• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben sadece zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum
:rolleyes:bnde daha yemek yapmadm ,valla brszdan baslıcam kalkıp.ama bır bakarsnz gene gelmısım sıteye sızle sohbet edıorum :D. Aman napalım esler yapsın bir surede.zeytın yağı ıse yarar:KK73: mı acaba,bırde emzırmeden silincek.damla Mas enerjıne hayranım

Siz yine takip edin de geçen gün bana da aynısı oldu, insan ağrı çekerken geçsin diye geçince de gelsin diye dua eder mi? Hamileyken edermiş:) sonuç ağrılarım geri geldi
Eşimle iyice huylandık Dr a gittik.
İçim rahatladı resmen huzur buldum :)
Bebeğim iyi durumdaymış çok şükür suyu, duruşu, herşeyi yolunda...
2926 gr boyu da 50 cm olmuş.:nazar: Uzun olacak dedi Dr :)Artık her hafta gidecekmişiz...
Kendi Dr um da biten hafta tatildeymiş Pazartesi tatili bitiyor iş başında ama Perşembeye kadar randevusu dolu olduğundan kapalıymış bana yanlış bilgi vermiş çağrı merkezi..

kızlar ilerya dan haber yok mu ne zamandır gelmiyor. eve geldi diye hatırlıyorum ama ondan sonra pek yazmadı.

Bana dün cevap yazmıştı sanırım hersey yolundadır inşallah

Buralardayım kızlar. Düşündüğünüz için teşekkür ederim. Okullar açıldı, seminerler başladı ya çok zorlanıyorum. Çok uzak eve okulum, ayaklarım feci şişiyor. Okulda klozet yok, tutuyorum çişimi, sancım oluyor. 2 hafta daha var 37 nin dolmasına. Önümüzdeki haftayı da idare edip, son hafta rapor almayı düşünüyorum kısmetse. Arkadaşlar, yolda gören teyzeler falan kızıyor, bu halde ne işin var dışarıda diye. Bebişimle doğduktan sonra daha fazla vakit geçirebilmek için katlanmaya çalışıyorum ama çok zor. Umarım zarar vermem oğluma.

2926 gr boyu da 50 cm olmuş.:nazar: Uzun olacak dedi Dr :)Artık her hafta gidecekmişiz...
Kendi Dr um da biten hafta tatildeymiş Pazartesi tatili bitiyor iş başında ama Perşembeye kadar randevusu dolu olduğundan kapalıymış bana yanlış bilgi vermiş çağrı merkezi..
Maşallah maşallahh kilosu çok iyi. 35. Haftada 2900 çok iyi canım. Benim 36. Haftada 2800dü:) ne yiyorsun ne içiyorsun de bakalım:) gerçi genetik bir şey de bu. Ama olsun yine de anlat canım:)

:rolleyes:bnde daha yemek yapmadm ,valla brszdan baslıcam kalkıp.ama bır bakarsnz gene gelmısım sıteye sızle sohbet edıorum :D. Aman napalım esler yapsın bir surede.zeytın yağı ıse yarar:KK73: mı acaba,bırde emzırmeden silincek.damla Mas enerjıne hayranım

kayınvalideyle oturuyor olsak yanmıştık :))) zaten benimki sürekli yatmamdan hiç hoşlanmadı,yürü biraz deyip duruyor, en son doğuma kadar yürümicem yatıcam dedim bakalım yine yürü diye tutturacakmı ?

Kızlar ben de evin tüm pencerelerini bi de koltuklarımı sildirmek için kadın çağırıcam da sadece bunun için gelirler dimi? Eşim annesine kıyamıyor, kadın çağır silsin diyor. Öyle yapıcam artık.

Maşallah maşallahh kilosu çok iyi. 35. Haftada 2900 çok iyi canım. Benim 36. Haftada 2800dü:) ne yiyorsun ne içiyorsun de bakalım:) gerçi genetik bir şey de bu. Ama olsun yine de anlat canım:)
İyi besleyemediğimden endişeleniyordum bir de :)
Hergün mutlaka bir avuç hurma 2-3 ceviz fındık ve badem yiyorum..Bolbol ev yoğurdu...
Mevsim meyvesi ne varsa kendimi sınırlamadan yiyorum tam bir meyve canavarıyım kavun ağacı çıkacak içinde diyorlar.. Şeftali armut elma üzüm herşeyi yiyorum...
Kahvaltıyı çok önemsiyorum mutlaka yumurta domates salatalık taze nane bol peynir le yiyorum.
Et ürünleri sıcak anne yemeği pek yemiyorum :( Ondan dolayı endişem vardı.Balık yemeyeli de bayağı olmuştu:( Bugün aldık yicem inş :)

Sevindim senin adına canım bizde dün doktora gittik 2700 çıktı kuzum dr 3700 doğar dedi ya bakalım ben et yemiyorum haftada 1 belki hiç ama çok ceviz yiyorum bide tuzsuz diye kaşar peynir yiyorum bol süt ve ev yoğurdu yiyorum bebeğim maşallah iyi şimdilik

Buralardayım kızlar. Düşündüğünüz için teşekkür ederim. Okullar açıldı, seminerler başladı ya çok zorlanıyorum. Çok uzak eve okulum, ayaklarım feci şişiyor. Okulda klozet yok, tutuyorum çişimi, sancım oluyor. 2 hafta daha var 37 nin dolmasına. Önümüzdeki haftayı da idare edip, son hafta rapor almayı düşünüyorum kısmetse. Arkadaşlar, yolda gören teyzeler falan kızıyor, bu halde ne işin var dışarıda diye. Bebişimle doğduktan sonra daha fazla vakit geçirebilmek için katlanmaya çalışıyorum ama çok zor. Umarım zarar vermem oğluma.
İleryacım bende öğretmenim seminere gidiyorum sürekli yürüyorum okulun bahçesinde yinede çok şişiyo ayaklarım ve bacaklarım bende haftaya gidip derslerin başladığı haftayı rapor almayı düşünüyorum aynı senin gibi bu arada branşın neydi canım sanırım izmirde yaşıyosun bende aydındayım

Sevindim senin adına canım bizde dün doktora gittik 2700 çıktı kuzum dr 3700 doğar dedi ya bakalım ben et yemiyorum haftada 1 belki hiç ama çok ceviz yiyorum bide tuzsuz diye kaşar peynir yiyorum bol süt ve ev yoğurdu yiyorum bebeğim maşallah iyi şimdilik
Maşallah size:nazar:Peynir ceviz ve ev yoğurdunun etkili olduğunu düşünüyorum. Ve tabii ki meyvenin..Bazıları armut bebeğe çok yarıyor diyor bu da olabilir.Çok da kilolu olsun istemiyorum normal doğumda zor olabiliyormuş..Gününde kilosunda sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi ;)

İyi besleyemediğimden endişeleniyordum bir de :)
Hergün mutlaka bir avuç hurma 2-3 ceviz fındık ve badem yiyorum..Bolbol ev yoğurdu...
Mevsim meyvesi ne varsa kendimi sınırlamadan yiyorum tam bir meyve canavarıyım kavun ağacı çıkacak içinde diyorlar.. Şeftali armut elma üzüm herşeyi yiyorum...
Kahvaltıyı çok önemsiyorum mutlaka yumurta domates salatalık taze nane bol peynir le yiyorum.
Et ürünleri sıcak anne yemeği pek yemiyorum :KK43: Ondan dolayı endişem vardı.Balık yemeyeli de bayağı olmuştu:KK43: Bugün aldık yicem inş :)
Balık mevsimi açıldı artık yemek lazım. Biz de yicez bugün:) ben hurmalarımı yemeye başlıyım artık. İyiki hatırlattın canım:) ben de meyve canavarıyım. Bi de süt canavarıyım:) çok yiyorum. CeviZ yemek için gözümü kapatıp başka bi şey yediğimi düşünüyrum. Hiç sevmiyorum cevizi ya:(

Hayatımda ilk defa bu kadar güzel temizlik yapan birini gordüm ilk defa bunu yapmamısız sunu yapmamısız demiyorum arkasında koşturmuyorum ama işte Buda dolu :mad: Bakıyım aramalara geçtim yeniden. Gerçi sakine abla bana haber verecek bir yer varmış orası çağırmazsa gelirim dedi ama biyere bağlı olmak suanda hosuma gitmiyor kocacığı da ikna ettim 2 haftada bir cagırcaktık ama olmadı :s

Ah canım ya tüh :( neyse dur bakalım ayarlar belki gününü canım. Aynen sağolsun ben de diyecek bir şey bulamıyorum ona :) sadece o gün ekstra bişey istersem söylerim :)

Maşallah size:nazar:Peynir ceviz ve ev yoğurdunun etkili olduğunu düşünüyorum. Ve tabii ki meyvenin..Bazıları armut bebeğe çok yarıyor diyor bu da olabilir.Çok da kilolu olsun istemiyorum normal doğumda zor olabiliyormuş..Gününde kilosunda sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi :KK66:

Yediklerinin aynısını ben de yiyorum üstüne haftada en az 3 defa et yiyorum, ama aramızda 500 gr fark var.. Bence genetik bu durum. Anne ve babanın doğum kilosuyla çok bağlantılı oluyormuş. Biz eşimle ikimiz de 3200 doğmuşuz :)

Günaydınlar herkese inşallah herkes iyidir güzel hafta sonları diliyorum
Az önce facedeki grupta bi paylaşım okudum doğumu kolaylaştırmak için yapılması gerekenler diye okumanızı tavsiye ederim
Bir de öğretmen arkadaşlar doğum iznine ayrıldınız mı bende öğretmenimde tam olarak ne zaman ayrılıcaz müdür yard 36. Haftada ayrılmanız gerekiyo dedi

Canım md. yrd. neye dayanarak öyle dedi hiç anlamadım. Ben de öğretmneim, normal izin hakkımız 32.haftanın bitiminde başlıyor, ben o zaman ayrıldım, yani başlattım iznimi, çünkü zaten yaz olduğu ve okullar kapalı olduğu için çalışabilir alsam da geçerli olmayacaktı. Sen bu aralar okula devam edebiliyorsa 37. haftanın bitimine kadar çalışabilir raporuyla doğum öncesi iznii aktarabilirsin. ama bu raporları çalışsak da çalışmasak da zamanında almamaız gerekiyormuş, ilçeden takip ediyorlarmış bilgin olsun arkadşım.

Arkadaşlar ben tam 32. haftada çalışabilir raporumu alıp, müdürüme kargoladım. İlçeyi arayıp sormuş, yaz tatilinde olduğu için işlem yapmaya gerek yok demişler. Raporu dosyama koymuş müdürüm. Şimdi 35. haftadayım. Çok zorlanıyorum. Doktorum istediğin zaman gel çalışamaz raporunu yazayım dedi. Bildiğim kadarıyla 37. haftan dolunca ayrılıyorsun, 36 da değil. Ama iyi hissetmezsen kendini çalışabilir raporunu çalışamaza çevirebiliyorsun istediğin an. Ben 1 hafta daha dayanıp, 37. haftamda dinlenmek istiyorum. Çünkü sezeryan tarihimden 10 gün öncesine geliyor 37. haftam. Biraz riskli olur yollarda olmam o tarihte. Okulda da zorlanıyorum zaten. Çişimi tutuyorum, ayaklarım şişiyor.

slm canlarım ben geldim sizlerin heyecanı başlamıştır artık neler oldu bitti bilmiyorum inş vakitsiz doğumlar olmamıştır biri beni bilgilendirirse sevinirim

Canım çok şükür iyiyiz. Oğluna geçmiş olsun. Salgın varmış. Pazartesi Damlamız doğum yapacak hayırlısıyla. Sonra Kamuran. Benim kısmetse 1 Ekim. Ama minnakların keyfine kalmış tabi. İstedikleri zaman ben geldim diyebilirler. İnşallah seneye senin heyecanını da paylaşırız hayırlısıyla. Dua et bizlere lütfen.

Yediklerinin aynısını ben de yiyorum üstüne haftada en az 3 defa et yiyorum, ama aramızda 500 gr fark var.. Bence genetik bu durum. Anne ve babanın doğum kilosuyla çok bağlantılı oluyormuş. Biz eşimle ikimiz de 3200 doğmuşuz :)
Haklısın bence de genetik eşim 4.5 kilo doğmuş. Babamda 5,5-6 kilo gibi babanemin karnını kesip almışlar 1947 de gazetelere haber bile olmuş o derece hatta diyordum ya hamileliğin ilk zamanlarında ya babası gibi dedesi gibi kilolu olursa diye en büyük endişem bu dinmişti şimdi yine başladı...Hayırlısı K.v normal doğurmuş 4.5 kiloyu ama çok zor olmuş..

Balık mevsimi açıldı artık yemek lazım. Biz de yicez bugün:) ben hurmalarımı yemeye başlıyım artık. İyiki hatırlattın canım:) ben de meyve canavarıyım. Bi de süt canavarıyım:) çok yiyorum. CeviZ yemek için gözümü kapatıp başka bi şey yediğimi düşünüyrum. Hiç sevmiyorum cevizi ya:KK43:
Afiyet olsun canım :)
Bende cevizi zor yiyorum.Hamilelikte böyle oldu.. Fındık ne kadar yesem de öyle olmuyor cevizden çok soğudum bende...
Bence meyve en iyisi:D

Back
X