2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım doktorlarımız çatı muayenesi hakkında aynı şeyi düşünüyorlar :) maşallah bebişine de:))
Ama neden 9 gün sonra bekliyoruz dedi?

Saoll tatlim :) yani 9 gun sonra artik 38. Hftanin icinde olcagimiz icin heran gelebilir belli olmaz dedi :) çatı muayenesi konusunda da bni cok rahatlatti yani o olay beni baya geriyodu cok sevindim:)

günaydın canımmm az kaldı gerçekten ya şaka gibi :)

kurtuluyorsun canım çok şükür darısı bizim başımıza :)

maşallah canım iyi beslemişsin bebeğini :KK66: 4ün üstünde doğar artık.. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, gözün aydın canım..

Sagolasin Canım Iyi besledik teyzeside 4kilo nasil cikicak ordan ondan korkuyorum :) bundan sonra fazla kilo almamasi gerek 2haftada 500gr almış tosun gelcek sanirim :))))

Ohh cok sukurr sende izne ayriliyosun canim cok sevindim en azindan bebisle ilgili islerini tanamlarsin:)

Bende kontrolden geldim Duru hanim buyumus 2720 gr olmus,plasentasi ve suyu herseyi normal dedi...hee bide son 9 gunumuz bu 9gun bittikten sonra bebisi heran bekleyebilriz dedi cok heyecanlandim:))

Cati muayenesini sordum sehir efsanesi onlar yapmicam oyle bi muayene dedi...doktorlarin senin catin dar normal dogum yapamazsin diyebilmek icin baktiklari bisey bu dedi ancak 39. Hftaya kadar bebis gelmesse o zaman muayene edicem seni dedi acaipp sevindimm cok tirsiyodum cati muayenesinden:)

Son olarak agdayi sordum yaptirabilirsin hicbir sorun olmaz dedi yani yine doktorumun yanindan cok mutlu ayrildim:)

Gozunaydinn canim kocaman olmuss bebiss masallah:))

Sagolasn cicim hakkaten kocaman oldu canım hayırlısı ile alsak bebislerimizi baska bisey istemiyorum...

Günaydın kizlar şimdi doktordan geldik hersey yolunda dedi cok sukur ama hamur isi tatli ve kizartma turu şeyleri yasakladı bebek fazla kilo almis dedi 3300gr olmus suan dogsa dogcak prematüre bebek olmaz dedi gulerek bayrami gecirebilir bebek dedi ama kanamam su gelirse gidicem hemen. Ben bayramda kucagimda olur diodm ama hayirlisi artik. Normal dogum pozisyonunda hala yediklerime dikkat edicem onun dışında herseyi cok iyi sukurler olsun... bizden haberler bu kadar umarim kontrole gidenlerde ii haberlerle gelirler...
Maşallah cnm, benim oğluşum daha yeni 3000 i gördü. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. İnşallah bayramda kucağımızda olurlar...

Ohh cok sukurr sende izne ayriliyosun canim cok sevindim en azindan bebisle ilgili islerini tanamlarsin:)

Bende kontrolden geldim Duru hanim buyumus 2720 gr olmus,plasentasi ve suyu herseyi normal dedi...hee bide son 9 gunumuz bu 9gun bittikten sonra bebisi heran bekleyebilriz dedi cok heyecanlandim:))

Cati muayenesini sordum sehir efsanesi onlar yapmicam oyle bi muayene dedi...doktorlarin senin catin dar normal dogum yapamazsin diyebilmek icin baktiklari bisey bu dedi ancak 39. Hftaya kadar bebis gelmesse o zaman muayene edicem seni dedi acaipp sevindimm cok tirsiyodum cati muayenesinden:)

Son olarak agdayi sordum yaptirabilirsin hicbir sorun olmaz dedi yani yine doktorumun yanindan cok mutlu ayrildim:)

Benim doktor hiç çatı muayenesinden bahsetmiyordu da ben de önemli olduğunu düşünüp evham yapıyordum. Çok iyi oldu bu bilgiyi paylaşman teşekkürler cnm.

merhaba .benimde dün muayenem vardı.ayaklarım aşırı sıstıgı ıcın ve 19 kılo aldığım için banada dr hamur işi kızartma ekmegı tuzu yasakladı.bebişimde haftasına göre cok kılolu . 2.926 gr :)gecen hafta devlet hastanesınde 2,250 gr cıkmıstı kılosu,benim daha bir aydan fazla var doğumuma.boyle gıderse normal doğumu engellermı kılolu olması. doktoruma sormayı unuttumda :D

canim ayni seyi bende soramadm simdilik normal dio doktorum ama son ana bakıcaz dedi kesin normal olcak diyemiyor. Olcumlerde hata yapilabilio ama takma kafana sende rejime başla kilo aldirmayalim bebislere :) inş istedigimiz gibi kolayca yapariz dogumlarimizi

Merhabalar:))))
En fazla 19 günüm kaldı:))) çok heyecanlıyım her an bekliyorum bebeğimi:))
Şuanda annemle komşusu geldiler:) komşumuz camları siliyor sağolsun. Bana da yat deyip duruyorlar. Hamilelik güzelmiş, heryerde özel muamele var:) doğurmasam mı ben:)))))
Bazen benimde aklıma gelmiyo değil;) ama yine de doğuralım biz. Çok özlüyorum oğluşumu:) arayı fazla uzatmayalım ikinci için bari;)

Maşallah cnm, benim oğluşum daha yeni 3000 i gördü. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. İnşallah bayramda kucağımızda olurlar...

Oyy maşallah canim yaa senin bebiste iyi siz gün olarak ondesiniz bizden ama benim tosuncuk hizli kilo almis. Sen doğum yapmis olursn canim bayramda ama ben ne olurum bilmiorum :) hakkımızda hayırlısı olsun bakalim

Oyy maşallah canim yaa senin bebiste iyi siz gün olarak ondesiniz bizden ama benim tosuncuk hizli kilo almis. Sen doğum yapmis olursn canim bayramda ama ben ne olurum bilmiorum :) hakkımızda hayırlısı olsun bakalim
İçimden bir ses böyle hızlı kilo alan tosuncuk bayrama kalmaz diyor:KK66: nedense çabuk kilo alınca çabuk gelecek gibi hissettim:)hayırlısı olsun tabi...

canim senin takvimine baktigimda 30gun var dio 9gun sonra nasil gelicek bebis kafam karıştı azcik... benim doktorum da çatı muayenesi yapmio ilerde gerek görürsem bakarim dedi. Bende cok sevindm valla yapmamasına

Canlarım merhaba,
Ben 5 Eylül'de doğum iznime ayrıldım resmi olarak 17 Eylül'de ayrılıyorum aradaki günler için yıllık izin alacaktım personel müdürümüz gerek yok onları da görmeyelim dedi.çok mutlu oldum.
Evde sıkılırım diye korkuyordum ama ancak size yazabildim o. kadar çok iş vardıki hiç sıkılmadım.birde iş yerindeki yardımcım tüm mailleri benimle atıyor hala sürekli arıyor işi de özlemiyor yani;)

Damlacım doğum yapmışsın .ne güzel bir kız getirmişseniz Dünya'ya.her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.
Kamuran normal doğum ihtimalinin tekrar gelmesine çok mutlu oldum.allahın mucizeleri bitmiyor.olmaz denen şeyler oluyor.
Meral nekadar büyümüş bebeğin.bayramdan sonraya kalır demiş doktor ya biz Eylül sonu doğurmak istiyorduk seninle inş.bizim istediğimiz gibi olur.bebekler doktorları değil bizi dinlerler.benim de kontrolüm 15 inde bakalım nekadar büyüdük.

First maaş güzel haberlerine doktorun 9 günü neye göre belirlemiş acaba tatlım?

canim senin takvimine baktigimda 30gun var dio 9gun sonra nasil gelicek bebis kafam karıştı azcik... benim doktorum da çatı muayenesi yapmio ilerde gerek görürsem bakarim dedi. Bende cok sevindm valla yapmamasına

Canlarım merhaba,
Ben 5 Eylül'de doğum iznime ayrıldım resmi olarak 17 Eylül'de ayrılıyorum aradaki günler için yıllık izin alacaktım personel müdürümüz gerek yok onları da görmeyelim dedi.çok mutlu oldum.
Evde sıkılırım diye korkuyordum ama ancak size yazabildim o. kadar çok iş vardıki hiç sıkılmadım.birde iş yerindeki yardımcım tüm mailleri benimle atıyor hala sürekli arıyor işi de özlemiyor yani:KK66:

Damlacım doğum yapmışsın .ne güzel bir kız getirmişseniz Dünya'ya.her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.
Kamuran normal doğum ihtimalinin tekrar gelmesine çok mutlu oldum.allahın mucizeleri bitmiyor.olmaz denen şeyler oluyor.
Meral nekadar büyümüş bebeğin.bayramdan sonraya kalır demiş doktor ya biz Eylül sonu doğurmak istiyorduk seninle inş.bizim istediğimiz gibi olur.bebekler doktorları değil bizi dinlerler.benim de kontrolüm 15 inde bakalım nekadar büyüdük.

First maaş güzel haberlerine doktorun 9 günü neye göre belirlemiş acaba tatlım?

Kizlar hata bnde sanirim yanlis anlatmis yada anlatim bozuklugu yapmis olabilirim:) doktorum 9 gun sonra 38. haftaya girecegimiz icin o tarihten itibaren heran gelebilir hazirlikli olmaliyiz dedi:)

Sorma ben de hiç çekemiyorum. Birde hüsnü kuruntular yapıyorum...Gereksiz yere kendimi sinirlendiriyorum.
Evet geçici de bu sonuncu biraz uzun kaldı..Sanırım doğumun yaklaştığını bilmek beni geriyor olabilir...rüyalar görüyorum anlamsız..Endişeleniyorum sonra...Az kaldı hayırlısıyla kucağımıza alsak Damla gibi anneliği yaşasak artık :)
Yarın sabah kontrolüm var umarım herşey yolundadır :))
İyi geceler...

Rüyalar zaten gün içinde okuduğumuz,duyduğumuz, düşündüğümüz şeylerin provası doğum yaklaştıkça ben de sık sık doğumla ilgili rüyalar görüyorum. Valla son üç gündür dolunayın gerginliği ve sıkkınlığı vardı dün geçti. Bir nde haber bekliyordum o haber de gelince biraz rahatladım çok şükür.

en düşünüyorum amadoğumdansonra yeni eve geçip o zaman ararım dedim,nasılolcak onuda bilemedm ama , sen türk mü arıyorsun?

canım ben de doğumdan sonra diye düşünmüştüm ama tüm arkadaşlarım şimdiden bak dediler. en azından fikrin olur dediler. türkler yatılı gelmiyor maalesef o yüzden yabancı olması gerekiyor canım

Back
X