2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
CNm beslenme önemli gerçekten... Bende ilk 3 ay 3 kilo verdim. Orta 3ay 10kilo aldım. En son 3 ayda 2 kilo verdim. Yani sekiz kilo aldım... Ama senin 14 kilo vermiş olman çok şaiırtıcı bu sebep olmuş olabilir... Bugün 37de 2200 doğan bir kız gördüm. 17 aylık 10 kilo çıbır ama çok tatlı... 15 gün küvezde kalmış... İnşallah bizimki kalmaz.... Sağ Salim alırız kucağımıza...

inşallah küvez gerekmez, doğar doğmaz yanımda istiyorum yavrumu, vermezlerse herhalde çok ağlarım

uzman doktor muayene ücreti mi bu canım?
Evet canım uzman doktor:)
iki hafta kimse beni aramasa inan onada razıyım, ama eve geldiğimde başlarlar aramaya, çok şükür evden çalışabiliyorum,17 yıldır çalıştığım yer olduğu içinde birbrimiz idare etmeye çalışıyoruz
Tekstildeydin sen değil mi Elif? Eşimden biliyorum senelerce o da tekstilde çalıştı. Yengesi hala o sektörde ve 2 hafta senin iyiymiş, eşimin yengesi sadece 1 hafta izin kullanabilmiş :(

Maşallah annesi cok az kalmış hayirlisiyla al kucagina benimde safak 30 :))

Allah kolaylık versin, bebişin de güzel güzel beklesin inşallah. Senin hiç doğum inin yok mu Elif? İki hafta çok az:KK43:

Son zamanlar beklemek zormuş gerçekten, neyseki düzenli takiplerimiz yapılıyor, sabırla bekleyip atlatacaz inşallah bu haftaları.

Bseyluuulll hayırlı olsun canım, bizde ctesi gün alacaz inşallah ama doktorum bir ara 23-24ünü düşündüğünü söyledi, ben artık zor bekliyorum, birde böbrek ağrısı çekiyorum dünden beri ama günler çabucak geçer inşallah, belki aynı gün doğururuz:)

Evde çalışacaksın en azından bu da iyi yoksa o minnoşlar bırakılır mı hemen:))
O zaman kendini çok zorlayıp psikolojik olarak yıpratma dediğim gibi kilosuda iyi bence.. Bizde hep şu inanış varya kilolu ise sağlıklıdır artık bunu yıkmak lazım gerçek değil çünkü:)

Maşallah kızına kocaman olmuş gerçekten doğuma da az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)

Benim bugün tam 35 haftalık oluyor bakalım bugün kontrolüm var dönmüş mü bakıcaz ama pek zannetmiyorum.Hayırlısı olsun inşallah herkes için..
Bu arada makat gelişlerde de normal doğum yaptıranlar var özelde yapmıyorlar ama devlette varmış..Doktor bana yüzde 15 risk var dedi ayrıca zor oluyormuş düzelmezse bu riske girmem ben..

Canım beraber doğum yapmak kısmet değilmiş:) Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin:) merakla bekliyorum meleğinin fotoğrafını:)
kızlar hepimize çok teşekkür ederim.evet kamurancım birlikte doğum yapamıcaz azureyle aynı gün yaparız belki allahım sağlıkla kucaklarımıza aldırsın meleklerimizi ben şimdiden heyecanlanmaya başladım

45 lira muayne ücreti. Hastane temiz güzel ama doktor çok yoğun. Biraz fazla bekliyoruz. Ama normal doğum tecrübesi çok. Normal olmasaydı burada yapmayacaktım. Ama normalde doktora güveniyorum.
cnm ben hatrlayamadm ya.randuvu almak gerekıor muydu?bnmde kaç zamandr aklmda umuta gtmek var,en azından bıldıgım hastane.kacında randuvun?belkı karsılasrz senle

Evet canım uzman doktor:)

Tekstildeydin sen değil mi Elif? Eşimden biliyorum senelerce o da tekstilde çalıştı. Yengesi hala o sektörde ve 2 hafta senin iyiymiş, eşimin yengesi sadece 1 hafta izin kullanabilmiş :KK43:

evet tekstil 19 yıldır ve artık emekli olmak istiyorum ama maaş almama 13 yıl var :( :( :( yaşı beklemek zorundayım

Anladım canım peki hastanenin odalarini gezdinmi

bidahaki kontrolumde gezip bakıcam fiyatlarını kesin ögrenirim normalmi sezeryanmı o zaman kadarda belli olur sanırım gittikden sonraki fikirlerini almak isterim beni,m normal olursa benden once alıyosun bebsini kucagına bilgilendirirsen sevinirim

45 lira muayne ücreti. Hastane temiz güzel ama doktor çok yoğun. Biraz fazla bekliyoruz. Ama normal doğum tecrübesi çok. Normal olmasaydı burada yapmayacaktım. Ama normalde doktora güveniyorum.
cnm unuttum doğum ucretlerı ne kadar orda?var mı haberın? Nst ye ve tahlıllerr ayrı ücret verıon mu yoksa muayenenin ıcındemıydı bilgilendrırsen sevınırım cık soru oldu kusura bakma

merhaba kızlar,
elektrikler kesikti. ancak geldi. ama çilem bitmedi. telefonun şarjı yoktu, mail göndermem gerekliydi otobüsle başka yere gittim ancak dönüş yolu yoktu. yollar kapalıydı çalışma vardı.
elimde bir iki şeyle eve kadar yarıdan fazlasını yürüdüm.bir yerde otobüse bindim.
çok yoruldum..

neyse herkes iyidir inşallah.

merhabalar
ben kısmetse aralık annesi olacağım ama sezaryen olacağı için kasım olacak nasipse...
sizlere bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim çünkü benim için çok önemli...
aranızda plasenta previa olan var mı??doktorunuz neler dedi neler yaşıyorsunuz???

T
damla ıcın çok sevindim.bn evlenmeden önce yakacıkta oturuordum.umutu bılıyorm ve severım.smdı umranıye çarşıda oturuom.uzak olmasa bnde o doktora gelırdm çünkü bu devirde normal doğum yaptrmaya kararlı doktor bulmak zor.ama dur bakallm 16sını beklıorum bu doktor gene değerlere bakcak konscam adamakıllı .ha sezaryen derse hıc usenmem oraya da gecebılrm
tabi canım başka doktora da gitmekte fayda var. Bana bu doktor geçen hafta idrara sıkışık gel dedi. Son bi kez gidiyim dedim. İyiki gitmişim:) olabilitesi varsa elbette normal olsun isteriz. Hayrlısı olsun

cnm ben hatrlayamadm ya.randuvu almak gerekıor muydu?bnmde kaç zamandr aklmda umuta gtmek var,en azından bıldıgım hastane.kacında randuvun?belkı karsılasrz senle
Telefonla randevu al canım. Ben önümüzdeki hafta devlete randevu almıştım o yüzden önümüzdeki hafta gitmiyorum. Diğer hafta sonu. Yani 40. Haftama girdiğim gün gidicem:) o güne kadar doğurmazsam tabi:)

cnm unuttum doğum ucretlerı ne kadar orda?var mı haberın? Nst ye ve tahlıllerr ayrı ücret verıon mu yoksa muayenenin ıcındemıydı bilgilendrırsen sevınırım cık soru oldu kusura bakma
Canım doktor normal doğum ya da sezeryan derse 800 veriyorsun. Ama doktor normal olur demesine rağmen keyfi sezeryan dersen 1500 veriyorsun. Nst muayene ücretinin içinde. Ama 10 gün içinde gittiğinde muayene ücreti alamıyorlar ya o zaman nst için 40 alıyorlar işte. Tahlil hiç yaptırmadım orada. Hep devlette yaptırdım tahlillerimi.

merhabalar
ben kısmetse aralık annesi olacağım ama sezaryen olacağı için kasım olacak nasipse...
sizlere bir şey sormak istiyorum cevap verirseniz çok sevinirim çünkü benim için çok önemli...
aranızda plasenta previa olan var mı??doktorunuz neler dedi neler yaşıyorsunuz???
Hoşgeldin. Bende vardı plesenta previa. Ama tamamen kapatmamıştı çıkışı. Yanında duruyordu. Sezeryan olacaktım ana dün plesentanın yukarı çıktığını öğrendim. Yarın 37. Haftam bitiyor. Sen 28. Haftadasın, yukarı çıkabilir ümit kesme. Benim daha yeni çıktı düşün:) hem de en tepeye:)

Benim kuzen 38te doğurdu oğlunu:) inşallah biz de önümüzdeki haftadan itibaren başlıcaz bekleyişe:)) beraber bekliyelim bakalım hangimizin yavrusu erken gelecek:)) canım doktor kontrolün nasıldı?
İyiydi kontrolümüz cnm. Boyu 49 cm, kilosu 2980 gr. Nst iyi çıktı. Suyu yeterli gelişimi gayet iyiymiş. Doğumla ilgili bebek ne zaman gelmek isterse gelir dedi;) tahminen 3400 gr doğar diyor doktor. Bakalım hayırlısı, heyecanlanıyorum korkuyorum sabırsızlanıyorum. Çok tuhaf bir duygu:) hastane çantamda hazır heran bekliyoruz bu haftadan sonra.

Telefonla randevu al canım. Ben önümüzdeki hafta devlete randevu almıştım o yüzden önümüzdeki hafta gitmiyorum. Diğer hafta sonu. Yani 40. Haftama girdiğim gün gidicem:) o güne kadar doğurmazsam tabi:)
saol cnm esımle konuşup ona göre alcam randuvu.on gün ıcınde 40lıra nst alınması heç fazla hem çok saçma.normalde ucretı 15dır ama normal olcaksa cnmz saolsun.dogum ucretlerıde çok uygunmuş.saol cnm bılgıler ıcın.normalde bnde tahlıllerı hep devlette yaptırırım ama 2eylulfe idrar,kan ve nst 33lıra tutunca çok ucuz geldı ve ılk defa özelde yaptrdım.her yenı doktora gdncede tahlıllerını verdgn halde yenıden tahlıl ıstıolar ya para almak ıcın o çok sınır bozucu.

İyiydi kontrolümüz cnm. Boyu 49 cm, kilosu 2980 gr. Nst iyi çıktı. Suyu yeterli gelişimi gayet iyiymiş. Doğumla ilgili bebek ne zaman gelmek isterse gelir dedi:KK66: tahminen 3400 gr doğar diyor doktor. Bakalım hayırlısı, heyecanlanıyorum korkuyorum sabırsızlanıyorum. Çok tuhaf bir duygu:) hastane çantamda hazır heran bekliyoruz bu haftadan sonra.
Oyy maşallah benimkinin kilosu 2950 boy 51 cm. Kilosu az gibi geldi doktora dedim 3 kilo olmamış ama dedim. Merak etme senin bebeğin öyle küçük bi bebek değil dedi. İnşallah 3ün üstünde doğarlar canım. Ben de çok heyecanlıyım. Sürekli bakıyorum nişan geldi mi diye:) yolunu gözlüyorum:))) lale bu serüvenin son noktasına geldik canım ya çok değişşik bi duygu.

Back
X