2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın herkese ben okula başladım o nedenle burayı çok takip edemiyorum ama damla doğum yapmış çok sevindim ilk bebeğimiz doğmuş darısı bizim başımıza ben ekim annelerinde en son yapanlardan olacağım sanırım benim kızım dönmemişti son kontrolde döndüğünü gördük doktorum iri bir bebek olduğunu söylüyor ilerleyen haftalarda bakacak eğer 4 kiloyu geçme durumu varsa sezaryen yolu bana da görünecek sanırım şuan üç hafta önden gidiyorum bu arada geçen hafta ağaya gittim o günden beri kasıklarımda ve vajinamın içinde ağrı oluyor artık ağdadan mı kaynaklı oldu yoksa çatı ağrılarım mı başladı anlamadım çatı ağrısı çeken arkadaşlar bir tarif edebilirmisiniz nasıl olduğunu

Sagol canim az önce aradim 750 sezeryan dediler cokda uygun peki dilek hanim iyimi gerçekten birde tecrubelimi bu benim üçüncü sezeryanim olcak onun icin iyi bir doktor istiyorum ayrica kac yaşlarında bir doktor buarada sen kac haftaliksin

34.haftadayız cnm ben ilk muayneden beri devam ediyorum dilek hanıma dilek kaya güney diye yaz googleden bi arattır yorumları oku istersen bende o yorumlara nazaran gitmiştim ilk iyiki gitmişim dedim dua ediyodumki benim dogumuma kadar acılsında dogumhanesi doktor degiştirmim diye diledigim gibide oldu sen hangi hastaneye gidiyodun bu zaman kadar senin kaç haftalıksın ?

34.haftadayız cnm ben ilk muayneden beri devam ediyorum dilek hanıma dilek kaya güney diye yaz googleden bi arattır yorumları oku istersen bende o yorumlara nazaran gitmiştim ilk iyiki gitmişim dedim dua ediyodumki benim dogumuma kadar acılsında dogumhanesi doktor degiştirmim diye diledigim gibide oldu sen hangi hastaneye gidiyodun bu zaman kadar senin kaç haftalıksın ?

Bende 34 haftaligim normal doğum tarihi 22 ekim ama sezeryan oldugu icin 10 ekimde alacaklar bebegimi.ben medipol mega ya gidiyordum ama fiyatlara baya bi zam yapmislar biraz yüklü gibi olcak bizim icin malum üç çocuk olcak e bide okul masrafimiz ev kredisi derken diger giderleri saymıyorum bile iste bunları düşündükçe acaba baska doktor denesemmi diyorum.senin kaçıncı çocuğun ayrica hamilekik takvimi yapsana kendine takip edersin

Allah kolaylık versin, bebişin de güzel güzel beklesin inşallah. Senin hiç doğum inin yok mu Elif? İki hafta çok az:KK43:
:)

iki hafta kimse beni aramasa inan onada razıyım, ama eve geldiğimde başlarlar aramaya, çok şükür evden çalışabiliyorum,17 yıldır çalıştığım yer olduğu içinde birbrimiz idare etmeye çalışıyoruz

canım bu araba nasıl kullanışlı mı? baston mu oluyor?
kullanışlımı bilmiyorum şu an sadece evin içinde sürüyoruz :) baston dediklerin sanırım ince olanlr onlar gibi olmuyor, tanıtım videosu olması lazım istersen detaylı görebilirsin, eşim haşim işcana gidip aldı

hımm sen gittin mi oraya? site adresi yok bulamadım:KK43:

Yok canim ben dun büyük kizimi oraya cocuk doktoruna götürdüm kadin doğumdan muayene ücreti almiyorlarmis bi muayene olim dedim ama rendavusuz bakmadilar doluymus ama bi gidip denemek istiyorum simdi dilek hanimi bi arastircam dun banada orda dilek hanım ve fatma hanimi tavsiye ettiler bi denemekte fayda var

günaydın herkese ben okula başladım o nedenle burayı çok takip edemiyorum ama damla doğum yapmış çok sevindim ilk bebeğimiz doğmuş darısı bizim başımıza ben ekim annelerinde en son yapanlardan olacağım sanırım benim kızım dönmemişti son kontrolde döndüğünü gördük doktorum iri bir bebek olduğunu söylüyor ilerleyen haftalarda bakacak eğer 4 kiloyu geçme durumu varsa sezaryen yolu bana da görünecek sanırım şuan üç hafta önden gidiyorum bu arada geçen hafta ağaya gittim o günden beri kasıklarımda ve vajinamın içinde ağrı oluyor artık ağdadan mı kaynaklı oldu yoksa çatı ağrılarım mı başladı anlamadım çatı ağrısı çeken arkadaşlar bir tarif edebilirmisiniz nasıl olduğunu

ne güzel bak büyüdü kızın :) maşallah ona, inşallah sağlıkla kucağınada alırsın

Çok sevindim cnm. Gün saymaya devam desene:KK66: bakalım hangimiz daha çabuk davranacağız. Ben 20 sinden sonra bekliyorum. Her erkek annesi 10 gün önce doğurdu çevremde. Bakalım hayırlısı:)sağ salim gelsinler inşallah...
Benim kuzen 38te doğurdu oğlunu:) inşallah biz de önümüzdeki haftadan itibaren başlıcaz bekleyişe:)) beraber bekliyelim bakalım hangimizin yavrusu erken gelecek:)) canım doktor kontrolün nasıldı?

tekstile çalışıyorum ve tam sezonun ortasında doğumum olacak,neyseki evden çalışabiliyorum, yoksa işten ayrılmam gerekirdi

kilo almamasın benim yediklerimle alakalı değilmiş maalesef bende kaç haftadır nerdeyse hergün et yemeye çalışıyordum,

inşallah oğluşun iyidir güzel haberlerle gelirsin :)
Evde çalışacaksın en azından bu da iyi yoksa o minnoşlar bırakılır mı hemen:))
O zaman kendini çok zorlayıp psikolojik olarak yıpratma dediğim gibi kilosuda iyi bence.. Bizde hep şu inanış varya kilolu ise sağlıklıdır artık bunu yıkmak lazım gerçek değil çünkü:)

Kızlar herkese meraba biz kızımla doktordan geldik 2900kilo olmuş meleğim ayın 23 ü doğumum var kızlar allahım çok heyecanlıyım geçmişi pek okumadım herkes iyidir umarım.
Maşallah kızına kocaman olmuş gerçekten doğuma da az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)

Benim bugün tam 35 haftalık oluyor bakalım bugün kontrolüm var dönmüş mü bakıcaz ama pek zannetmiyorum.Hayırlısı olsun inşallah herkes için..
Bu arada makat gelişlerde de normal doğum yaptıranlar var özelde yapmıyorlar ama devlette varmış..Doktor bana yüzde 15 risk var dedi ayrıca zor oluyormuş düzelmezse bu riske girmem ben..

Küçük kızım serum dan sonra cok iyi oldu ama simdide büyüğü hasta dün doktora götürdüm 10 tane igne yazdi etrafta bi salgin varmış aman diyim dikkat edin bugün ikinci ignesi ni yaptirdim sabah akşam olcak pazartesiye kadar iyilesmesi lazim okullar açılıyor geri kalmamasi gerek.
Tüh şimdi de büyük kızın hastalandı demek. Allah şifalar versin canım. Çocuklar çabuk hastalık kapıyor. Allah sana güç kuvvet versin.

kullanışlımı bilmiyorum şu an sadece evin içinde sürüyoruz :) baston dediklerin sanırım ince olanlr onlar gibi olmuyor, tanıtım videosu olması lazım istersen detaylı görebilirsin, eşim haşim işcana gidip aldı

hımm, oradan ne kadara aldınız? katlayınca elde tutulmalı mı oluyor? böyle baston gibi tekerlekleri sürülmüyor mu?

Bende 34 haftaligim normal doğum tarihi 22 ekim ama sezeryan oldugu icin 10 ekimde alacaklar bebegimi.ben medipol mega ya gidiyordum ama fiyatlara baya bi zam yapmislar biraz yüklü gibi olcak bizim icin malum üç çocuk olcak e bide okul masrafimiz ev kredisi derken diger giderleri saymıyorum bile iste bunları düşündükçe acaba baska doktor denesemmi diyorum.senin kaçıncı çocuğun ayrica hamilekik takvimi yapsana kendine takip edersin

haklısın fiyatları hakketen ucmus oranın ilk bebegim olcak nasip olursa o yüzden cok tedirginim acıkcası

Kizlar herkese merhaba gunlerdir giremiyordum umarim herkes iyidir .
Dun kontrolum vardi suyum azalmis doktorum haftaya carsamba doguma alcam seni dedi . Oncesinde verdiği tarih 26 eylul idi ona kendimi alistirdgim icin tabi biraz sasirdim ama allah kismet ederse yakinda prensesime kavusacagim için çok mutluyum bizim için dua edin kızlar :)

Evde çalışacaksın en azından bu da iyi yoksa o minnoşlar bırakılır mı hemen:))
O zaman kendini çok zorlayıp psikolojik olarak yıpratma dediğim gibi kilosuda iyi bence.. Bizde hep şu inanış varya kilolu ise sağlıklıdır artık bunu yıkmak lazım gerçek değil çünkü:)

Maşallah kızına kocaman olmuş gerçekten doğuma da az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)

Benim bugün tam 35 haftalık oluyor bakalım bugün kontrolüm var dönmüş mü bakıcaz ama pek zannetmiyorum.Hayırlısı olsun inşallah herkes için..
Bu arada makat gelişlerde de normal doğum yaptıranlar var özelde yapmıyorlar ama devlette varmış..Doktor bana yüzde 15 risk var dedi ayrıca zor oluyormuş düzelmezse bu riske girmem ben..
Canım bak benim 37 yarın bitiyor. Ve plesentamın yukaı çıktığını dün.öğrendim:) Allah isterse her şey oluyor. Ki bana çok zor demişti doktor. Allah isterse her şey kolay. En az 38 dolana kadar bekle dönmesi için.

Yok canim ben dun büyük kizimi oraya cocuk doktoruna götürdüm kadin doğumdan muayene ücreti almiyorlarmis bi muayene olim dedim ama rendavusuz bakmadilar doluymus ama bi gidip denemek istiyorum simdi dilek hanimi bi arastircam dun banada orda dilek hanım ve fatma hanimi tavsiye ettiler bi denemekte fayda var

nasıl randevu alınıyormuş canım?

Back
X