada ayrılmanız gerekiyo dedi

Canım md. yrd. neye dayanarak öyle dedi hiç anlamadım. Ben de öğretmneim, normal izin hakkımız 32.haftanın bitiminde başlıyor, ben o zaman ayrıldım, yani başlattım iznimi, çünkü zaten yaz olduğu ve okullar kapalı olduğu için çalışabilir alsam da geçerli olmayacaktı. Sen bu aralar okula devam edebiliyorsa 37. haftanın bitimine kadar çalışabilir raporuyla doğum öncesi iznii aktarabilirsin. ama bu raporları çalışsak da çalışmasak da zamanında almamaız gerekiyormuş, ilçeden takip ediyorlarmış bilgin olsun arkadşım.

maşallah canım..
ben de bu hafta değil öbür hafta içi gideceğim. hamilelik serüvenimizin sonlarına geliyoruz. bir nst miz kaldı sonrada hayırlısıyla doğum yapmamızla da bitecek.. yeni başlangıçlar olacak..

Teşekkürler canım :) aynen öyle yeni heyecanlar başlıyor inşallah ;)

tahlil için idrar vermesi de zor oluyor artık, eğilemiyorum,uzanamıyorum. ama kan vermekten yine iyi. çünkü ben her ay kan veriyorum. hem tsh hem enfeksiyon hem kansızlık vs için.. üzülüyor insan ama mecbur veriyoruz. sağlık ocağından da çağırdılar kan verelim diye:)artık bir şekilde atlatayım orayı..

Evet ben de zorlandım gerçekten :/ ben de veriyorum kan her ay tsh için. Sonuncuyu da verdim çarşamba günü artık her ay verme derdi bitti :)

yengeç burçlarına bayılıyorum:) evcimen,ailesine düşkün,duygusal:) koç da lider burçlardan ama yengeç-koç güzel uyum olmuş:) bakalım terazi burcu çocuklarımız bize nasıl renk katacak?:)

Ben de severim burcumu herkesle anlaşır yengeçler, iyi niyetlidir, fedakardır, anaçtır ama işte bi de sulugöz olmasak :/ evet canım benden başkası çekemezdi onu :P
Ay evet çok merak ediyorum kızımla uyumumuz nasıl olacak acaba

Ben de severim burcumu herkesle anlaşır yengeçler, iyi niyetlidir, fedakardır, anaçtır ama işte bi de sulugöz olmasak :/ evet canım benden başkası çekemezdi onu :p
Ay evet çok merak ediyorum kızımla uyumumuz nasıl olacak acaba
teraziler bazen dengesiz olur diyorlar, hiç hazzetmem dengesizlikten. kızım öyle olmazsa süper anlaşırız:)

kızlar ilerya dan haber yok mu ne zamandır gelmiyor. eve geldi diye hatırlıyorum ama ondan sonra pek yazmadı.

Hamilerim ve kayınvalidemden çok çekiyorum az yürüyüşe çıksam açılma olurda torunum erken gelirse suçlusu sensin diyor ev işi yapmıyorsun diye dır dır ediyor ben yapmaya kalkınca pis yapıyorsun diye dır dır temizlik sonrasında ya erken doğum olursa diyip dıra başlıyor zaten hamilelik dönemi insan duygusal Allah herkesi kaynana dır dırından korusun

Hamilerim ve kayınvalidemden çok çekiyorum az yürüyüşe çıksam açılma olurda torunum erken gelirse suçlusu sensin diyor ev işi yapmıyorsun diye dır dır ediyor ben yapmaya kalkınca pis yapıyorsun diye dır dır temizlik sonrasında ya erken doğum olursa diyip dıra başlıyor zaten hamilelik dönemi insan duygusal Allah herkesi kaynana dır dırından korusun

Allah sabr versin, senin evine temizliğine ne karışıyorki?sinir oluyorum böyle tiplere,sen kafana göre takıl beğenmiyorsa kendi yapsın

Herkese merhaba, biz geldik doktordan :) her şey yolunda çok şükür. Kızımız 2462 gr olmuş, 47 cm. Suyum çok iyiymiş. İdrar tahlili verdik. 2 hafta sonra tekrar gidicez. Nst'ye girmedik. Bizden haberler böyleee :)
Maşallah masalımız koca kız olmuş annesi:) her şey de yolunda çok şükür:)

Herkese hayırlı sabahlarrr:))) bugün şafak 18-çankırı:))) bu haftasonunu da es geçiyoruz, diğer haftasonu kurucaz yatağı:) 1 hafta kala hazır olsun dedik:))

birlikte mi yaşıyorsunuz. allah sabır versin. sen geniş düşün ne derse desin deyip geç..kendi haline bırak. zor ama yapmalısın.şuna bak ettiğimiz dualara bak. bir kadın bir kadına üstelik bir anne üstelik gelinine üstelik hamile bir kadına nasıl böyle davranır..
en iyisi dediğim gibi normal değil de içinden.

Pazartesi hepimiz için bayram oldu Damla, hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz.:) İnşallah seni de bebişini de görünce havalara uçacaz hep beraber:) Bu arada ne düşünüyorum bu aralar biliyor musun? Foruma ilk katıldığımda 6 haftalıktım ama sen 8 haftalıktın ya senin takvimindeki bebek görüntüsünü ve gelişimini hep heyecanla takip ediyordum, iki hafta sonra bizde böyle olacaz diye:) Sen 12. haftayı doldurduğunda hadi inşallah bizde o riskli dönemi atlatalım diye dua ediyordum. Sonra cinsiyetti, hareketleriydi, göbeğin çıkmasıydı derken, senin iki hafta önde olman hep heyecan veriyordu bana. Şimdi bakıyorum Damla artık doğuma giriyor maşallah diyorum, bu kez heyecan hepsinden daha büyük ve artık hadi inşallah iki hafta sonra sıra bizde diyorum:)
Senin için dua edecem canım, Allah hepimize bu yolculuğu selametle tamamlamayı nasip etsin:)
Yaaa deme oyle bak cok duygulandım gözlerim doldu yazını okurken :( canımmm iyiki varsın. Benimle beraber hepiniz heyecanlısınız bu benim inanılma hoşuma gidiyor ne güzel arkadaşlıklar kurduk burda biz hiç birimiz kaydolmayalım olur mu doğumdan sonra. Ben her zaman yanınızda olacağım siz benim için inanılmaz değerlisiniz benim yol arkadasım oldunuz hepiniz iyiki varsınız. Rabbim hepimizin yanında olsun bana cok cok dua edin nolursunuz cok acımasın canım cok bulantım olmasın hemen lavabo ihtiyacımı yapıyım da eve geçiyim sütüm coook cok gelsin inşallah sizleri cok cok seviyorum azure canım sana da cok az kaldı bence sen 15 lerde değil tahminime göre 20-25 i arası bebişini kucağına alacaksın

Bende 40 gün bekleyemem ya, 20 gün yeter bence o da sırf bebiş gözünü açsın, azcık kendine gelsin diye. Yoksa zaten bir hafta sonra kontrole falan götürmeyecek miyiz?:)
Yok yok bende bekleyemem ama acaba dinen gerçekten bir gerekliliği var mı ki? Hiç araştırmadım bu konuyu. Ben dikişlerim tuttuğu an direk yürüyüş yapacagım psikolojim bozulur benim evde otur otur otur

Herkese hayırlı sabahlarrr:))) bugün şafak 18-çankırı:))) bu haftasonunu da es geçiyoruz, diğer haftasonu kurucaz yatağı:) 1 hafta kala hazır olsun dedik:))
18 mi :KK46::nazar::KK9: Cok az kalmış hadi biran once geçsin gitsin zaman

Back
X