Bide
İlişkide zorlanan doğumda da zorlanırmış gibi geliyo insana bu tıbben doğrumu bilmiyorum ama sendeki düşüncede böyle sanırım tatlım içine sinen mantığına yatan hangisiyse onu tercih etmelisin bencede hayırlısıda böyledir inşAllah
Ben normal istiyorum ama etrafımdaki hiçkimse bu konuda beni desteklemiyor "dayanamazsın" tek söyledikleri bu benimde tek istediğim sancıyla doğuma gitmek sonucunda bebeğim için hayırlısı hangisiyse o şekilde doğumumu yapmak sanırım bende fazla cesaretliyim yada hiç sancı çekmediğim için davulun sesi uzaktan hoş geliyor
Devlette normal doğum yapan yakın arkadaşım var hikayesini kabataslak biliyorum bekarlığımda anlatmıştı hamile kalınca bidahada asla anlattırmadım
Çünkü 1 gün boyunca sancı çekmiş açılma az olunca sanırım suni sancı vermişler bebeğini vakumla çekmişler ve bir dünya dikiş atacak kadar kesmişler
Zorlama normal doğum bu olsa gerek oyuzden tutturmuyorum Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşAllah 
Benimde kayınvalidem çarşaf pike al dedi arkadşıma sordum çok temiz diyince vazgeçtimBen de öyle duymuştum, o nedenle sordum canım ödeme nakit mi diye. Odaları görebilir miyim dedim, arkadaşıma gezdirmişler. Şu an mümkün değil dedi. Çok yoğundu bugün hastane, niye anlamadım. Zaten odaları biliyorum, hepsi başka başka. Bazıları çok dar. Ama dediğin gibi 1 gece kalacağız. Temiz olsun yeter.
Arkadaşıma sordum, çarşaf götürdün mü diye. Götürmüş ama kar gibi bembeyazdı hastaneninkiler , kendi çarşafımı sermedim dedi. Sonra kan olmuş, hemen değiştirmişler.
Geçen ki alıntıda yazdığın çıkmamıştı. Kendim sezeryan istedim canım. İnşallah pişman olmam. Hiç normal doğuran arkadaşım yok. Hepsi de memnun epiduralden. Ben çok minyonum, eşimle kaç yıllık evliyiz. Hala daha zorlanıyorum. Bebek de iri maşallah.Bir de bayrama denk gelebilir, belirsizliği sevmiyorum. Hangi doktor girecek öyle olursa belli değil. Normal diye diretip, suni sancıyı da yiyip, sezeryan olanları duyunca iyice tırsıyorum normalden. Sezeryan daha net ve risksiz geliyor bana. Bir de çok uzağız hastaneye, Urla'dan gidene kadar yollarda doğurabilirim :) Eşim işten gelecek, beni Urla'dan alacak, hastaneye götürecek derken 2-3 saati bulur. Stres olurum ben normali beklerken. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Tercihim böyle. Allah neyi nasip edecek bilemiyoruz. Bu arada normal doğum isteyenleri de anlık sancılarımızın bile ne kadar can yakıcı olduğunu düşünüp, acayip takdir ediyorum. Ben o kadar cesur değilim sanırım.
Tuhaf ama elime alıp, oğlum bu senden mi geliyor, sana mı dokunuyorum diye sevdiğim oldu. Yedim kafayı iyice![]()
İlişkide zorlanan doğumda da zorlanırmış gibi geliyo insana bu tıbben doğrumu bilmiyorum ama sendeki düşüncede böyle sanırım tatlım içine sinen mantığına yatan hangisiyse onu tercih etmelisin bencede hayırlısıda böyledir inşAllah
Ben normal istiyorum ama etrafımdaki hiçkimse bu konuda beni desteklemiyor "dayanamazsın" tek söyledikleri bu benimde tek istediğim sancıyla doğuma gitmek sonucunda bebeğim için hayırlısı hangisiyse o şekilde doğumumu yapmak sanırım bende fazla cesaretliyim yada hiç sancı çekmediğim için davulun sesi uzaktan hoş geliyor

Devlette normal doğum yapan yakın arkadaşım var hikayesini kabataslak biliyorum bekarlığımda anlatmıştı hamile kalınca bidahada asla anlattırmadım