• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
geçen hastanede 13-14 haftalık hamileler konuşuyordu. o günlere gittim.o zamanlar böyle büyük karınlı görünce allahım inşallah ben de böyle günlere gelirim diyordum. dediğin gibi uzak görünüyordu.
evet son düzlükteyiz.

inşallah hayırlısıyla tamamlarız yolumuzu.. bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız..
:)) aynen benim de karnım büyük olsa hemen diye düşünüyordum. Öyle zayıftım ki tedavi için girdiğimizi düşünüyorlardır diyorduk karnım yokken:)

. Teşekkür ederim kızlar arkadaşımın doğum günü hediyesi canım fiyatlarını bilmiyorum ama ısrar edip senin için öğreneyim .ayın 12 si doğum günüm:))
aaa şimdiden doğum günün kutlu olsun. bu yılki doğum günü hediyen bebişin olacak,ne güzel:)

Saol canım :)) nasıl heyecan durumun ??? Allahım sağ salim kucağını aldırsın saati bellimi geçmişi okumadım canımda
Suanlık birsy hissetmiyorum. Kociş daha fazla heyecanlı :) heyecan yarın sabah yada Pazartesi sabah baslar heralde :) belli belli sabah 9-10 arası kızım kucağımda olacak inşallah

Sonunda buldum yazını :) maşallah canım ne çabuk büyümüş iyi olmuş gittiğiniz. Her hafta randevularının başlamış olması cok güzel bir heyecan Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım çok saol :)
Ben de beklemiyordum bu kadar ben hiç kilo almadım yaklaşık 3 haftada 1 kilo almış bebek 7 cm de uzamış..
Benim Dr um yanlış mı ölçmüştü diye düşündüm son gidişimde 2 defa ölçmüştü.Sık sık gideceğime bende seviniyorum...Şu son günlerde en ufak şeyde insan tedirgin olabiliyor...

Aaa tüh canım :KK43: neyse artık sıklaştı kontroller haftaya girersin kontrole. Artık kararını verdin değil mi dr konusunda? Ben çok memnun kaldım hatta keşke baştan beri buna gitseydim dedim.. Beni sokmadı nst'ye bi dahakine girerim sanırım.
Ne güzel canım memnun kalmana sevindim ben normal olursa Türkiye hastanesi sezeryan olursa surp pirgiçe gideceğim şimdilik bu şekilde karara aldım bakalım kısmet..

canım sancı çıkıyor dikkat et kendine yorma. magnezyumu mutlaka al..
Doğru diyorsun artık hemen hissettiriyor inşallah sağsalim ve zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza..Çok merak ediyorum hayırlısı olsun ..

:KK42:eşimın bir tanıdıgının oglu oldu.20lı yaslardaydı daha.cenaze yrn kaldrlck.gorumcem bası saolsuna gttı dayanamamıs aglamıs orda.esımde gtcek ama bn gtmelımıyım sızce blmyrm

Amin canım çok saol :)
Ben de beklemiyordum bu kadar ben hiç kilo almadım yaklaşık 3 haftada 1 kilo almış bebek 7 cm de uzamış..
Benim Dr um yanlış mı ölçmüştü diye düşündüm son gidişimde 2 defa ölçmüştü.Sık sık gideceğime bende seviniyorum...Şu son günlerde en ufak şeyde insan tedirgin olabiliyor...
bebegı karnından çıkarıp karnını ıyıce doyurup gerımı sokuon napıon.Masallah minnoş ne kadar kg almış öyle,bırde beslenmıorum dıye skntı yapıodun.dr a gttıgın ıı olmus ıcın rahatlamış,bnde sana gıt dıcektım.bnde ıı beslenemıorum ıkı aydır bnm bebıs tam haftasında gdıor.ıns böylede devam eder de tosunlarmızı zamanında alrz kucagmza

geçen hastanede 13-14 haftalık hamileler konuşuyordu. o günlere gittim.o zamanlar böyle büyük karınlı görünce allahım inşallah ben de böyle günlere gelirim diyordum. dediğin gibi uzak görünüyordu.
evet son düzlükteyiz.

inşallah hayırlısıyla tamamlarız yolumuzu.. bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız..
cnm krem icin evet alma hıc memnun dgller ama zeytınyagındada fayda gorememısler.yanı napcaz blmıorum resmen acıdan aglayanlar olmus ki bnm mınıkler col hassas zaten

Suanlık birsy hissetmiyorum. Kociş daha fazla heyecanlı :) heyecan yarın sabah yada Pazartesi sabah baslar heralde :) belli belli sabah 9-10 arası kızım kucağımda olacak inşallah
İnşallah canım bizi habersiz bırakma sakın güzel haberlerle gel inşallah dua edicem sana canım

:KK42:eşimın bir tanıdıgının oglu oldu.20lı yaslardaydı daha.cenaze yrn kaldrlck.gorumcem bası saolsuna gttı dayanamamıs aglamıs orda.esımde gtcek ama bn gtmelımıyım sızce blmyrm

canım sen bilirsinde bence gitme.. malum çok gençmiş 20 li yaşlarda.. ben en ufak birşey olsa hüngür hüngür ağlıyorum. öyle yere hiç gitme..bebeğini düşün.kasılma..

allah rahmet etsin. nur içinde yatsın.

bebegı karnından çıkarıp karnını ıyıce doyurup gerımı sokuon napıon.Masallah minnoş ne kadar kg almış öyle,bırde beslenmıorum dıye skntı yapıodun.dr a gttıgın ıı olmus ıcın rahatlamış,bnde sana gıt dıcektım.bnde ıı beslenemıorum ıkı aydır bnm bebıs tam haftasında gdıor.ıns böylede devam eder de tosunlarmızı zamanında alrz kucagmza
Aminn canım...
Kilolu olduğunu öğrenince seviniyorum iyi beslemişim diye düşünüyorum sonra moralim bozuluyor ya çok büyük olursa doğumum zor olursa diye..
Kesinlikle bebeğin gününde haftasında olması çok iyi...
Senin için çok sevindim :))İnş.böyle devam eder...

Son düzenleme:
cnm krem icin evet alma hıc memnun dgller ama zeytınyagındada fayda gorememısler.yanı napcaz blmıorum resmen acıdan aglayanlar olmus ki bnm mınıkler col hassas zaten

o zaman bir krem alıyım hehee:)))
sabah farkettim. meme ucumda sanırım akıntı olmuş üstünde duruyor kurumuş gibi.ben temizlemedim. şimdi devamı akar falan diye.. öylece duruyor.. yani problem olacak gibi..

o zaman bir krem alıyım hehee:)))
sabah farkettim. meme ucumda sanırım akıntı olmuş üstünde duruyor kurumuş gibi.ben temizlemedim. şimdi devamı akar falan diye.. öylece duruyor.. yani problem olacak gibi..
benmkıler bu sıralar çok kurudu.yaglıcam yatarken.bnde akıntı oluormu hıc farketmıorım ssankı olmuor.kremı en ıısı gene agustos annelerıne danısıp almak.bor tanesinden çok memnundulr ama aklmda kalmadı

Aminn canım...
Kilolu olduğunu öğrenince seviniyorum iyi beslemişim diye düşünüyorum sonra moralim bozuluyor ya çok büyük olursa doğumum zor olursa diye..
Kesinlikle bebeğin gününde haftasında olması çok iyi...
Senin için çok sevindim :))İnş.böyle devam eder...
ıns kolay ve normal dogum nasıp eder Rabbım bıze cnm.moralın bozulmasın belkı kg alımı yavaslar artık

canım sen bilirsinde bence gitme.. malum çok gençmiş 20 li yaşlarda.. ben en ufak birşey olsa hüngür hüngür ağlıyorum. öyle yere hiç gitme..bebeğini düşün.kasılma..

allah rahmet etsin. nur içinde yatsın.
amim.cocugu tanımadan uzuldum bırde gdersem bnde aglarm kesın.

Back
X