2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
saol cnm esımle konuşup ona göre alcam randuvu.on gün ıcınde 40lıra nst alınması heç fazla hem çok saçma.normalde ucretı 15dır ama normal olcaksa cnmz saolsun.dogum ucretlerıde çok uygunmuş.saol cnm bılgıler ıcın.normalde bnde tahlıllerı hep devlette yaptırırım ama 2eylulfe idrar,kan ve nst 33lıra tutunca çok ucuz geldı ve ılk defa özelde yaptrdım.her yenı doktora gdncede tahlıllerını verdgn halde yenıden tahlıl ıstıolar ya para almak ıcın o çok sınır bozucu.
Ben hep devlette tahlil yaptırıp umuttaki doktoruma gösterdim. Sen bi de umuta git bakalım:) oradaki birsen hanımı da çok övüyorlar. Nst pahalı tabi de ben artık bi kere anca çektiririm günüm doluyor artık :))

Evet canım koca kız oldu artık :)) hepimiz inşallah sağ salim alıcaZ ama bugün yeni bir kız almışlar NST ye bebeğin kalp seslerini alamıyorum dedi Allah'ım okadar korktumki nasıl yani bebeğim kıpırdıo dedim o yüzden yerini bulamıyorum dedi o saniyeler içinde bayılacaktım korkudan tansiyonum nasıl düşmüş anlatamam okadar sinirlendimki doğru dürüst cümle kur dedim allahım yaşatmasın ya

Aaa salagin ettigi lafa bak insani nasil durduk yere strese sokuyo:( zaten hepimiz cok hassasiz Allah yardim etsinn hepimize kolay dogum basip etsin insallah cnm yaa

ulaştım 440 10 00 telefondan randevu alınıyor. çocuk doktorları nasıldı canım?

Canim bir tane çocuk doktoru vardi muayene ücretsiz olduğu için yogundu ama rendavuyla gidince daha iyi olurdu.hastane yeni açıldığı için hala bazi yerlerde çalışma vardi genel olarak temiz hastane ana bebek yenidogan yogun bakimi varmi bilmiyorum buda önemli biliyorsun ben sirf merakimdam bi gitmek istiyorum çünkü bu hamileliginde başka bir doktora görünmedim evimede yakin dun taksi tuttum 5 lira yazdi hiçbişey bence buyuk kızım biraz iyilessin bi gidim diyorum

Ben hep devlette tahlil yaptırıp umuttaki doktoruma gösterdim. Sen bi de umuta git bakalım:) oradaki birsen hanımı da çok övüyorlar. Nst pahalı tabi de ben artık bi kere anca çektiririm günüm doluyor artık :))
bırsen ıihanımıda netten arastrmstm çok suratsz ilgısız demısler hehe.bnmde 16sında burda sur dakı doktoruma 18ındede devlete randuvum var bakalm napcam bnde blmyrm

günaydın herkese ben okula başladım o nedenle burayı çok takip edemiyorum ama damla doğum yapmış çok sevindim ilk bebeğimiz doğmuş darısı bizim başımıza ben ekim annelerinde en son yapanlardan olacağım sanırım benim kızım dönmemişti son kontrolde döndüğünü gördük doktorum iri bir bebek olduğunu söylüyor ilerleyen haftalarda bakacak eğer 4 kiloyu geçme durumu varsa sezaryen yolu bana da görünecek sanırım şuan üç hafta önden gidiyorum bu arada geçen hafta ağaya gittim o günden beri kasıklarımda ve vajinamın içinde ağrı oluyor artık ağdadan mı kaynaklı oldu yoksa çatı ağrılarım mı başladı anlamadım çatı ağrısı çeken arkadaşlar bir tarif edebilirmisiniz nasıl olduğunu
Canım haftana göre normal ağrıların bence, bende de çok var, özellikle biraz uzun oturunca yada uzandıktan sonra kalkınca oluyor ve bacaklarını tam açamıyorsun, önce küçük adımlarla biraz yürümek zorunda kalıyorsun.
iki hafta kimse beni aramasa inan onada razıyım, ama eve geldiğimde başlarlar aramaya, çok şükür evden çalışabiliyorum,17 yıldır çalıştığım yer olduğu içinde birbrimiz idare etmeye çalışıyoruz
evde olman iyi ama seni çok sıkmalarına izin verme o zaman, biraz kafanı dinleyip bebeğine alışmak çok önemli senin için.
Kizlar herkese merhaba gunlerdir giremiyordum umarim herkes iyidir .
Dun kontrolum vardi suyum azalmis doktorum haftaya carsamba doguma alcam seni dedi . Oncesinde verdiği tarih 26 eylul idi ona kendimi alistirdgim icin tabi biraz sasirdim ama allah kismet ederse yakinda prensesime kavusacagim için çok mutluyum bizim için dua edin kızlar :)

Haftaya çarşamba mı?? ay maşallah, bir sürpriz olmazsa sıra sende o zaman, 19unda da Nilkon46 var, şimdiden Allah selametle kavuştursun sizi inşallah canım:) adı ne bu arada sıradaki prensesin?

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım
Snowu göremedim inşallah bi aksilik yoktur
Damla naptı çıktı mı hastaneden acaba merak içindeyim
Düne kadar normal düşünüyodum doğumu ama nedense dünden bu yana epidural sez istemeye başladım bakalım hayırlısı hakkımızda

evet maalesef doğum gece veya hafta sonu olursa kendi doktorun gelmiyor, nöbetçi doktorlardanda genelde kimse memnun değil :KK43: inşallah gece fean doğum yapmak zorunda kalmayız,

dün pazarlık yapmak istedik ama iç yapmadılar sinir olduk bizde :KK43:

Hadi ya demekki bişeyler değişmiş.. Çünkü beim doğum yapan tüm arkadaşlarım fiyatta indirdiler... Çok gıcık oldum.. Nasıl gelmez kendi doktorun... Hadi geceyi geçtim birde haftasonu... Sezeryana teşvik bu resmen... Allah yardımcınız olsun.. İnşallah gündüz ve haftaiçi gelir bebişler

bırsen ıihanımıda netten arastrmstm çok suratsz ilgısız demısler hehe.bnmde 16sında burda sur dakı doktoruma 18ındede devlete randuvum var bakalm napcam bnde blmyrm
Devletteki doktora tahlil sonuçlarını göster bide ultrason durumuna göre normal olabilir mi diye bi sor bakalım

ben anlamıyorum hem 3 çocuk diyorlar hemde doğum çok pahalı, medical parkı aradım orda 3000tl dediler dahada pahalı :KK43:

Ben medicalpark göztepeye gidiyorum;.. Çok memnunum doktorumdan.. Gece bile geliyor ve normal doğum yanlısı ... Evet fiyatlar yüksek ama benim sağlık sigortam var o yüzden rahatça gidebiliyorum...

Ben medicalpark göztepeye gidiyorum;.. Çok memnunum doktorumdan.. Gece bile geliyor ve normal doğum yanlısı ... Evet fiyatlar yüksek ama benim sağlık sigortam var o yüzden rahatça gidebiliyorum...

doktora güvenmek gerçekten çok güzel, bende doktorumdan memnunum inşallah sorunsuz bir şekilde doğumda olur ,
doktorun gece gelmeside süpermiş, insan normal doğumun ne zaman başlayacağını bilemiyorki :(

detaylı ultrason için medical park bahçelievlere gitmiştim ve hiç memnun kalmamıştım, bugün sadece fiyatları merak ettiğim için aradım yoksa bu saatten sonra doktor değiştirmek zaten çok zor olur

Hadi ya demekki bişeyler değişmiş.. Çünkü beim doğum yapan tüm arkadaşlarım fiyatta indirdiler... Çok gıcık oldum.. Nasıl gelmez kendi doktorun... Hadi geceyi geçtim birde haftasonu... Sezeryana teşvik bu resmen... Allah yardımcınız olsun.. İnşallah gündüz ve haftaiçi gelir bebişler

doktorun gelmemesi gerçekten problem , düşünsene alışıyorsun güveniyorsun ama son anda karşında hiç tanımadığın bir doktor çıkabiliyor, benim sezeyan olacak ama doğum bu Allah korusun bir gece ansızın başlayabilir o durumda evde doğum yapmak sanırım daha mantıklı çünkü medipolun acil servisi çok ilgisiz

Haftaya çarşamba mı?? ay maşallah, bir sürpriz olmazsa sıra sende o zaman, 19unda da Nilkon46 var, şimdiden Allah selametle kavuştursun sizi inşallah canım:) adı ne bu arada sıradaki prensesin?[/QUOTE]
Ayy evet canm carsamba valla simdiden heucan basti sira bende aynen :) amin ins canm cok sagol hepimiz saglikla kucagimiza
aliriz . Belinay olacak prensesimin ismi :)

Hoşgeldin. Bende vardı plesenta previa. Ama tamamen kapatmamıştı çıkışı. Yanında duruyordu. Sezeryan olacaktım ana dün plesentanın yukarı çıktığını öğrendim. Yarın 37. Haftam bitiyor. Sen 28. Haftadasın, yukarı çıkabilir ümit kesme. Benim daha yeni çıktı düşün:) hem de en tepeye:)
darısı başıma inşallah...benim tam kapatıyor malesef...sen dinlendin mi sürekli çünkü ben 24 saat boyunca yatıyorum hiçbir iş falan yapmıyorum özel ihtiyaçlar dışında...bir de kanama falan yaşadın mı hiç??Rabbim meleklerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)

Haftaya çarşamba mı?? ay maşallah, bir sürpriz olmazsa sıra sende o zaman, 19unda da Nilkon46 var, şimdiden Allah selametle kavuştursun sizi inşallah canım:) adı ne bu arada sıradaki
Canım haftana göre normal ağrıların bence, bende de çok var, özellikle biraz uzun oturunca yada uzandıktan sonra kalkınca oluyor ve bacaklarını tam açamıyorsun, önce küçük adımlarla biraz yürümek zorunda kalıyorsun.

evde olman iyi ama seni çok sıkmalarına izin verme o zaman, biraz kafanı dinleyip bebeğine alışmak çok önemli senin için.

Haftaya çarşamba mı?? ay maşallah, bir sürpriz olmazsa sıra sende o zaman, 19unda da Nilkon46 var, şimdiden Allah selametle kavuştursun sizi inşallah canım:) adı ne bu arada sıradaki prensesin?

Ayy evet canm carsamba valla simdiden heycan basti sira bende aynen :) amin ins canm cok sagol hepimiz saglikla kucagimiza
aliriz . Belinay olacak prensesimin ismi :)

darısı başıma inşallah...benim tam kapatıyor malesef...sen dinlendin mi sürekli çünkü ben 24 saat boyunca yatıyorum hiçbir iş falan yapmıyorum özel ihtiyaçlar dışında...bir de kanama falan yaşadın mı hiç??Rabbim meleklerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
Canım bende 32. Hafada çıktı bu dert. Hiç kanamam olmadı başından beri. Ben öyle özellikle dinlenme yapmadım. Zaten 35. Hafta bitene kadar çalışmaya devam ettim. Sen Allaha dua et, henüz erken. Bence yukarı çıkar:) benimki de çıkışın tam yanındaydı. Bana da sezeryan dediler dönmez dediler. Ama çıktı yukarı Allahın takdiri:) inşallah seninki de çıkar. Şimdi kafaya takma.

He bide öğrendiğimizden beri ilişkiyi kestik. Buna da dikkat et. Haftan erken çünkü, kanama olursa sezeryanla alırlar. Dikkat et kendine inşallah çıkar yukarı.

Canım bak benim 37 yarın bitiyor. Ve plesentamın yukaı çıktığını dün.öğrendim:) Allah isterse her şey oluyor. Ki bana çok zor demişti doktor. Allah isterse her şey kolay. En az 38 dolana kadar bekle dönmesi için.
evet canım sana çok sevindim.Doktordan geldim hala dönmemiş ama doktorda dedi 38.haftaya kadar bekliyoruz baktık dönmedi 39.hafta da sezeryan yapıyoruz dedi.Bakalım kısmet gerçekten düşünmemeye çalışıyorum..

yok fazla takılmamaya çalışıyorum, sadece erken doğmasın 2 ekimi beklesin inşallah daha iyi olur, 6 ay kadarda evden çalışmayı düşünüyorum, hatta uzatabilirsem dahada uzatmaya çalışıcam
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım.. Sağlıkla doğacak inşallah bebeklerimiz.
Bu arada ben geldim doktordan 2612 gr.47 cm boyunda olmuş minnoşum herşey yolundaymış şükür.sert sert bakıyordu erkeğim benim:)

Back
X