2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar central Hospital de doğum yapacaklar fiyat aldı mı?
Gulprenses miydi bir arkadaş bu hafta fiyat alacaktı...... Biz yarın doktora biraz daha indirim yapmasını istiycez 4750 demişti ama onun hastaları sürermiş bunun altına inmez diyor... :-(.
Bu arada akşamdan beri vajinamın bir tarafında ağrı var sürekli idrarım var hissi veriyor... Rahim içine doğru acı sızlama huzursuzluk hâli var... Vallahi artık dayanamıyorum 37 ye bir gelseydim hergünüm korkuyla ağlamakla geçiyor eşimde atandığım yerde tuttuğumuz evle uğraşıyor... Yanımda olmamasıda ayrı korkutuyor beni... Annem yanımda ama hep hasta akşam doktora gitmek istedim anneme bakıp vazgeçtim eşim olsa hadi kalk derdim...
Canim idrar var gibi agridiginda ben uzaniyorum.sola dogru herzaman ki gibi.geciyor

Merhaba , geçmiş olsun . Bu ilaçlara alışamadık gerçekten bende de artık miğde bulantısı yapıyor vitamin ilacı . Doktorum soruyor içi diyor midem bulanıyor nasıl içeyim bir de doğum dan sonra 3 ay daha içeceksin diyor...
Valla içme canım yani vücuda yan etkisi az olan birsey yapsınlar artık bu ne ya bir hafta kan ilacı içtim kendimden geçtim resmen lavabo odam gibi olmuştu artık

canlarım sancının nasıl bişey olduğunu konuşmuş kimi arkadaşlar sancıdan önce nişan eşlik ediyor genellikle hafif kanama sümüksü oluyor olmayadabiliyor kiminde adet sancısının bir kat fazlası bana göre ama açılmanın boyutuda önemli benim açılmam 1 cm idi sancım dayanılmaz değildi ama ilerledikçe türk filmlerini anımsatan cinsten vip araç çağırmıştık adam iyi ki kaza yapmadı ben bağıra bağıra gittim doğuma :) ama yinede güzel günlerdi açılmalar 5 cm i bulduğunda bebek hazırlık yapıyor artık doğum kanalına inmeye çalışıcak baskı yaptıkça açılmalar artıcak bnm 8 saat sürdü doğum sancılarla berabe ama çabuk açılanlar da var korkmayın o an da bile dua edin miniğinizi saatler sonra kucağınıza alacağınızı düşünün insan o an doğum masasında kalacağını düşünüyor ama allah yardım ediyor derin nefes ve kuvvetli ıkınmayla bebeğin kafası çıkıyor kafa çıktıktan sonra zaten vücut balık gibi sıyrılıyor ve o an hiçbişeye değişilmez mis kokulunuz kollarınızda rabbimin izniyle :) rabbim kolaylık versin hepinize he bu arada sancı 2 dk da bir gelir geçti dersin 2 dk snra yine bu şeklde olursa doktora gidin hemen

off öok heyecanlı gerçekten ben bugün biraz yalancı sancı yaşadım ilk olduğu için çok korktum ağladım eşimde hemen gidelim doktora diye tutturdu bizim halimiz tam komedi olacak kesin Allah hepimize yardım etsin inşallah.

Cok heyecanlandırıuor yarın evden cıkarken aslında cocuksuz olarak çıkacağım döndüğümde bana bağlı sorumluluklarım fazlasıyla artmış birisi olarak geri doneceğiz. Bu biyandan heyecanlandırıuor bir yandan ürkütüyor beni. Ama herseye rağmen artık uyumak ve uyanmak hemen kızıma kavuşmak istiyorum. Gülüşü ağlayası sesi bakışı dokunuşu kokusu gözleri herseyini cok merak ediyorum tesekkür ederim dualar için yolda bende giderken Yasin okumayı düşünüyorum. Dün gece rüyamda annanemi gördüm. Cok rahatlattı beni. Ameliyata tek basıma gireceğim diye cok korkuyordum ananem hayır ben varım tek değilsin tek bırakmayacağım seni dedi. Bu beni cok etkiledi. İnşallah hersey cok yolunda gitcek

canım ya okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu.Benim annem en büyük ablamı evde doğurmuş tek başıma değildim rahmetli annem başımdaydı gördüm der eminim seninde anneannen yanında olacak ve sana destek olacak..Hepimiz senin adına çok heyecanlıyız dualarımız seninle kolay mı ya ilk bebeğimiz geliyor çok değişik bir duygu gerçekten tanımadan sizleri sizler adınıza heyecanlanmak ve arkadaşım akrabam gibi beklemek haberlerinizi çok güzel bir duygu..
Allah hepimizin yardımcısı olsun yarın mümkün olduğunca yaz bize..Allah bebeğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin hem sana hemde tüm anne adaylarına ve olmayan isteyen herkese de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

Valla içme canım yani vücuda yan etkisi az olan birsey yapsınlar artık bu ne ya bir hafta kan ilacı içtim kendimden geçtim resmen lavabo odam gibi olmuştu artık
aynen bende sankı lavaboda yatıp kalktm kaç gündür.braktım bnde kaldıramıorum ısterse düşsün napayım sağlığımı alıor resmen

Niye çocuklar sadece 40ına kadar mı enfeksiyon kaparmış? Ben o kadar koruma, sakınma taraftarı değilim, hep de diyorum sakınan göze çöp batar diye. Ayrıca sen annesin sen bebeğinin iyiliğini en az babası kadar düşünürsün herhalde

Oh çok sevindim iyi olmanıza annesi:)

Kamuran parasını aldıktan sonra toz almaya bile gelir :)

Annemlrr olmasaydı ben de zor yerdim cevizi, sağolsunlar hem ceviz hem badem alıp alıp gönderdiler

Valla al benden de o kadar. Ben de sürekli uyanıp pozisyonumu ayarlamaya çalışıyorum. Yastık koyunca daha kolay oluyor yan yatmak ama tabi bunaltıcı olduğu da bir gerçek. Az kaldı artık napalım:)
eskiler cıkarmazms ya,e babasıda halıyşe korkuor haklı adam ama endısesının yersız oldgnu anlar elbet.e bıde bu bebıse zor sahıp olunca koruma ıc gudusu çok fazla oldı

aynen bende sankı lavaboda yatıp kalktm kaç gündür.braktım bnde kaldıramıorum ısterse düşsün napayım sağlığımı alıor resmen
Ben kan ilacını hergün içiyorum hiçbir şey yapmıyor bana. Sadece büyük tuvaleti kapkara yapıyor. Vegaferon alıyorum ben. Siz ne alıyorsunuz

off öok heyecanlı gerçekten ben bugün biraz yalancı sancı yaşadım ilk olduğu için çok korktum ağladım eşimde hemen gidelim doktora diye tutturdu bizim halimiz tam komedi olacak kesin Allah hepimize yardım etsin inşallah.

canım ya okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu.Benim annem en büyük ablamı evde doğurmuş tek başıma değildim rahmetli annem başımdaydı gördüm der eminim seninde anneannen yanında olacak ve sana destek olacak..Hepimiz senin adına çok heyecanlıyız dualarımız seninle kolay mı ya ilk bebeğimiz geliyor çok değişik bir duygu gerçekten tanımadan sizleri sizler adınıza heyecanlanmak ve arkadaşım akrabam gibi beklemek haberlerinizi çok güzel bir duygu..
Allah hepimizin yardımcısı olsun yarın mümkün olduğunca yaz bize..Allah bebeğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin hem sana hemde tüm anne adaylarına ve olmayan isteyen herkese de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
Yalancı sancı bu gece bana yine vurdu. Allahım yardım ediyor demek ki çok zor oluyor çünkü.

kızlar bende hergün dulandirilmis pekmez ve kan ilacimi alıyorum. Cok rahatsız lik vermedi.santafer kullanıyorum ben siz ne kullaniyorsunuz?

Cok heyecanlandırıuor yarın evden cıkarken aslında cocuksuz olarak çıkacağım döndüğümde bana bağlı sorumluluklarım fazlasıyla artmış birisi olarak geri doneceğiz. Bu biyandan heyecanlandırıuor bir yandan ürkütüyor beni. Ama herseye rağmen artık uyumak ve uyanmak hemen kızıma kavuşmak istiyorum. Gülüşü ağlayası sesi bakışı dokunuşu kokusu gözleri herseyini cok merak ediyorum tesekkür ederim dualar için yolda bende giderken Yasin okumayı düşünüyorum. Dün gece rüyamda annanemi gördüm. Cok rahatlattı beni. Ameliyata tek basıma gireceğim diye cok korkuyordum ananem hayır ben varım tek değilsin tek bırakmayacağım seni dedi. Bu beni cok etkiledi. İnşallah hersey cok yolunda gitcek
Canım çok duygulandım.. Gördüğün rüyanın gerçek bir mesaj olduğuna inanıyorum..Bence de yalnız olmayacaksın..İlayın melekleri de senin yanında olacak hem :)
İnanılmaz bir heyecan sezeryanın bu kısmı gerçekten çok güzel...Senin doğumun cidden hepimizi heyecanlandırıyor...Bu bir başlangıç ardından hepimiz sırayla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz...Senin paylaşacakların bizim için çok önemli meleğini uyutunca bize yaz :)

Gercekten de oyle sanırım cunku ananemdi yani o. Ben vefat ettiğinden beri gerçi henüz 5 ay oldu bazı geceler rüyamda goruyorum konuşuyoruz bazen düm oyle soylemesi beni cok rahatlattı dediğin gibi yalnız bırakmıyorlar bizi orada da

Ben kan ilacını hergün içiyorum hiçbir şey yapmıyor bana. Sadece büyük tuvaleti kapkara yapıyor. Vegaferon alıyorum ben. Siz ne alıyorsunuz
ferplex fol dıye bır sürüp cnm kırmızı.mas sana nazar değmesin her bünye farklı ıste.o kullandgn hapmı

ferplex fol dıye bır sürüp cnm kırmızı.mas sana nazar değmesin her bünye farklı ıste.o kullandgn hapmı
Vegaferon hap canım sen aile hekimine bunu yazdır. Benim bugüne kadar hiç kansızlığım çıkmadı. Hem de yan etki de yaratmadı.

Damlacim yarın minik meleğine kavusuyosun,ne kadar heyecanlandigini tahmin edebiliyorum ve grubumuzun ilk melegini görmek için sabırsızlaniyorum :) dualarimiz seninle canım,Allah bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .. meleğini yarin hepimizin yerine öp :)

Elif ben şeker ölçümü yaptırmadım hiç bilmiyorum şekerim var mı yok mu. Her şeyi yiyorum. İnşallah bi sorun olmaz.

aslında en iyisini yapıyorsun :) bende şekerime baktırmayacaktım doktorum çok ısrar etti, sonra 100lük yükleme istedi onu yaptırmadım, az kaldı zaten inşallah 1 ay sonra herşeyi yiyebilicem

canım biz de senin dualarımızla yanındayız.. inan içimiz kıpır kıpır.. çoğul konuşuyorum ama eminim tüm arkadaşlar böyle hissediyor. Kızınla geçereceğin güzel zamanları düşün. başka birşey düşünme.:)
Allah size güç versin sabır versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Back
X