2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım benim de meme ucum küçük fakat bu ay bir sızı başladı göğüslerimde ve çevresinde kahverengi kabuklanma oluyor, kenarlarında da kuruma var. Benimkiler de çok acıyacak gibi sen de oldu mu bu kabuklanmadan? ne yapsam şimdiden krem mi sürsem ya da zeytinyağı falan mı sürsem diyorum. Hiç dokunamıyorum artık düşün

Sızlama bende de oluyor canım ya. Zeytinyağı sürebilirsin.

Annişler Merhaba. .. hepinizin son zamanları güzel geçiyordur ins.
Biz haftasonu kocisim ve kardeslerimle minik melegimizin bebek sekerlerini ve kapi süsünün büyük bir bol

Ben avent kullanıyorum canım elektrikli olandan. Ya inşallah basınıza boyle birsey gelmez. Bence de doğarsa gerek olursa alırsınız ama gecenin köründe göğsünüzden Çeşme gibi süt akarsa nöbetçi eczane bulmak zorunda kalabilirsiniz o yüzden bence tedarikli olmak lazım

Almakta fayda var canım zaten ben ikinci dönem okula döneceğim elinde sonunda alınacak. Bir de ilk başlarda bebek almıyorsa bizim sağmamızda fayda varmış. Sütün gelmeye devam etmesi için günde toplam 2 saat emzirmek gerekiyormuş ve bebek ilk başlarda emmezse alışamazsa hem kendi iyiliğimiz hem de bebeğin sonraki zamanlarda süt yetmesi azalmaması için pompayı kullanmaya gerek olabilir.

şunun şurasında 32 gün kaldıı, acaip heyecanlıyım ben kızlar niyeyse :D

ikinci çocuğum halbuki ama yine de heyecanlanıyorum.. sağsalim kucağıma alsam oğluşumu inşallah...

Benim gibi gün sayan var mı? sezaryen olacağı için tarihimiz belli tabi, sayabiliyorum o yüzden :)

şunun şurasında 32 gün kaldıı, acaip heyecanlıyım ben kızlar niyeyse :D

ikinci çocuğum halbuki ama yine de heyecanlanıyorum.. sağsalim kucağıma alsam oğluşumu inşallah...

Benim gibi gün sayan var mı? sezaryen olacağı için tarihimiz belli tabi, sayabiliyorum o yüzden :)

Benim üçüncü çocuk oldugu halde sabirsizlaniyorum bende gun sayıyorum şafak 29 :-))

aa ne kadar yakın doğumlarımız :)) işin komiği hala hastaneye karar veremedim ben. Ani bi kararla devlet hastanesinde doğurabilirim valla :D doktorlardan yana hiç şansım yok

Evet canim tarihler çok yakın cok az kaldi.iyi doktor bulmak zor gerçekten peki netarafta oturuyorsun belki yardimci olabilirim

Annişler Merhaba. ..inşallah hepinizin bu son zamanları güzel geçiyordur...
Biz haftasonu kocisim ve kardeslerimle minik Doğa'mizin bebek sekerlerini yaptik ve kapi süsünün büyük bir bölümünü tamamladık. kapi süsünün kasnagini yapmak ve uzerine yaptıklarımızı monte etmek kaldı sadece. .. nasıl olmuş sizce?

Eklentiler

• IMG-20140910-WA0010.webp
    IMG-20140910-WA0010.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG-20140911-WA0002.webp
    IMG-20140911-WA0002.webp
    80,8 KB · Görüntüleme: 125
  • 20140906_012837.webp
    20140906_012837.webp
    152,9 KB · Görüntüleme: 157
  • 20140906_231930.webp
    20140906_231930.webp
    156,7 KB · Görüntüleme: 157
  • 20140907_184810.webp
    20140907_184810.webp
    188,6 KB · Görüntüleme: 149
  • 20140910_234012.webp
    20140910_234012.webp
    108,8 KB · Görüntüleme: 146
  • 20140911_165838.webp
    20140911_165838.webp
    175 KB · Görüntüleme: 127
  • 20140911_165114.webp
    20140911_165114.webp
    187 KB · Görüntüleme: 135
  • 20140908_231458.webp
    20140908_231458.webp
    137,2 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleme:
Evet cook farklı bir duygu. Anneliği gercekten emzirirken anladım. Benim göğüslerim asırı derece ağrıyordu. Daha ilk gün kan revan içinde kaldı uçları. Sonra krem falan sürdüm de toparladık birazcık ertesi gün tabi kanayan yerler hafiften yara oldu kızım emerken ben ağlıyordum. Sonra ben ağlarken o maviş maviş gözleriyle bana bakıyordu ben direk birsey yokmuş gibi aferin benim kızıma ne güzel karnını doyuruyor moduna giriyordum annelik boyle birsey Can'ın açısa kızın üzülmesin diye birsey yokmuş gibi davranıyırmussun. Benim kızım çünkü benim psikolojinden cok etkilendi o ilk gün kanattığında ben göğüsümden indirdim kızımı sonra hemşire boyle olmaz alması lazım sararır falan diyince geri aldım kızımı bu sefer de kızım almadı. Bak senin canını akıttığı için istemiyor dedi ben cok üzüldüm aman dikkat edin sizde canım, canınız acısa da sakın belli etmeyin bebek diyip geçmeyin anlıyorlar bence
Seni okudukça içim gitti. Zaten sabırsızdım daha da sabırsızlanmaya başladım. Vakit çabuk geçsin...

Evet cook farklı bir duygu. Anneliği gercekten emzirirken anladım. Benim göğüslerim asırı derece ağrıyordu. Daha ilk gün kan revan içinde kaldı uçları. Sonra krem falan sürdüm de toparladık birazcık ertesi gün tabi kanayan yerler hafiften yara oldu kızım emerken ben ağlıyordum. Sonra ben ağlarken o maviş maviş gözleriyle bana bakıyordu ben direk birsey yokmuş gibi aferin benim kızıma ne güzel karnını doyuruyor moduna giriyordum annelik boyle birsey Can'ın açısa kızın üzülmesin diye birsey yokmuş gibi davranıyırmussun. Benim kızım çünkü benim psikolojinden cok etkilendi o ilk gün kanattığında ben göğüsümden indirdim kızımı sonra hemşire boyle olmaz alması lazım sararır falan diyince geri aldım kızımı bu sefer de kızım almadı. Bak senin canını akıttığı için istemiyor dedi ben cok üzüldüm aman dikkat edin sizde canım, canınız acısa da sakın belli etmeyin bebek diyip geçmeyin anlıyorlar bence
Anladım ki doğurduktan sonra anne olunuyormuş...Annesin artık ve bunu bu yazında o kadar hissettirdin ki ağladım resmen..
Son günlerde çok duygusalım ağlayıp duruyorum...Yazın beni heyecanlandırdı..Annelik bir kaç hafta uzağımda sadece...

Canim hoşgeldin maşallah hayirli haberlerle geldin. İyi olmanıza.bebeginin akilli olmasina ve en önemlisi sütünün olmasına cok sevindim.insallah bizimde zaman cabuk gecerde hemencecik alırız kucagimiza.ayrica su ısıtıcısı ni ben bikaç hafta burdan sizlere söylemiştim hatirlayan varsa gerçekten cok işe yarıyor inşallah verdigim diğer bilgilerde ise yaramistir.sen kurtuldun ve acilisi yaptin simdi sıra sıra doğum haberleri gelcek inşallah
Evet canım senin sayende aldım yanıma Allah razı oksun senden yoksa benim de aklıma hiç grlmezdi amin canım inşallah hepiniz güzel güzel haberlerle buraya gelir ve doğum anlarınızı bizimle paylaşırsınız

Sana da kızına da maşallah.

Senin kullandığın pompa nasıl bir şey? Elektrikli mi yoksa manuel mi? Gebelik eğitiminde bahsetmişlerdi emzirme periotlarından 4 saati geçirmemek gerektiğini söylüyor kadın doğum doktoru. Bu süre geçerse hipoglisemi gelişebilirmiş. Bebeği cimdikleyerek uyandırmak da doğru değil. :) Böyle azıcık ayaklarına masaj yaparak ellerine masaj yaparak uyandırılabilirmiş.
Evet 4 saati geçmemesi gerekiyor ama zaten bebek 4 saatten fazla uyuyorsa ya sekeri ya sarılığı vardır Yada ciddi tembeldir diye düşünüyorum. Evet ama masaja uyanmıyor benim kızım dudaklarına falan uyarıyorum parmağımla yok cok uykulu ama Allah'tan 3 saate bir kendiliğinden uyanıyor. Ama seninde söylemen içi rahatlattı cok tesekkür ederim. Elektrikli benim pompam

Back
X