[/QUOTE]Ben en son 2 hafta önce yaptırdım. Daha doğru düzgün çıkmadı bile. Ağdanın güzel yanı bu. Kolay kolay çıkmıyor. İnşallah tetiklemez ama tetiklese de bi şey olmaz artık 38. Haftada oluyoruz:)
Bu arada eylül annelrrinde şunu gördüm. Ben yapamadım bi de sen denesene canım:))
Kızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs. Ben pazar gunü bu hareketi çok kolay yaparken suan , yapamıyorum. Sag ayağım sol ayağıma yanaşmıyor ..... Benım doğum yaklaştı sanırım...... Denmeyin bakalım.....
Ben denedim degdirebiliyorumm doguma daha var demekki:) agda konusunda da 32. haftanib icindeyken gitmistm hala cikmadi 37. haftanda gel tapalim dedi artik duruma gore haftaya yada obur hfta giderim
Günaydın canım, iyi olduğuna sevindim.Seni ve First'ü artık buralarda çok göremiyoruzİşleri toparlıyorsun sanırım,aynı sorun bende de var tatlım...
Canım aynı durumdayım,bir de grip oldum 2 gündür hasta hasta gelip gidiyorum işeDaha fazla dayanamayacağım ben,yarın iş yerindeki son günüm,izne ayrılıyorum artık...Zaten çok zorlanıyordum,bir de hastalık eklenince beter oldum.Allah kolaylık versin tatlım,inşallah zaman çabuk geçer de sen de bir an önce izne ayrılırsın...
Ben varım canım, hala çantamı hazırlamadımCanım hiç yapmak istemiyor nedense, çok zoruma gidiyor
![]()
Ben burdayimm cnm yazilanlari okuyorum ama msj yazmaya vakit bulamiyorumm ama sen yazinca ben seni ihmal etmem hic merak etmee:))
Gunaydin kizlar.. size haberlerim var.. sali gununden beri sancim vardi o gunde kontrolum vardi nstde duzenli sanci cikti ama acilmam olmadi.. dunde nişanim geldi gece hastaneye gittim acilma fln yok daha.. sancimda yeni yeni başladi.. 2 dkya dusmesini bekliyoruz bizden haberler bu yonde..dua edin lutfen iki gundur kuru sanci cekiyorum
Allah yardimcin olsunn arkadasimm bebegini saglikli sihhatli kucagina al insallah dualarimiz seninle