2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar herkese meraba biz kızımla doktordan geldik 2900kilo olmuş meleğim ayın 23 ü doğumum var kızlar allahım çok heyecanlıyım geçmişi pek okumadım herkes iyidir umarım.

Canimm masallah prensese kocamann olmuss:) doguma da cok az kalmisss Allahh kolay ve guzel bi dogum nasip etsin insallah cnm:)

Benim bebişte hala dönmedi oturuyor maşallah hiç dönmeye niyeti yok ama hayırlısı diyorum bende..Seninki hangi pozisyonda benimki makat gelişli duruyor.

kızlar siz kaçıncı haftadasınız ben 36+3 üm benimde dönmedi hala dönmeyecek diye umutsuzluğa kapılmaya başladım:(( makat gelişi benimde

Benimde bacak ağrılarım var ama geceleri oluyor daha çok .. evet yapacak bişey yok, benimki magnezyumu düzenli iç dedi.. belki kalsiyımu artırsak az da olsa rahat ederiz..

Benimde doktor yatacaksın deyince bazı hazırlıklarım yarım kaldı.. artık eşim,arkadaşlarım ve annem yapıyorlar hazırlıkları..
İşin garibi benim doktorum magnezyum vermedi. Ya ben alsam kullansam rahatlarım belki. Yürüyememek çok kötüymüş gerçekten.

İşin garibi benim doktorum magnezyum vermedi. Ya ben alsam kullansam rahatlarım belki. Yürüyememek çok kötüymüş gerçekten.

Kullanayım mı diye sorsano_O benimki de başta kramplarım olmadığı için 3-4 güne bi içsen olur demişti.. bacak ağrılarım olunca hergün iç artık dedi.. istersen süt içmeyi artır.. ben 2 gündür artırdım bakalım rahatlarmıyım..

Canimm masallah prensese kocamann olmuss:) doguma da cok az kalmisss Allahh kolay ve guzel bi dogum nasip etsin insallah cnm:)
Evet canım koca kız oldu artık :)) hepimiz inşallah sağ salim alıcaZ ama bugün yeni bir kız almışlar NST ye bebeğin kalp seslerini alamıyorum dedi Allah'ım okadar korktumki nasıl yani bebeğim kıpırdıo dedim o yüzden yerini bulamıyorum dedi o saniyeler içinde bayılacaktım korkudan tansiyonum nasıl düşmüş anlatamam okadar sinirlendimki doğru dürüst cümle kur dedim allahım yaşatmasın ya

cnm hani medipolden bahsediyosun bilmiyorum ama yeni acılan esenler medipol hastanesi dogumhanesi yeni acıldıgı için gayet uygun bi görüs istersen

Canim sen esenler medipole mi gidiyorsun doktorun kim ben dun ordaydim ama rendavum olmadigi icin bakmadilar dilek hanim ve fatma hanim iyi dediler muayeneden ücret almıyorlar sezeryan doğum nekadar biliyormusun peki

alla alla bizde konuştuk bize doğumda ve sünnette asla indirim yapmıyoruz dediler, sana verdikleri fiyat nedir, birde görüştüğün kişinin ismini hatırlıyormusun

Canim medipol de pazarlık yapinca indirim yaptiklarini bende duydum bi yakinim yüzde 10 indirim yaptırmış bidaha konuş nekadar düşerse kardir

A

Atlatırız canım yeter ki can sağolsun. Kızın iyi oldu inşallah?

Küçük kızım serum dan sonra cok iyi oldu ama simdide büyüğü hasta dün doktora götürdüm 10 tane igne yazdi etrafta bi salgin varmış aman diyim dikkat edin bugün ikinci ignesi ni yaptirdim sabah akşam olcak pazartesiye kadar iyilesmesi lazim okullar açılıyor geri kalmamasi gerek.

Kızlar herkese meraba biz kızımla doktordan geldik 2900kilo olmuş meleğim ayın 23 ü doğumum var kızlar allahım çok heyecanlıyım geçmişi pek okumadım herkes iyidir umarım.

Maşallah annesi cok az kalmış hayirlisiyla al kucagina benimde safak 30 :))

Canim sen esenler medipole mi gidiyorsun doktorun kim ben dun ordaydim ama rendavum olmadigi icin bakmadilar dilek hanim ve fatma hanim iyi dediler muayeneden ücret almıyorlar sezeryan doğum nekadar biliyormusun peki

EVET Canım esenler medipol hastnesi dogumhanesi bu ay basında acıldı zaten ben basından beri dilek hanıma gidiyorum cokda şeker bi kadın dogum ücretleri normal sezeryan 750-800 öle bişidi yanlıs olmasın yeni oldugu için gayette uygun muayneside ücretsiz suan için

EVET Canım esenler medipol hastnesi dogumhanesi bu ay basında acıldı zaten ben basından beri dilek hanıma gidiyorum cokda şeker bi kadın dogum ücretleri normal sezeryan 750-800 öle bişidi yanlıs olmasın yeni oldugu için gayette uygun muayneside ücretsiz suan için

esenler medipol nerede? site adresi var mı? ben internette bulamadım.

Sagol canim az önce aradim 750 sezeryan dediler cokda uygun peki dilek hanim iyimi gerçekten birde tecrubelimi bu benim üçüncü sezeryanim olcak onun icin iyi bir doktor istiyorum ayrica kac yaşlarında bir doktor buarada sen kac haftaliksin

günaydın canım,
zor günler atlatmışsın, Allah yardımcın olsun, doktorum ilk aylarda olmadığı için şanslıyız dedi,şimdi sürekli hareketlerini takip etmem gerekiyor, bol bol su içiyorum, nstler iyi çıkarsa ve suyunda sorun olmazsa 2 ekime kadar dayanabilir dedi, çok şükür çentikte yok, kilo hariç muayenede herşey iyi çıktı,inşallah bu son günleride sağlıkla atlatırız

herkese günaydıno
yine yoğun bir güne başlıcaz, Allahtan bebişim bayram tatilinden önce doğacakta bayram tatilinde de biraz dinlenme imkanım olur,sonra iki hafta senelik iznimi kullanıp çalışmaya başlıcam, bebekle nasıl olacak çok merak ediyorum
Allah kolaylık versin, bebişin de güzel güzel beklesin inşallah. Senin hiç doğum inin yok mu Elif? İki hafta çok az:(

Merhaba kızlar

Benimde oğlum dönmedi.. makat gelişli.. artık dönme ihtimali çok düşük dedi..bende cuma günü girdiğim nst de 2 büyük sancı çıktı. Doktorun gözleri kocaman oldu nst kağıdını gördüğünde. Hissetmiyormusun sancılarını dedi.. hissediyorum ama doğum sancısı kadar hissetmiyorum dedim.. acı eşiğin çok yüksek heralde başkası olsa bu şiddetteki sancıya kıvranarak gelirdi buraya dedi.. normal doğum yapacak olsan zorlanmadan yapardın dedi.

O gün beni hastaneye yatırdı.. bebeğin akciğerleri için iğne yaptılar 2 tane.. böylece 37 haftalık bebeğin akciğeri gibi olacakmış.. gelmesen 2 gün sonra doğumun başlayabilirdi dedi..

Cumarteai sabaha kadar 2 saate bir nst 'ye bağladılar.. nst'deartık sancı çıkmayınca cumarteai hastaneden çıktık.. şimdide 3 güne bi nst'ye gireceğim. Dün girdim. Sancı çıkmadı ama gün içinde kasılmalarım oluyor.

Doktor 37yi bi doldursak daha fazla beklemeyelim dedi.. bebeğiminde boynuna kordonu dolanmış.. cuma günkü ultrasondan beri öyle.. o yüzden bu ara sık sık ultrasona ve nst'ye gireceğim..

Şuan evde hiç iş yapmadan yatıyorum. 2 haftayı hayırlısıyla sağlıkla geçirip bebeğimi sağsağlim kucağıma almak istiyorum.. artık çok korkuyorum ona bişey olacak diye..
Son zamanlar beklemek zormuş gerçekten, neyseki düzenli takiplerimiz yapılıyor, sabırla bekleyip atlatacaz inşallah bu haftaları.
Bseyluuulll hayırlı olsun canım, bizde ctesi gün alacaz inşallah ama doktorum bir ara 23-24ünü düşündüğünü söyledi, ben artık zor bekliyorum, birde böbrek ağrısı çekiyorum dünden beri ama günler çabucak geçer inşallah, belki aynı gün doğururuz:)

çatı muayensı ılgıli konuşmuşsunuz.aslında doğru olan doğum sancıları baslaynca kontrol edılmesıymıs,çünkü oncesınde çokta bellı olmuormus.bu yüzden sana 40.hafta demıstır Kamuran.bana 37de ypmak ısterse ızın vermıcem.bnm degerlerım ıshallerın ve kusmanın sonucu sahada düştü sanrm. Ancak bugün kendime gelebldm.suyum azalmısmdr dıe bır korku aldı ıcımı.gunlerdır mıdemdwn ötürü ıcemedm.bugun bol su içcem. 16sında kontroller ama nasl dayamcam blmıorum.benden nst 15lıra fark ücret alıorlar. Damlanın yoklugunuda duydum.nasl oldu acaba. Bu arada bnm yengem 4cocugu var ve 4ude makat gelıslı normal dogurtulmus.en büyüğü 28yasında.duyumca bnde çok sasrdm ne varsa eskilerde var

Back
X