2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
o da konuşulmuştu canım ama şu an hatırlamıyorum, bizim işlemlerimizi insan kaynakları yapıyormuş, benim bişey yapmama gerek yokmuş o yüzden onu hiç araştırmadım ama sanki aklımda toplu olarak ziraatten alınıyormuş gibi kalmış
uff yaa bende doğum masraflarını taksit taksit o parayla öderiz diyordum,kısmet artık

çok saçma ya...inşallah bizim şirkettekiler bu yasal şeylere çok bakmazlar, ben 16 değil 20 hafta felan evde kalmayı umuyorum hatta uzatabilirsem dahada uzatıcam

evet saçma gerçekten.. Yasal hakkının üzerinde izin kullanırsan genelde ücretsiz izin verirler ya da süt izinlerini birleştirirler canım. Ücretli olarak izin kullanmana işverenin sıcak bakacağını sanmıyorum

evet saçma gerçekten.. Yasal hakkının üzerinde izin kullanırsan genelde ücretsiz izin verirler ya da süt izinlerini birleştirirler canım. Ücretli olarak izin kullanmana işverenin sıcak bakacağını sanmıyorum
kısmet artık, aslında daha önce patronum 4 ay izin kullanan bir arkadaşa maaşını tam vermişti ama sonra o kı8z patronumuzu çok üzdü artık öyle bir şey yaparmı bilmiyorum

Herkese günaydın arkadaşlar, 8,5 aydır her Cuma çalışan anneler için çok şükür Cuma günü geldi demiştim.

Bugün benim iş yerimdeki son Cuma'm :) Allah henüz izne ayrılmamış tüm çalışan annelere kolaylık ve sabır versin...

Haftaya evde olsam da aklım hep çalışanlarda olacak...

Günaydın kizlar şimdi doktordan geldik hersey yolunda dedi cok sukur ama hamur isi tatli ve kizartma turu şeyleri yasakladı bebek fazla kilo almis dedi 3300gr olmus suan dogsa dogcak prematüre bebek olmaz dedi gulerek bayrami gecirebilir bebek dedi ama kanamam su gelirse gidicem hemen. Ben bayramda kucagimda olur diodm ama hayirlisi artik. Normal dogum pozisyonunda hala yediklerime dikkat edicem onun dışında herseyi cok iyi sukurler olsun... bizden haberler bu kadar umarim kontrole gidenlerde ii haberlerle gelirler...

Herkese günaydın arkadaşlar, 8,5 aydır her Cuma çalışan anneler için çok şükür Cuma günü geldi demiştim.

Bugün benim iş yerimdeki son Cuma'm :) Allah henüz izne ayrılmamış tüm çalışan annelere kolaylık ve sabır versin...

benim doğum 2 ekim, herhalde 1 ekimde bile çalışırım :(

Günaydın kizlar şimdi doktordan geldik hersey yolunda dedi cok sukur ama hamur isi tatli ve kizartma turu şeyleri yasakladı bebek fazla kilo almis dedi 3300gr olmus suan dogsa dogcak prematüre bebek olmaz dedi gulerek bayrami gecirebilir bebek dedi ama kanamam su gelirse gidicem hemen. Ben bayramda kucagimda olur diodm ama hayirlisi artik. Normal dogum pozisyonunda hala yediklerime dikkat edicem onun dışında herseyi cok iyi sukurler olsun... bizden haberler bu kadar umarim kontrole gidenlerde ii haberlerle gelirler...

gözün aydın, az kaldı zaten biraz yediklerine dikkat edersen sorun olmaz

Günaydınnnnn:KK68::KK46::KK46::KK46:az kaldı geliyor miniklerimiz:KK66:

günaydın canımmm az kaldı gerçekten ya şaka gibi :)

kurtuluyorsun canım çok şükür darısı bizim başımıza :)

maşallah canım iyi beslemişsin bebeğini ;) 4ün üstünde doğar artık.. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, gözün aydın canım..

benim bi arkadaşımın dr u bebek için anneden gelen süt akşam ve sabah bile farklılık gösteriyor demiş. sabah sağdığın sütü sabah ver akşamkini akşam demiş. akşam olan süt daha uzun süre uyusunlar diye daha yağlı tok tutucu oluyormuş.
Bak bunları duydukça kesin emzirmem başkasına ya ablamda olsa olmaz.. darılmaz inşallah ama anlar herhalde..

Evet genel anestezi uygulanıyormuş genelde, ama dediğim gibi detayları konuşmadık daha, netleşince yine yazarım
Valla bunu söylediğin çok iyi oldu canım Çarşamba konuşuruz demişti doktorum ameliyat detaylarını ben spinal istiodum aslında bende Çarşamba günü paylaşırım canım doktorum sölediklerini

Ohh cok sukurr sende izne ayriliyosun canim cok sevindim en azindan bebisle ilgili islerini tanamlarsin:)

Bende kontrolden geldim Duru hanim buyumus 2720 gr olmus,plasentasi ve suyu herseyi normal dedi...hee bide son 9 gunumuz bu 9gun bittikten sonra bebisi heran bekleyebilriz dedi cok heyecanlandim:))

Cati muayenesini sordum sehir efsanesi onlar yapmicam oyle bi muayene dedi...doktorlarin senin catin dar normal dogum yapamazsin diyebilmek icin baktiklari bisey bu dedi ancak 39. Hftaya kadar bebis gelmesse o zaman muayene edicem seni dedi acaipp sevindimm cok tirsiyodum cati muayenesinden:)

Son olarak agdayi sordum yaptirabilirsin hicbir sorun olmaz dedi yani yine doktorumun yanindan cok mutlu ayrildim:)

Gozunaydinn canim kocaman olmuss bebiss masallah:))

kızlar birşey soracağım..
ben ağustos da 32.haftalık yasal iznimi aldım. doğumdan sonra da çalışmayacağım.çıkışım verilecek.
ağustosda aldığım tarihten itibaren 16 hafta bittikten sonra çıkışım verilmesi lazım..
bu durumda herhangi bir kaybım olur mu.. yani şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz durum var mı..

Back
X