2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar herkese meraba biz kızımla doktordan geldik 2900kilo olmuş meleğim ayın 23 ü doğumum var kızlar allahım çok heyecanlıyım geçmişi pek okumadım herkes iyidir umarım.
Canım beraber doğum yapmak kısmet değilmiş:) Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin:) merakla bekliyorum meleğinin fotoğrafını:)

Evde çalışacaksın en azından bu da iyi yoksa o minnoşlar bırakılır mı hemen:))
O zaman kendini çok zorlayıp psikolojik olarak yıpratma dediğim gibi kilosuda iyi bence.. Bizde hep şu inanış varya kilolu ise sağlıklıdır artık bunu yıkmak lazım gerçek değil çünkü:)
..

yok fazla takılmamaya çalışıyorum, sadece erken doğmasın 2 ekimi beklesin inşallah daha iyi olur, 6 ay kadarda evden çalışmayı düşünüyorum, hatta uzatabilirsem dahada uzatmaya çalışıcam

hımm, oradan ne kadara aldınız? katlayınca elde tutulmalı mı oluyor? böyle baston gibi tekerlekleri sürülmüyor mu?

sanırım 380tl ye aldı, katlanıncada sürülebiliyor diye biliyorum ama açıkçası çok inceleme fırsatım olmadı, ben evde yokken eşim kurmuş gelince sadece evde sağa sola sürdüm :)

Yok canim ben dun büyük kizimi oraya cocuk doktoruna götürdüm kadin doğumdan muayene ücreti almiyorlarmis bi muayene olim dedim ama rendavusuz bakmadilar doluymus ama bi gidip denemek istiyorum simdi dilek hanimi bi arastircam dun banada orda dilek hanım ve fatma hanimi tavsiye ettiler bi denemekte fayda var
ulaştım 440 10 00 telefondan randevu alınıyor. çocuk doktorları nasıldı canım?

çatı muayensı ılgıli konuşmuşsunuz.aslında doğru olan doğum sancıları baslaynca kontrol edılmesıymıs,çünkü oncesınde çokta bellı olmuormus.bu yüzden sana 40.hafta demıstır Kamuran.bana 37de ypmak ısterse ızın vermıcem.bnm degerlerım ıshallerın ve kusmanın sonucu sahada düştü sanrm. Ancak bugün kendime gelebldm.suyum azalmısmdr dıe bır korku aldı ıcımı.gunlerdır mıdemdwn ötürü ıcemedm.bugun bol su içcem. 16sında kontroller ama nasl dayamcam blmıorum.benden nst 15lıra fark ücret alıorlar. Damlanın yoklugunuda duydum.nasl oldu acaba. Bu arada bnm yengem 4cocugu var ve 4ude makat gelıslı normal dogurtulmus.en büyüğü 28yasında.duyumca bnde çok sasrdm ne varsa eskilerde var
Canım çok doğru söylüyorsun. Doktorum çatı muayenesini önemsemiyor ve yüksek ihtimal 40. Haftayı bulmadan doğum sancım başlayacağı için direk doğuma alacak beni. Benim eşimin patronunun eşini iki kere normal doğurttu. Beni de normal doğurtmaya çok kararlı:)) senin de değerlerin düzelir inşallh. Bende de ishal başladı. Damla eve çıktı gayet iyi çok şükür. Biraz dikişleri ağırıyor normal olarak. Gaz sancısı bitmiiş çok şükür.

sanırım 380tl ye aldı, katlanıncada sürülebiliyor diye biliyorum ama açıkçası çok inceleme fırsatım olmadı, ben evde yokken eşim kurmuş gelince sadece evde sağa sola sürdüm :)

birazcık inceleyip haber verir misin canım:) uygunmuş ben de alırım. anne kucağı da içerisinde değil mi?

Canım çok doğru söylüyorsun. Doktorum çatı muayenesini önemsemiyor ve yüksek ihtimal 40. Haftayı bulmadan doğum sancım başlayacağı için direk doğuma alacak beni. Benim eşimin patronunun eşini iki kere normal doğurttu. Beni de normal doğurtmaya çok kararlı:)) senin de değerlerin düzelir inşallh. Bende de ishal başladı. Damla eve çıktı gayet iyi çok şükür. Biraz dikişleri ağırıyor normal olarak. Gaz sancısı bitmiiş çok şükür.

hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun canım?

Slm kizlar ...bugun halsizsizm ve hafif adet sancisi gibi sancim var...normalde 2 ekim dogum tarihim ama eylulun sonuna dogruda olabilir dedi.dokt.:(sizdede varmi sanci felan

muayene ücreti ne kadar? memnun musun hastaneden?
45 lira muayne ücreti. Hastane temiz güzel ama doktor çok yoğun. Biraz fazla bekliyoruz. Ama normal doğum tecrübesi çok. Normal olmasaydı burada yapmayacaktım. Ama normalde doktora güveniyorum.

damla ıcın çok sevindim.bn evlenmeden önce yakacıkta oturuordum.umutu bılıyorm ve severım.smdı umranıye çarşıda oturuom.uzak olmasa bnde o doktora gelırdm çünkü bu devirde normal doğum yaptrmaya kararlı doktor bulmak zor.ama dur bakallm 16sını beklıorum bu doktor gene değerlere bakcak konscam adamakıllı .ha sezaryen derse hıc usenmem oraya da gecebılrm

hareketleri normal çok şükür, karaciğerle ilgili bir şey demedi doktor ama çok şükür hiç kaşıntım olmuyor benim,
kilosu 2100gr, benim kiloyu hiç sorma bugün hastanede beni 3 aylık hamile sandılar :KK43: doğuma 3 hafta var dedim inanamadılar, ben ilk 5 ayda 14 kilo verdim, sonrasında 3 kilo aldım

benim doktorum nst sonuçlarına göre erken doğum olabilir dedi, inşallah bir sorun çıkmaz, eğer sorun olursa nstden bir sonraki gün alırız dedi
CNm beslenme önemli gerçekten... Bende ilk 3 ay 3 kilo verdim. Orta 3ay 10kilo aldım. En son 3 ayda 2 kilo verdim. Yani sekiz kilo aldım... Ama senin 14 kilo vermiş olman çok şaiırtıcı bu sebep olmuş olabilir... Bugün 37de 2200 doğan bir kız gördüm. 17 aylık 10 kilo çıbır ama çok tatlı... 15 gün küvezde kalmış... İnşallah bizimki kalmaz.... Sağ Salim alırız kucağımıza...

kızlar ya bir şey soracagım öksürdükçe göğüs altımda ağrı giriyo çok canım yanıyor ya

Back
X