2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkese hayırlı sabahlar:)
İşte olanlara Allah kolaylık versin.
Benim şafak yine 21 oldu:)))) gerçi oğlumun ne zaman geleceği belli olmaz:))

Canım, benim sezeryana, senin normale şafak aynı. Şaşırıyorum günleri. Sen say, ben takip edeyim :) Bu arada tembellik yapıyorum hala kendi hastane çantamı hazır etmedim.

evet canım sana çok sevindim.Doktordan geldim hala dönmemiş ama doktorda dedi 38.haftaya kadar bekliyoruz baktık dönmedi 39.hafta da sezeryan yapıyoruz dedi.Bakalım kısmet gerçekten düşünmemeye çalışıyorum..

İnşallah herşey istediğin gibi olur canım.. Sağlıkla doğacak inşallah bebeklerimiz.
Bu arada ben geldim doktordan 2612 gr.47 cm boyunda olmuş minnoşum herşey yolundaymış şükür.sert sert bakıyordu erkeğim benim:)
maşallah oğluşuna, dediğin gibi inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz:)

Ayy evet canm carsamba valla simdiden heycan basti sira bende aynen :) amin ins canm cok sagol hepimiz saglikla kucagimiza
aliriz . Belinay olacak prensesimin ismi :)
Çok tatlı, çok kibar bir ismi varmış kuzunun, anlamı ne, tavsiye isteyenlere söyleriz:)

evet canım sana çok sevindim.Doktordan geldim hala dönmemiş ama doktorda dedi 38.haftaya kadar bekliyoruz baktık dönmedi 39.hafta da sezeryan yapıyoruz dedi.Bakalım kısmet gerçekten düşünmemeye çalışıyorum..

İnşallah herşey istediğin gibi olur canım.. Sağlıkla doğacak inşallah bebeklerimiz.
Bu arada ben geldim doktordan 2612 gr.47 cm boyunda olmuş minnoşum herşey yolundaymış şükür.sert sert bakıyordu erkeğim benim:)
Canım zorunlu sezeryan olursa da üzülme kısmette ne varsa o şekilde doğurucaz. Oğluna da maşallah:)

Slm kızlar hepinize iyi akşamlar inş siz vdm bebişlerniz iyidir size bişey sormak istyordum ben bu hafta ağdaya gıdicem acaba geç mi kaldm siz nezman gttiniz ?

Evet canım koca kız oldu artık :)) hepimiz inşallah sağ salim alıcaZ ama bugün yeni bir kız almışlar NST ye bebeğin kalp seslerini alamıyorum dedi Allah'ım okadar korktumki nasıl yani bebeğim kıpırdıo dedim o yüzden yerini bulamıyorum dedi o saniyeler içinde bayılacaktım korkudan tansiyonum nasıl düşmüş anlatamam okadar sinirlendimki doğru dürüst cümle kur dedim allahım yaşatmasın ya

canım sen öyle dedin ya inan ben de sinir oldum.. o lafı duyurmayı allah kimseye yaşatmasın..
iyi ki kıpırdıyormuş kuzun.
sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.

Kullanayım mı diye sorsano_O benimki de başta kramplarım olmadığı için 3-4 güne bi içsen olur demişti.. bacak ağrılarım olunca hergün iç artık dedi.. istersen süt içmeyi artır.. ben 2 gündür artırdım bakalım rahatlarmıyım..
Bugün sorduk cnm. Magnezyum verdi aksam baslayacagım. Suda eritilenlerden. İnşallah iyi gelir.

Oyy maşallah benimkinin kilosu 2950 boy 51 cm. Kilosu az gibi geldi doktora dedim 3 kilo olmamış ama dedim. Merak etme senin bebeğin öyle küçük bi bebek değil dedi. İnşallah 3ün üstünde doğarlar canım. Ben de çok heyecanlıyım. Sürekli bakıyorum nişan geldi mi diye:) yolunu gözlüyorum:))) lale bu serüvenin son noktasına geldik canım ya çok değişşik bi duygu.
İnşallah doğarlar canım 3 ün üstünde. Hata payıda var ölçümlerin tabi. Evet yaa valla inanamıyorum bir kaç hafta sonra kucağımızda olacaklar inşallah:)) bende doktora çok iri bi bebek olmayacak sanırım dedim daha kiloluyu nasıl doğuracaksın gayet iyi bir kilo dedi:) sağ salim bi doğsalardı;)

Slm kızlar hepinize iyi akşamlar inş siz vdm bebişlerniz iyidir size bişey sormak istyordum ben bu hafta ağdaya gıdicem acaba geç mi kaldm siz nezman gttiniz ?
valla canım geç kalmış değilsin sonuçta öncesinde sancı getirebilirdi.. ancak bu haftalarda biraz acıtır gibi. çoğu ağda yerine epilasyon aleti vs yle alıyor. gidenler de vardır herhalde..ben de ağdayla aldırsam mı dedim ama bence hiç gerek yok.
giden varsa cevaplarlar..

valla canım geç kalmış değilsin sonuçta öncesinde sancı getirebilirdi.. ancak bu haftalarda biraz acıtır gibi. çoğu ağda yerine epilasyon aleti vs yle alıyor. gidenler de vardır herhalde..ben de ağdayla aldırsam mı dedim ama bence hiç gerek yok.
giden varsa cevaplarlar..
Anladm canım sen nasl alıcksin peki bende çok düşndum gtsem mi diye ama raht olur snrasnda falan diye randevmu aldm . Zaten tenim hassaslasmış 2 hafta önce backlarmı aldm kirmzı benekler hala geçmedi nrmalde ertesi güne kalmaz geçerdi benekler . İns agda dogumu tetiklemez bi iki kisidn böyle oldugunu duymustm

Anladm canım sen nasl alıcksin peki bende çok düşndum gtsem mi diye ama raht olur snrasnda falan diye randevmu aldm . Zaten tenim hassaslasmış 2 hafta önce backlarmı aldm kirmzı benekler hala geçmedi nrmalde ertesi güne kalmaz geçerdi benekler . İns agda dogumu tetiklemez bi iki kisidn böyle oldugunu duymustm

Canim simdi eger agda gidersen daha doguma kadar gitmicenmi

http://www.n11.com/beneto-bt-2010-lusso-cift-yonlu-travel-sistem-bebek-arabasi-puset-P17017034?cid=800111_17017034_criteo_web_Bebek Arabaları_ShoppersNonRegistered&utm_source=criteo&utm_medium=web&utm_campaign=Bebek Arabaları&utm_content=ShoppersNonRegistered

canım sayfa açıldığında aşağı doğru inersen videoda katlanmış halini gösteriyor, katlandığında tekerlekli bavul gibi sürülüyor, aksesuarlarının takılıp çıkartmasını felanda gösteriyorlar,

Bu araba güzelmiş. Hafif de görünüyor.

canım sen öyle dedin ya inan ben de sinir oldum.. o lafı duyurmayı allah kimseye yaşatmasın..
iyi ki kıpırdıyormuş kuzun.
sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.
Valla ya tam dengesiz kurduğu cümlelere dikkat etmio maalesef bazı insanlar.canım valla Allah hiç kimseyi yaşatmasın gerçekten .allahın izniyle sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza

Çok tatlı, çok kibar bir ismi varmış kuzunun, anlamı ne, tavsiye isteyenlere söyleriz:)
Sagol şekerim :) interneteki anlami peygamber cicegi diye geciyor ama oyle.degilmis .ben cok arastirdim muftulere sorduk peygamberimizin cenneti ilk gördüğü anda gözünden dusen gozyasi damlasi anlami .

Canım ben dün aldırdım ağdayla dün biraz acımıştı ama şimdi iyi durumda iyikide aldırmısım çok rahatladım doğuma kadar az çıkar dedi kuaför istersen 4-5 gün önce gel kontrol edelim dedi belki giderim az cıkarsada jiletle alıcam

Benim hiç cesaretim yok. Ağdacıda doğururum gibime geliyor. Buradaki kızlardan da olumsuz şeyler duydum. Bir de başıma oranın derdini açmak istemiyorum. Temiz olsun yeter. Cillop gibi olması şart değil. Bazı yerleri eldivenle, bazı yerleri epilasyon aletimin traş başlığı ile alacağım. Umarım acil bir durum olmaz da hazırlıklı olurum. Yoksa hastanede jiletliyorlarmış. Çok korkarım ben öyle.

Canım ben dün aldırdım ağdayla dün biraz acımıştı ama şimdi iyi durumda iyikide aldırmısım çok rahatladım doğuma kadar az çıkar dedi kuaför istersen 4-5 gün önce gel kontrol edelim dedi belki giderim az cıkarsada jiletle alıcam
Eger çıkarsa dedgn gbi bende oyle alrm canım bkalm bende yarn öglende gdicem inş çok acmaz gecen backlarmı alrken ilk defa çok acıdı

Benim hiç cesaretim yok. Ağdacıda doğururum gibime geliyor. Buradaki kızlardan da olumsuz şeyler duydum. Bir de başıma oranın derdini açmak istemiyorum. Temiz olsun yeter. Cillop gibi olması şart değil. Bazı yerleri eldivenle, bazı yerleri epilasyon aletimin traş başlığı ile alacağım. Umarım acil bir durum olmaz da hazırlıklı olurum. Yoksa hastanede jiletliyorlarmış. Çok korkarım ben öyle.
Bende biraz tedirgnim ama gidcem artk inş bi terslik yaşamam agrlarm kaslmalarm oluyo orda tutmaz inş . Ay hastanede yaplmasndan korkarm ben hemde çekinrim yani hazrlıksz yakalanmam umarm

Back
X