2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
esenler medipol canım. çantama koyacağım her şeyi ayarlayıp bir çekmeceye koydum ama ama henüz çantaya yerleştirmedim ütüleri bozulmasın diye. sen de bir yerde hazır tut bence. artık her an her şey olabilir:)
Bend bagclar hospitalste gdyrm ama hastane tam teşekküllü dgl gbi sirf nrmal dogum taraftarı bi dr um var dye o hastane yani.medipol mega nın yuzyl tarafnda olanpahalı dye blyordm.esenlr yni açlmş ama.evet bran önce çmaşırları yikamakym bnd

Ben daha hazırlamadım. Aslında tacım dışında herşey hazır, sadece ütüleyip yerleştirmem lazım ama günlerdir tembellik ediyorum
aynı ben, tacım yok herşey yıkandı ama ütülenmedi , gerçi tembellik yapmıyorum işlerin yoğunluğundan yapamıyorum, inşallah hafta sonu eve annem gelecek,onunla beraber yaparım, kadın gelip evi temizleyecek ondan sonra hazır olurum inşallah

Gunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum

Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Günaydın canım, iyi olduğuna sevindim.Seni ve First'ü artık buralarda çok göremiyoruz :KK43: İşleri toparlıyorsun sanırım,aynı sorun bende de var tatlım...

canım sorma işler inanılmaz yoğun bitmiyor yani resmen, bu gidişle ben gidene kadar da bitmeyecek :( hastaymışsın canım kıyamam ya :( dikkat et kendine. Bak zencefil, tane karabiber, tarçın ve ıhlamuru birlikte kaynat sonra limon sık biraz da bal koy ve iç hemen kalkarsın ayağa ;)

yarın ayrılıyosun demek.. İyi yapıyorsun canım ya ben 1 hafta daha sıkıcam dişimi az kaldı

günaydın canlar. son 1 haftam kaldı iş yerinde ama ben bittim:KK43: artık dayanamıyorum. dün gece 4.30 a kadar sancım vardı uyuyamadım, sabah da işe geldim uykusuzluktan başım masaya düşüyor. Allah çalışan tüm hamişlere kolaylık versin:KK43:

amin canım benim de haftaya son iple çekiyorum resmen. Ben de uykuya doyamaz oldum :/ sabah kalkmak çok zor geliyor artık.

Bu arada kızlar sizce depend hasta külodu mu yoksa normal ped mi almak lazım hastaneye? Özellikle normal doğum için soruyorum

canım ben ikisinden de koyacağım nolur nolmaz hangisiyle rahat edersem onu giyerim. Bu arada askı sormuşsun ben ikaedan ahşap askı, english home ve mudodan da kumaş askılar aldım canım.

günaydın kızlar bugün benim dogum günüm oglumunda 19 u olacak inşalllah ikimizde başak burcu eşimde balık bizden çekeceği var :KK45::cool::KK24:

son eksiklerimizde tamamlanıyor lohusa bardaklarımız bitti kapımızı süsleyecez .hamak sipariş etmiştik bi de amcamız pusetimizi aldı ikiside gelecek bu ara . bide bornozumuz vs yıkanacaktı onları yıkayıp yerleştirecem bi de gün belli olup sezeryanada karar verince rahatladım daha iyiyim şükür dogum için tuzlu tatlı kurabiye yapcam inş. :KK47:

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım
Snowu göremedim inşallah bi aksilik yoktur
Damla naptı çıktı mı hastaneden acaba merak içindeyim
Düne kadar normal düşünüyodum doğumu ama nedense dünden bu yana epidural sez istemeye başladım bakalım hayırlısı hakkımızda
benden hep destek tam destek sana üznile :KK19:

Kızlar bebişlere kıyafet askısı nerden aldınız? Kumaş, ahşap ya da plastik?
ahşap ya da kumaş iyi olur ben daha çıkıp alamadım ya da çok alıcaksan plastik al kalın kurdele ile kapla :KK51:

Gunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum

ayyy hadi hayırlısı canım, Allah sağlıkla ve kolaylıkla doğurmanı nasip etsin

Bende daha hazırlamadım çantamızı o_O bebeğimin tüm eksikleri tamam ama kendime 2 tane pijama takımı, emzirme atletleri ve sütyenleri almam lazım.. yarın doktor randevusundan sonra alacağım. Yarın onları yıkar ütüler hazırlarım artık. Bide tül keseler alacağım, bebeğimin kıyafetlerini takım olrak birer birer keselere koyacağım. Bebek için 3 takım yeter mi sizce:KK51:

benim de tam olarak hazır değil eksiklikler var ama başladım en azından ;) ben de tül keseler aldım takım takım onlara yerleştirdim bebeğin kıyafetlerini. 3 takım koydum ben de, bence yeterli..

kızlarr bi isim bulamadım ya çatlycam :(( benim düşündüklerim ; zeynep ikra, hanzade, ahsen, ayşe hafsa,sedef,defne,zehra,nurcihan,gülnihal,gülfem,nurefşan,eyşan ama bunların hiç birinde karar kılamadık benm beğendiğimi eşim beğenmiyo onun beğendiğinide ben beğenmiyorum..sizce hangi isim daha güzelll

Bu arada kızlar sizce depend hasta külodu mu yoksa normal ped mi almak lazım hastaneye? Özellikle normal doğum için soruyorum
ilk gün kullanılıyor dedi arkadaşım bende hem ped hem hasta kilodu koydum canım çantaya

sürmeli benimle aynı gündü dogumun ay erkenci çıktı seninki :KK57: rabbim sag salim kolayca kurtarsın ikinizide :KK60:

kızlarr bi isim bulamadım ya çatlycam :KK43:( benim düşündüklerim ; zeynep ikra, hanzade, ahsen, ayşe hafsa,sedef,defne,zehra,nurcihan,gülnihal,gülfem,nurefşan,eyşan ama bunların hiç birinde karar kılamadık benm beğendiğimi eşim beğenmiyo onun beğendiğinide ben beğenmiyorum..sizce hangi isim daha güzelll

sedef :)

Günaydın canım, iyi olduğuna sevindim.Seni ve First'ü artık buralarda çok göremiyoruz :KK43: İşleri toparlıyorsun sanırım,aynı sorun bende de var tatlım...

Canım aynı durumdayım,bir de grip oldum 2 gündür hasta hasta gelip gidiyorum işe :KK43:Daha fazla dayanamayacağım ben,yarın iş yerindeki son günüm,izne ayrılıyorum artık...Zaten çok zorlanıyordum,bir de hastalık eklenince beter oldum.Allah kolaylık versin tatlım,inşallah zaman çabuk geçer de sen de bir an önce izne ayrılırsın...

Ben varım canım, hala çantamı hazırlamadım :KK43: Canım hiç yapmak istemiyor nedense, çok zoruma gidiyor :KK43:

erken mi çıkıyorsun canım sen doğum iznine? ya kadın doğum hasta diye rapor da vermiyor. kadın doğum dışında bir bölümden almak gerekiyor. benim sorunum da kadın doğumla ilgili. en fazla çalışabilir raporumu iptal eder:( neyse artık 1 hafta daha dayanalım:(

Bend bagclar hospitalste gdyrm ama hastane tam teşekküllü dgl gbi sirf nrmal dogum taraftarı bi dr um var dye o hastane yani.medipol mega nın yuzyl tarafnda olanpahalı dye blyordm.esenlr yni açlmş ama.evet bran önce çmaşırları yikamakym bnd
medipol mega da nagihan kaya ya gidiyorum o da normal doğum yanlısı. normal doğum yapacaksan ücreti 950 lira

benim de tam olarak hazır değil eksiklikler var ama başladım en azından :KK66: ben de tül keseler aldım takım takım onlara yerleştirdim bebeğin kıyafetlerini. 3 takım koydum ben de, bence yeterli..

Başlayınca bitiyor :KK51:Herşey hazır nerdeyse, çantaya girmesi kaldı.. bu gece rüyamda da doğuma alalım diyordu doktor daha çantam hazır değil diyordum :KK48: yarın hazırlayayımda rüyalarımda bi konu eksilsin :KK48:

kızlarr bi isim bulamadım ya çatlycam :KK43:( benim düşündüklerim ; zeynep ikra, hanzade, ahsen, ayşe hafsa,sedef,defne,zehra,nurcihan,gülnihal,gülfem,nurefşan,eyşan ama bunların hiç birinde karar kılamadık benm beğendiğimi eşim beğenmiyo onun beğendiğinide ben beğenmiyorum..sizce hangi isim daha güzelll
Sedef yada defne bence :KK51:

amin canım benim de haftaya son iple çekiyorum resmen. Ben de uykuya doyamaz oldum :/ sabah kalkmak çok zor geliyor artık.
aynı gün çıkıyoruz doğum iznine:) parti mi yapsak?:) sabah kalkmak zor, masada akşama kadar oturmak zor, toplantılara dikkatini toplayıp iştirak etmek zor zor oğlu zor işte:) neyse sayılı gün çabuk geçiyor:)

Back
X