yok canım nerde kv en hasta olduğum günlerde eşime küsmüştü , günlerce banada yemek vermemişti, sabahtan akşama kadar salatalık yemek zorunda kalmıştımÇok alıngan olmasınlar , bizim psikolojimizi de anlasınlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım nerde kv en hasta olduğum günlerde eşime küsmüştü , günlerce banada yemek vermemişti, sabahtan akşama kadar salatalık yemek zorunda kalmıştımÇok alıngan olmasınlar , bizim psikolojimizi de anlasınlar
insanlar neden düşünemiyor acaba, o halinle nasıl misafirle uğraşacaksın,çok şükür bu dönemde bana kimse gelmedi,gelsede zaten hiçbirşey yapmazdım, ben ilk evlendiğimde herkese söyledim ben çalışıyorum bana haber vermeden gelmeyin dedim, çoğunluk dinledi sağolsunlarElifcım senı öyle ıyı anlıorum kı.bnm esımde halasını yatıya getrcekmıs tanımıorumda.gecende akrabaları yatıya gelıordu ama Allahtan gorumcem tutturmuş bana gelın dıede gelmedıler.sonrs ben böyle nasl agrlıyım ıkı iş ypyrm yoruluorum temızlık o bu.ama adam anlamıor yok neymıs mısafr sevapmıs bn mısafr sevmıomusum.ya ben kalıp temzlkmı yapcsm mısafr gelcek dıe.halılarım yıkamada olcak,yemek derdı.bırde evım musaıt dgl nerde yatrcam ama yol anlamazlar.hastaneye bole gümbür cemaat gtcekmısız.ben sancımı annemle esımle çekmek ıstıorum of of.yanı hepımz aynıyz tek dglsın kuzum
bende ıkı aydr doğru düzgün yuruyemıordum.bugun basladm artık saatlerce yurıcem ,hurmada yıyorum.evet hurma yarıor bır kaç gündür birden karnım büyüdü esım bile şaştı.en son 2550ydı smdı kaç oldu blmyrm ama hurma nın yaptgnı dusunuorum.ıns haftasnı yakalamstrda bnde hurmaya erken dadanırım.salı günü muayenem ıns bnmkıde dar ckmaz.dar derse doktoru doverımNeyseki çok da beklemedik. Hurma bence cidden çok işe yarıyor. Bu yumuşaklık dediği durum bundan dolayı bence.. Yalnız dediğin doğru bebeğe de yarıyor çok büyümüş oğlum doğsa doğacak o yüzden biran önce doğması için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıcam.
İnşallah. Sağol canım.Çok güzel iyi günlerde kullanın :)
ya cnm herkes bır dgl ıste bıde ne varkı halınde sukret dedı esım dövesim geldi.ne demek ıstedgmı anlamıor.hadı o dusunmuor dıer ınssnlsrdamı dusunmuorinsanlar neden düşünemiyor acaba, o halinle nasıl misafirle uğraşacaksın,çok şükür bu dönemde bana kimse gelmedi,gelsede zaten hiçbirşey yapmazdım, ben ilk evlendiğimde herkese söyledim ben çalışıyorum bana haber vermeden gelmeyin dedim, çoğunluk dinledi sağolsunlar
Canım bende de olmuştu senin gibi çok panikledim ağladım vs tamamen kesildi sitresten hareketleri ertesi gün gittim doktora 3 saat boyunca sen ne yaparsan yap kıpırdamadıysa atlayıp gelceksin nst ye girceksin muayene olcaksın beklemiceksin dedi artık doğsa nasılsa yaşar bebeğin en fazla küveze girer hayatını tehlikeye atma bebeğinin mutlaka gel dedi. Yazını yeni gördüm bi git hastaneye istersen hala hareket yoksa her saat bir kez hareket etmeliymiş muhakak biliyosundurda üzldüğünü görünce yaşadığım o gün geldi aklıma sen benim gibi panik yapma bişeyi yoktur Allahın izniyle bebeğininTamam canım bekliyorum haberlerini. Bu arada son 3 saattir kızım hareket etmiyor çok panik oldumsaat 2 gibi azcık hıçkırdı. sabahtan beri tek tük hareket ediyordu. akşam çok gergindim stres oldum falan ondan mı oldu acaba? ne yapsam hareket etmiyor şimdi, salladım falan karnımı o zaman tepki verirdi ama yok. süt içtim, tatlı yedim yok
![]()
İnş cnm kalmaz :) bende öyle düşünüyorum da senin de böyle düşünmen heyecanlandırdı. Açıkçası ben bende açılma olduğunu tahmin ediyordum hissediyordum sızlıyor o bölgem ve bir gerilme var gibime geliyordu haklı çıktım:) umarım yakında doğum haberiyle beraber oğlumun fotosunu paylaşırım...Maşallah kuzuna ... 1cm açıklık var ise 40 haftaya kalmaz o zaman hayırlısı olsun
Benim dr çatı muanesi yapmıyor , ben bu hafta gideyimde başka bir yerde yaptırayım bakalım ,inş açıklık başlamıştır
ben aylardır yattığım için birisi gelince tüm hazırlık eşime kalıyor,o yüzden bu dönemde benden çok o misafire karşı :)ya cnm herkes bır dgl ıste bıde ne varkı halınde sukret dedı esım dövesim geldi.ne demek ıstedgmı anlamıor.hadı o dusunmuor dıer ınssnlsrdamı dusunmuor
Umarım hareketlenmiştir. Şimdiden ufak özellikleri var bebeklerimizin ne hoş.. Ben de yemek hazırlarken sanki hep hissediyor yemek geleceğini hareketleniyor :)Bunu duyduğuma sevindim:) Alttan kamerayla geçen hafta bakıldı bana da onun kadar bile değilse bu güzel haber. Hayırlısıyla yap canım doğumunu da bize de anlat:) sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.
Deneyeceğim şimdi ses falan yapayım. Tabak çanak sesine de tepki veriyordu benim kız deneyeceğim şimdi inşallah hareketlenir.
İyi düşün iyi olsun ben buna inanıyorum... Sorunsuz olsunda biz bekleriz daha :) senden de güzel haberler alırız inş :)sen zaten guvenıordun kendine.rahatladm ve sevndm.ıns bbdede açıklık çıkar hıc sanmıom ama ndnse ya
Benim ki 1 haftada 400 gr a yakın almış görünüyor çok fazla bilmiyorum bir önceki mi hatalıydı yoksa bilemedim. Dr senin ne kadar kararlı olduğunu ölçüyor. 40.haftada 3800 gr ı geçer ne diyorsun normal zorlar mı dedi :) kararlı olmamız önemli... sorun değil dedim... Salı günü bence güzel haberler alacaksın karnının büyüdüğünü hissediyorsan bebeğin de büyümüştür. Anneler hissederbende ıkı aydr doğru düzgün yuruyemıordum.bugun basladm artık saatlerce yurıcem ,hurmada yıyorum.evet hurma yarıor bır kaç gündür birden karnım büyüdü esım bile şaştı.en son 2550ydı smdı kaç oldu blmyrm ama hurma nın yaptgnı dusunuorum.ıns haftasnı yakalamstrda bnde hurmaya erken dadanırım.salı günü muayenem ıns bnmkıde dar ckmaz.dar derse doktoru doverım
valla bnde catıma guvenıorum ne yalan dıyım özgüven var ama olurda doktor aa dar derse şaşar kalırım.karnım büyüdü hemde bır vakitte.gunduz esımı ugurladm aksam kapıyı açtım adam ilk karnıma baktı gözlerini açarak.bzm junior büyümüş dedı.zaten ben de farketmstım.senın maşallah bır pehlivan getrcen dünyaya.4u gecmesınde skntı yok annelermz neler doğurmuşBenim ki 1 haftada 400 gr a yakın almış görünüyor çok fazla bilmiyorum bir önceki mi hatalıydı yoksa bilemedim. Dr senin ne kadar kararlı olduğunu ölçüyor. 40.haftada 3800 gr ı geçer ne diyorsun normal zorlar mı dedi :) kararlı olmamız önemli... sorun değil dedim... Salı günü bence güzel haberler alacaksın karnının büyüdüğünü hissediyorsan bebeğin de büyümüştür. Anneler hisseder
İyiki benimki dar fln demedi ben de döverdim![]()
Benim ki 1 haftada 400 gr a yakın almış görünüyor çok fazla bilmiyorum bir önceki mi hatalıydı yoksa bilemedim. Dr senin ne kadar kararlı olduğunu ölçüyor. 40.haftada 3800 gr ı geçer ne diyorsun normal zorlar mı dedi :) kararlı olmamız önemli... sorun değil dedim... Salı günü bence güzel haberler alacaksın karnının büyüdüğünü hissediyorsan bebeğin de büyümüştür. Anneler hisseder
İyiki benimki dar fln demedi ben de döverdim![]()
Senin tarih daha yakın böyle yüzüp yürürsen ilk haberi senden gelir:) bende yürüyüşü arttıracam bugün zaten gaza gelip çok yürüdüm :)Kizlar ya sizleri gordukce cok umutlaniyorum dogum tarihlerimizde birbirimize yakin bakalim ilk kahramanimiz kim olacak.bugun 45 dk yuzdum yarim saat yurudum 2 hurma yedim.hurmayi abartmamak icin tutuyorum kendimi cunku bebegim.gecen hafta 3127 grdi.cok da buyuk olmadan dogar ins.
Canım nstlerde sancı çıkıyor ama herkeste olan doğuma hazırlık sancılarıymış. Ben ağrı falan bekliyorum regl ağrısı gibi ama dün gece azcık oldu. Sevindim ama geçti hemen. Önemsenecek cinsten değildi. Doktor da perşembe günü gittiğimde rahim yolun kısalmamış, doğumuna biraz daha zaman var dedi. Korkuyorum 40 haftayı doldurup gelmemesinden. Allah bilir tabi ama artık gelmesini istiyorum hayırlısıyla..Kamuran senin 10 günün kalmış huc belirtin yokmu
Doğru diyorsun eşimi annesi 4 kilonun üzerinde normal doğurmuş KV dem benim yarım kadar kalçasıda dar... Korkmuyorum :)valla bnde catıma guvenıorum ne yalan dıyım özgüven var ama olurda doktor aa dar derse şaşar kalırım.karnım büyüdü hemde bır vakitte.gunduz esımı ugurladm aksam kapıyı açtım adam ilk karnıma baktı gözlerini açarak.bzm junior büyümüş dedı.zaten ben de farketmstım.senın maşallah bır pehlivan getrcen dünyaya.4u gecmesınde skntı yok annelermz neler doğurmuşbz annelermzıın kızıyız
Canım açıklığın başlamış çok sevindim. Bebeğin fazla bekletmicek seni inşallah. Ben de hurma yiyorum, doktorum bebeğin kilosuna 3500 dedi, bana fazla geldi. Tekrar cumartesi ölçtürücem de 4e yakın olursa normal beni düşündürür açıkçası. İnşallah benim de glprenses ve lalenin de açıklığımız başlar da bu ara doğururuz..Doğru diyorsun eşimi annesi 4 kilonun üzerinde normal doğurmuş KV dem benim yarım kadar kalçasıda dar... Korkmuyorum :)
Sen demiştin kişi kendisinin dr udur diye.. Hislerine güven :) büyümüştür tabii bebek salı günü öğrenicez inş :)
Ins.ilk haber benden gelir cok istiyorum artik yarin sabah yuzme aksam yuruyus yine programim .ama ilginc olan hic zorlanmiyorum bir enerji bir enerji.oyle olunca doguma cok varmis gibi geliyor.ama ben de cok gaza geliyorun.ins.40 bekleyecekse bile gecirmez.Senin tarih daha yakın böyle yüzüp yürürsen ilk haberi senden gelir:) bende yürüyüşü arttıracam bugün zaten gaza gelip çok yürüdüm :)
Bu da doğum belirtisi olabilir.. Doğumdan önce insan bi enerjik oluyor diyorlar. Evet inş. 40ı geçmez endişeli bir süreç olur. Hayırlısı ben ilk kamuran sonra senden haber bekliyorumIns.ilk haber benden gelir cok istiyorum artik yarin sabah yuzme aksam yuruyus yine programim .ama ilginc olan hic zorlanmiyorum bir enerji bir enerji.oyle olunca doguma cok varmis gibi geliyor.ama ben de cok gaza geliyorun.ins.40 bekleyecekse bile gecirmez.