günaydın, güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın tatlı kuzuların bal anneleri. Doktor kontrolümüz var 9da. Çok heyecanlıyız, bakalım kaç kilo kaç santim ve ne pozisyondayız:) dua edin bize Dr yine normal doğum için herşey uygun desin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın, güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın tatlı kuzuların bal anneleri. Doktor kontrolümüz var 9da. Çok heyecanlıyız, bakalım kaç kilo kaç santim ve ne pozisyondayız:) dua edin bize Dr yine normal doğum için herşey uygun desin:)
ayyy sinir oldum birileriyle paylaşmam lazım, 3-4 aydır kiracımızı çıkartmaya çalışıyoruz, bugün aramış biz yarın gidiyoruz diyor, kira nolacak dedim onuda idare edin edin..... eşim eşini aramış benim sana borcum yok ben vergi dairesinde çalışıyorum seninle uğraşırım bilmem ne bir sürü laf söylemiş, şimdi mahkemeye versek 1,5 aylık kira için avukat tutup uğraşana kadar bir sürü para ve zaman kaybı... bu mmillet ne kadar manyalk oldu bizde borçları var diye acıyıp bu sene zam yapmamıştık ...buyur işte merhametten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek....şu halimle sinirlerimi zıplattı terbiyesizler....
Canım sana birşey sormak istiyorum.Sağdığın sütleri veriyor musun yoksa nasılsa memeden emiyor diye saklıyor musun..Biberona alışır vermeyin diyorlar ya bende endişeleniyorum çünkü ablamın kızı gerçekten hemen alıştı biberona..Sen nasıl yapıyorsun..Bilgi verirsen sevinirim.Canım herseyin fazlası zararlı. Ben hamilelikte yeşilcayda içtim adacayıda. Ama ikisinden de günde en fazla iki fincan içtim. O bitki çaylarının da zararlı olduğunu sanmıyorum doktora sormadım ama benim doktorum herseyi ye abartmadan ye dediği için rahattım. Evet pompa almıştım dediğim gibi iyiki de almışım. Dün gece gercekten cok kotu şişti göğüslerim mutlaka boşalması gerekiyordu yoksa o halde hayatta yatamazdım. Iyiki de pompa almışım hemen sağdım göğüslerim yumuşadı bende rahat rahat uyuyabildim.
Canım sıkma kendini insanlarla uğraşmak çok zor adamın dediğine bak uğraşırım seninle..Dediğin gibi 1.5 aylık kira için uğraşmaya değmez aslında adalet sistemimiz iyi ve hızlı olsa sonuna kadar uğraş ama sizin sinirleriniz bozulur..İnşallah bu seferki kiracınız iyi olur..
günaydın herkese,
benim de şafak 17 ne kadar az almış yaa, bi de hala çalışıyorum.
dün iki kez doğum yapmış bi bayan geldi bizim kurumdan, konu doğumiznime geldi,
ben de dedimki sezeryan olduğu için beklenen doğum tarihinden daha önce doğum yapıyorum o yüzden 16 haftalık iznimin sadece 1 haftası falan doğum öncesi almış oluyorum.
Aaa dedi öyle şey olur mu yedi hafta asla doğum sonrasına ekleyemezsin yanar o hakkın dedi,
Biraz konuşmayı uzattık ama çok kesin konuşunca ben de bi daha soruyum doktora dedim, netten baktım tekrar yine aynı sonuca vardım, bi yanlışım yok dimi bu konuda kızlar?
günaydın kızlar dün dogum günümdü demiştim milli egitim kontejjanları açıkladı yıllardır almadıgı kadar düşük bi kontejjan verdiler bölümüme ve ben gidemiyorummoralim çok bozuk gece uyuyamadım agladım migdem ve kasık sancılarımdan öldüm sabaha kadar artık tek tesellim oglum
başkada yapacak beni teselliş etcek bişey kalmadı
bugün doktora gitcez ayrıntılı ultrason ve sezeryanın anestezi işlemleri için gelince yazarım size yine![]()
Bencede Allah görür ve cezasız bırakmaz siz sıkmayın canınızı sinir bozucu bir durum ama işte elden birşey gelmiyorartık aileye ev vermicez, bu kaçıncı böyle , ev sahibi olunca evde para basıyoruz sanıyorlar,Allaha havale ettik
Herkese günaydın,
Doktor sezeryan günü verdi bana dönmezse oğlum diye.Tam makat gelişi değişeceğini sanmıyorum dedi ne olur ne olmaz diye 8 ekim dedi bana yani şafağımız 26 kalmış oluyor bu durumda ama ben korkuyorum sezeryandan..
Birde size birşey sormak istiyorum ablam yeni doğum yaptı sayılır yani 9 aylık bebeği sütü geliyor tabii daha bana senden hemen gelmezse ben veririm mama vereceklerine dedi bana da mantıklı geldi ama sonra benden alır mı memeyi bilemedim.Sizce nasıl yapsam?
günaydın herkese,
benim de şafak 17 ne kadar az almış yaa, bi de hala çalışıyorum.
dün iki kez doğum yapmış bi bayan geldi bizim kurumdan, konu doğumiznime geldi,
ben de dedimki sezeryan olduğu için beklenen doğum tarihinden daha önce doğum yapıyorum o yüzden 16 haftalık iznimin sadece 1 haftası falan doğum öncesi almış oluyorum.
Aaa dedi öyle şey olur mu yedi hafta asla doğum sonrasına ekleyemezsin yanar o hakkın dedi,
Biraz konuşmayı uzattık ama çok kesin konuşunca ben de bi daha soruyum doktora dedim, netten baktım tekrar yine aynı sonuca vardım, bi yanlışım yok dimi bu konuda kızlar?
Bak bunu hiç duymamıştım sütün niteliği değişir tabii ee bu da bebeğe olmayabilir..Ben buna bir bakayım aslında bende verilmesinden yana değilim hani bana alışsın en azından süt olmasada çeksin zorlasın getirsin isterim çünkü zaten ilk günler miğdesi bir bilye kadarmış 2-3 yudumla doyarmış..Söylediğin için sağol canım hakkımızda hayırlısı artık..günaydın canım. hayırlısı olsun hakkınızda ikinizin sağlığı önemli olan.. canım başkasının sütünü verebilmen için bebeklerin aynı ayda olması gerekiyor. Ay değiştikçe sütün niteliği de değişiyormuş.. Haberin olsun
benim bi arkadaşımın dr u bebek için anneden gelen süt akşam ve sabah bile farklılık gösteriyor demiş. sabah sağdığın sütü sabah ver akşamkini akşam demiş. akşam olan süt daha uzun süre uyusunlar diye daha yağlı tok tutucu oluyormuş.Bak bunu hiç duymamıştım sütün niteliği değişir tabii ee bu da bebeğe olmayabilir..Ben buna bir bakayım aslında bende verilmesinden yana değilim hani bana alışsın en azından süt olmasada çeksin zorlasın getirsin isterim çünkü zaten ilk günler miğdesi bir bilye kadarmış 2-3 yudumla doyarmış..Söylediğin için sağol canım hakkımızda hayırlısı artık..
Bencede Allah görür ve cezasız bırakmaz siz sıkmayın canınızı sinir bozucu bir durum ama işte elden birşey gelmiyor
günaydın canım. Canım yasal iznin (memur değilsen) 16 hafta. Bu 16 haftanın en az 3 haftasını doğumdan önce kullanman gerekiyor. Yani 37.haftan dolduğunda çalışamazsın. Bu tarihten itibaren de 16 haftayı sayman gerek. Mesela bugün izne ayrılıyorsan bugünden itibaren 16 hafta sayman gerekiyor.
yani şöyle mi 37 de izne ayrılınca 13 hafta iznim mi kalıyor benim doğum sonrasına, ben doğumu 40 da yapamıycam ki o zaman bir iki haftalık iznim yanıyor mu
benim bu konuda çok bilgim yok, benim merak ettiğimde izinli olduğumuz dönemin maaşını ne zaman ve nasıl alabiliyoruz onu biliyormusun veya bilen varmı
çok saçma ya...inşallah bizim şirkettekiler bu yasal şeylere çok bakmazlar, ben 16 değil 20 hafta felan evde kalmayı umuyorum hatta uzatabilirsem dahada uzatıcamaynen öyle...