• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
image.webp

maşallah binmaşallah..
anne baba da uzun mu ondan mı geliyor acaba.. her hafta nst için mi çağırdı.
Saol cnm :)
Evet ikimiz de uzun sayılırız.Ben 170 eşim 180..
İlk defa başka bir Dr a göründüm.Bundan sonra kontroller her hafta olacak dedi. Hiç sormayı düşünemedim her hafta nst ye girecek miyim diye...Hiç bilmiyorum...

Canım ya bende sınıf öğretmeniyim ve aynı 2. Sınıf olduk bu yıl aynı duygulardan ötürü bende başlamayı düşünmüyorum şimdi beni görürlerse daha da üzülüp ben gidince de okuldan soğuyanlar olabilir ki aşırı derece bağlı öğrencilerim mevcut eminim onlar sıkıntu yaratacak ama napayım çok özledim bende aslında ilk gün uzaktan izlemek istiyorum onları
Benim sınıfım 3 e bölündü arkadaşlar aldı çünkü mevcudum 12 idi extra öğretmen istemek israf olucaktı idare öyle karar verdi ve arkadaşlarım eminim çok ilgilenecektir
Evet çalışabilir raporum var şuan normal düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa zaten 37. Haftadan itibaren sonrasına aktarılmıyo diye biliyorum ben ama

Bizim işin manevi kısmı çok yıpratıcı. Hele de duygusal bir yapın varsa gece gündüz öğrencilerle yaşıyoruz işte. Özellikle bana çok ihtiyacı olan bir öğrencim var ki annesi biz sensiz ne yapacağız diye ağlıyor. Çünkü bildiğin aç yavrum.

Güzel okuduğu için kantine götürdüm, istediğini seç dedim. Kantinde dondurma bile var. "Öğretmenim babam işe gitmiyo ya, annem bize ekmek alamıyo ya, ekmek alsana bana." dedi. Ben dağıldım o an, içim parça parça oldu. Sonra sadece bu kısa diyalogu yazdım feyste. Ardından sağolsun dostlarım yardım yağdırdı. 1 yıl boyunca tüm ihtiyaçlarını düzenli olarak giderdiler. Şimdi ben yokum ve onların aileye yeni bir kardeş daha geldi. Herşey daha da zor olacak. Bunun farkındalar ve çok mutsuzlar. Kuzucuğum aç kalmaz umarım :(

Canım bizimki maxi cosi biz çıkartıp yıkadık, ama anladığım kadarıyla sizinki çıkmıyor. Eğer düşünürsen bikaç arkadaşım oto yıkamacıya vermişti..

Bak ne güzelmiş canım sizinki. Öyle olması lazım zaten. Ben Jokere uğradığımda sorayım görevliye. Oto yıkamacı işi de sakat, çünkü o plastik iskeletin iç kısmı köpük dolgulu.

Bu arada snowcuğum güzel haberlerle gelmişsiniz, maşallah sizeee.
simlaaa size de maşallah annesiiii.
Güzel haberlerle gelen tüm arkadaşlarımın gözü aydın.

tatlım yorma yani yormamaya çalış ne deyim allah kolaylık versin. ben çalışmadığım halde yoruluyorum. markete gittim yürümediğim halde marketin içinde gezerken yoruldum. Ama Dalan roxy buldum:))) ayy çok sevindim. eşime eğilemiyorum şu arkalarda var mı dedim. ters çevrilmişler vardı. onlara bak dedim. çıktı.. eşim diyor ki nasıl mutlu oldun öyle...

allah size güç versin. hayırlısıyla alıp raporunu dinlenirsin inşallah.. Deniz imiz kıymetli bizim.

Teyzesiii çok sağol. Amin canım, inşallah.
Senin roxy maceranın benzeri bize de oldu ama neydi aldığımız ürün anımsayamadım. İnsan böyle durumlarda manevi bir güç hissediyor. Sanki daha başka bir boyuttayız hamile olduğumuz için.

2 kez yetişemediğim otobüsün kaza yaptığını gördüm mesela hamileliğimde. Hatta birini kaçırmadım ama basiretim bağlandı sanki, birşey beni durdurdu ve otobüse binemedim. Yaradan ve melekleri bizleri koruyor, öyle hissediyorum.

öyle diyorsunuz da ben markette ceviz alıyım dedim. kilosu 43tl. durdum.ne zamandır yemiyorum.cevizlerinizin kıymetini bilin yeyin..

Tatlım iç ceviz miydi o? Alma zaten iç ceviz, faydası yok ve hijyenik değil. Kabuklu ceviz alıyoruz biz pazardan. Biraz zahmetli ama yiyeceğimiz kadar kırıyoruz. Çünkü açık beklemiş cevizin besin değeri çok fazla olmuyormuş.

Cevizi normalde severdim ama çok bıktım. Hergün yiyemiyorum artık. Yemeklere salatalara omletlere falan katıp yemeye çalışıyorum. Mesela bugün Tokat yemeği olan BAT yaptık annemle. Çok besleyici hamileler için, tavsiye ederim herkese. Yeşil mercimek de var içinde. Netten bakın kızlar isterseniz, sulu kısır gibi birşey.

Balık mevsimi açıldı artık yemek lazım. Biz de yicez bugün:) ben hurmalarımı yemeye başlıyım artık. İyiki hatırlattın canım:) ben de meyve canavarıyım. Bi de süt canavarıyım:) çok yiyorum. CeviZ yemek için gözümü kapatıp başka bi şey yediğimi düşünüyrum. Hiç sevmiyorum cevizi ya:KK43:

yemek artık iyice sorun oldu :( şeker yüzünden meyve ve hamur işi yiyemiyorum,hamur işide yok, yoğurt yemek artık içimden gelmiyor zorla yiyorum,hergün ceviz ve badem yemeye çalışıyorum, doğumdan sonra inşallah bol bol meyve yicem, kavun, karpuz..inşallah o zamana kadar bitmezler

Çok teşekkür ederiz teyzesi :) size de maşallah :nazar: canım ne çabuk büyüdüler şaka gibi..
Biz de onu düşünüyorduk Dr a gelmiş 3 aylık hamile vardı karnı daha yok ama eşiyle nasıl heyecanlılar..Baktık ne günlerdi ne çabuk geçti diye konuştuk..Her aşaması ayrı heyecan..Hamilelik haberi kesenin yeri cinsiyet son aşamalarda her hafta muayene olacak diyorduk ne uzak görünüyordu..İşte son düzlükteyiz artık inş.hep güzel haberler alırız :)

Tatlım iç ceviz miydi o? Alma zaten iç ceviz, faydası yok ve hijyenik değil. Kabuklu ceviz alıyoruz biz pazardan. Biraz zahmetli ama yiyeceğimiz kadar kırıyoruz. Çünkü açık beklemiş cevizin besin değeri çok fazla olmuyormuş.

Cevizi normalde severdim ama çok bıktım. Hergün yiyemiyorum artık. Yemeklere salatalara omletlere falan katıp yemeye çalışıyorum. Mesela bugün Tokat yemeği olan BAT yaptık annemle. Çok besleyici hamileler için, tavsiye ederim herkese. Yeşil mercimek de var içinde. Netten bakın kızlar isterseniz, sulu kısır gibi birşey.

evet ceviz içiydi.. köyden geliyordu bize.. bu sene malum hava şartlarından dolayı ceviz hiç yokmuş. ondan oldukça pahalı olacak..kabuklu cevizde 25 falan sanırım başka yerde görmüştüm de bu markette yoktu.

süslersin annesi daha çok vakit var..
yalnız sen sayfanın birinci sırasında ilay cığım olarak niye düzeltmedin..
Canım bu kadınlar kulubü platformunu değiştirdiler ya isimleri değiştieemiyırum artık birtek isimleri değil hiç birsey ekleyemiylrum hena olarak kaldı orası. Süsledim birazcık ama yarın ek süsler alacağım devam edeceğim

Bak ne güzelmiş canım sizinki. Öyle olması lazım zaten. Ben Jokere uğradığımda sorayım görevliye. Oto yıkamacı işi de sakat, çünkü o plastik iskeletin iç kısmı köpük dolgulu.

Bu arada snowcuğum güzel haberlerle gelmişsiniz, maşallah sizeee.
simlaaa size de maşallah annesiiii.
Güzel haberlerle gelen tüm arkadaşlarımın gözü aydın..

Canım bi google a yaz istersen videolar çıkıyor biz öyle çıkartıp taktık eğer çıkıyosa kesin vardır videosu.. Çok teşekkür ederiz canım :)

Bu arada öğrencine çok üzüldüm :( benim annem de ilkokul öğretmeniydi ne hikayeleri vardır. Ben yapamazdım mesela, çok fedakarlık, sabır isteyen bi meslek Allah sizden razı olsun..

Biz de onu düşünüyorduk Dr a gelmiş 3 aylık hamile vardı karnı daha yok ama eşiyle nasıl heyecanlılar..Baktık ne günlerdi ne çabuk geçti diye konuştuk..Her aşaması ayrı heyecan..Hamilelik haberi kesenin yeri cinsiyet son aşamalarda her hafta muayene olacak diyorduk ne uzak görünüyordu..İşte son düzlükteyiz artık inş.hep güzel haberler alırız :)

geçen hastanede 13-14 haftalık hamileler konuşuyordu. o günlere gittim.o zamanlar böyle büyük karınlı görünce allahım inşallah ben de böyle günlere gelirim diyordum. dediğin gibi uzak görünüyordu.
evet son düzlükteyiz.

inşallah hayırlısıyla tamamlarız yolumuzu.. bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız..

Aynen canım ya, benim de bugün hastanede oraya gittiğim ilk gün aklıma geldi, koca göbekli hamilelere bakıp bakıp duruyordum şimdi aynısını bana yapıyorlar :) inşallah canım amin inşallah..

normalde sade severim ama senin ki güzelmiş. şirin tatlı görünüyor. güle güle kullanın canım.

ücreti ne kadar canım? çok güzeller, güle güle kullanın.
. Teşekkür ederim kızlar arkadaşımın doğum günü hediyesi canım fiyatlarını bilmiyorum ama ısrar edip senin için öğreneyim .ayın 12 si doğum günüm:))

Eşimle iyice huylandık Dr a gittik.
İçim rahatladı resmen huzur buldum :)
Bebeğim iyi durumdaymış çok şükür suyu, duruşu, herşeyi yolunda...
2926 gr boyu da 50 cm olmuş.:nazar: Uzun olacak dedi Dr :)Artık her hafta gidecekmişiz...
Kendi Dr um da biten hafta tatildeymiş Pazartesi tatili bitiyor iş başında ama Perşembeye kadar randevusu dolu olduğundan kapalıymış bana yanlış bilgi vermiş çağrı merkezi..
Sonunda buldum yazını :) maşallah canım ne çabuk büyümüş iyi olmuş gittiğiniz. Her hafta randevularının başlamış olması cok güzel bir heyecan Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Back
X