- 3 Şubat 2014
- 641
- 191
- 53
Allah mesut bahtiyar etsin canım, gelinle de muhabbetiniz daim olsun:) benim kardeşim daha küçük ablası 20 yaşında. azcuk büyüsün bakarım artık gelin adaylarına:) var ya tam kaynana olurum hee:))) evet canım kapalı han, şark köşeleri var. kahvaltı ayrı güzeldi ama işletme sahiplerinin hizmet ve misafirperverliği çok başka güzeldi. oturduk yere bağdaş kurmuş kahvaltı yapıyoruz, bayağı da kalabalığız karşımızda garsonlar acaba hangi tabak bitecek hemen dolduralım diye merakla bakıyorlar:) kavurmalı yumurtası,bal kaymağı hala tadı damağımda:) hatta balından bir kavanoz da almıştım. hana yakın eski tarihi bir cami var orayı ziyaret etmiş namaz kılmıştık hiç unutmuyorum. cahit sıtkı'nın da evine gitmiştik:) inşallah canım kısmet olur gideriz bir gün çok mutlu olurum. ben bekarken çok gezdim, eşimle Anadoluyu gezme fırsatımız olmadı. bebişimiz az ele avuca gelsin onunla da gezmeyi çok istiyorum oraları. ailen merkezde mi oturuyor? Erzurum'a da gidebilirsen git mutlaka. Memleketim diye demiyorum, çok güzeldir. Dediğin gibi yurdumun her yeri ayrı bir cennet, ayrı bir güzellik. Nemrutta gün doğumunu izle, Kapadokya'da gün batımını. Ege'nin denizinde balık ol, Karadenizin dağlarında rüzgar.Adana'da mideni doyur, Mezopotamya da ruhunu.Halfeti'nin tarihine doy,Mardin'in dar,güzel sokaklarında kaybol. Ahhh bu sene tatil yapamadım,ancak gezdiğim yerlerin hayalıyle avunuyorum:))
Samimi söylüyorum son cümleleri okurken yüreğimi kabarttın Aslı! alacağın oldun ya:) Bu sene bende hiç tatil yapamadım, bırak tatili dikkatli bi hamilelik geçirdiğim için İstanbulda bile doğru düzgün bir yere çıkmadım ve içim eridi şu an. Elifsen de çok daralmış bizim gibi belli, Allahım yavrularımız selametle kucağımıza alıp şöyle doya doya dağ bayır gezip nefes almayı, o dediğin yerlere tek tek gitmeyi nasip et bize ya Rabbim:) ( Hamile duası:)
Ailem merkezde evet, kahvaltı yaptığınız yer Hasanpaşa Hanı, namaz kıldığınız siyah sütunlu tarihi cami Ulu cami, Tarancının taş avlulu, geniş eyvanlı evini saymıyorum bile:)
Ailem merkezde evet ben de sık sık giderim oraya canım, şu faceten bi ekleşelim, ben de ağırlamak isterim seni orda:)
Son düzenleme: