Merhaba kızlar
Benimde oğlum dönmedi.. makat gelişli.. artık dönme ihtimali çok düşük dedi..bende cuma günü girdiğim nst de 2 büyük sancı çıktı. Doktorun gözleri kocaman oldu nst kağıdını gördüğünde. Hissetmiyormusun sancılarını dedi.. hissediyorum ama doğum sancısı kadar hissetmiyorum dedim.. acı eşiğin çok yüksek heralde başkası olsa bu şiddetteki sancıya kıvranarak gelirdi buraya dedi.. normal doğum yapacak olsan zorlanmadan yapardın dedi.
O gün beni hastaneye yatırdı.. bebeğin akciğerleri için iğne yaptılar 2 tane.. böylece 37 haftalık bebeğin akciğeri gibi olacakmış.. gelmesen 2 gün sonra doğumun başlayabilirdi dedi..
Cumarteai sabaha kadar 2 saate bir nst 'ye bağladılar.. nst'deartık sancı çıkmayınca cumarteai hastaneden çıktık.. şimdide 3 güne bi nst'ye gireceğim. Dün girdim. Sancı çıkmadı ama gün içinde kasılmalarım oluyor.
Doktor 37yi bi doldursak daha fazla beklemeyelim dedi.. bebeğiminde boynuna kordonu dolanmış.. cuma günkü ultrasondan beri öyle.. o yüzden bu ara sık sık ultrasona ve nst'ye gireceğim..
Şuan evde hiç iş yapmadan yatıyorum. 2 haftayı hayırlısıyla sağlıkla geçirip bebeğimi sağsağlim kucağıma almak istiyorum.. artık çok korkuyorum ona bişey olacak diye..
çok geçmiş olsun, ah bu yumurcaklar nasılda streste bırakıyorlar bizi, inşallah sağlıkla kucağına alırsın