2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım o kadar güzel bi duygu ki gercekten tarifi allahım bizim gibi riskli gebelik yaşıyan pıhtılı arkadaslarım hiç ama hiç stres yapmasınlar doğum hikayemi paylaşıcam sizlerle sizi seviyorum .bu arada kızım 3.300 51 cm doğdu ameliyatta doktorum selfie bile yaptım meleğim dünyalar güzeli

Canım nerelerdesin sen, o kadar çok merak ettim ki seni ve bebişi...çok şükür herşey yolundaymış :) 2. Pıhtılı annemizsin canım :) gelmiş geçmiş olsun.iğneler,morluklar,şişlikler derken dünyaya bir kuzu geldi çok şükür :))) bizim yerimizi de öp öp bitir bebişi :))

günaydın güzel anneler,
sabah son nstye girdik, çok şükür iyi çıktı, yarın sabahta inşallah bu saatlerde bebişimize kavuşmuş olucaz, inşallah kuvöze gerek kalmadan oğluşumuza kavuşuruz, bugün biraz iş yoğunluğum olacak, o yüzden yazılanları okuyamadım, inşallah herkes iyidir , ilerleyen saatlerde okumaya çalışıcam,

dualarınızı bekliyoruz

Günaydın kızlar apandistti yaraydı apseydi derken çok şükür perşembe sabahı bende kızımı kucağıma aldım 36+1 de doğmuş oldu.2.475 doğdu 3 gün küvezde kaldı.dün beraber taburcu olduk. Bugün yine kontrolümüz var sarılık şüphesi var inş tekrar küveze girmez. Küçük bebeğe bakmak çok zor arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim içinde dua edin kızım biranönce toparlansın.Allah bu duyguyu herkese yaşatsın inş hepinizi öpüyoruz :)

Günaydın anneler,
Artık izinde olmanın verdiği tembellikle hala yataktan kalkmadım, sabah 6.30 7 de uyandım ama yine uyudum, bugün son kontrolüm var bakalım yağmur kaç kilo olmuş :)
Ben de dün fazlasıyla halsizlik vardı umarım mevsim dönümündendir.

Gunaydin arkadaslar bos dersteyken yazayim dedim artik sabahin korunde kalkip okula gelmek zor geliyor. Su iki hafta bi gecseydi. Aslinda garip duyfular icerisindeyim bi yandan da vakit gecmesin diyorum sanirim korkuyorum xok sukur hamileleigim cok rahat geciyo belki de bu rahatligi kaybedecegim icin korkuyorum. Acayip duygusal ve sinirliyim kendimi doguma adapte edemedim sanirim nolacak bilmiyorum bu arada 34+5 te doktora gittim bebegim 2.900 olmus. Doktor fazla givi geldi dedi ben de seker de var ondan sanirim boyle giderse 4 kilodan asagi dogmaz heralde benim normal dogum hayalleri de havada kalir gibi geliyo hayirlisi bakalim hangi sekilde rahat olacaksam o sekilde olur ins. Tosuncuk die seviuoruz artik:) bana yakin olanlar sizin bebeklerin kilolari ne alemde merak ediyorum fazlami benimki gercekten

Gunaydin arkadaslar bos dersteyken yazayim dedim artik sabahin korunde kalkip okula gelmek zor geliyor. Su iki hafta bi gecseydi. Aslinda garip duyfular icerisindeyim bi yandan da vakit gecmesin diyorum sanirim korkuyorum xok sukur hamileleigim cok rahat geciyo belki de bu rahatligi kaybedecegim icin korkuyorum. Acayip duygusal ve sinirliyim kendimi doguma adapte edemedim sanirim nolacak bilmiyorum bu arada 34+5 te doktora gittim bebegim 2.900 olmus. Doktor fazla givi geldi dedi ben de seker de var ondan sanirim boyle giderse 4 kilodan asagi dogmaz heralde benim normal dogum hayalleri de havada kalir gibi geliyo hayirlisi bakalim hangi sekilde rahat olacaksam o sekilde olur ins. Tosuncuk die seviuoruz artik:) bana yakin olanlar sizin bebeklerin kilolari ne alemde merak ediyorum fazlami benimki gercekten

Benimkininde kilosu biraz fazla 34+3 te 2800 idi gelisimi onde gidiyor benimkinin boyu ve kafa capida fazla

Canım o kadar güzel bi duygu ki gercekten tarifi allahım bizim gibi riskli gebelik yaşıyan pıhtılı arkadaslarım hiç ama hiç stres yapmasınlar doğum hikayemi paylaşıcam sizlerle sizi seviyorum .bu arada kızım 3.300 51 cm doğdu ameliyatta doktorum selfie bile yaptım meleğim dünyalar güzeli

Masallahh canim Allah nazarlardan saklasin hem seni hem de guzel kizini sabirsizlikla dogum hikayeni bekliyorum:))

Hepimiz iyiyiz çok şükür :nazar: Minnaklar kıpırdadıkça ben de iyi oluyorum. Son yazdığımdan beri doktora hiç gitmedim, cumartesi ayrıntılı ultrasonum var, toplam 5 hafta sonra göreceğim, çok heyecanlıyım. Buradaki doğum haberlerini okudukça daha da heyecanlanıyorum.

Herkes yavrusunu sağlıkla kucaklasın inşallah. 9 ay boyunca her gün kendine iğne yapmak hiç de kolay bir şey değil. Yaşayan bilir. Rahat bir doğum yaptığını bilmek daha da mutlu etti beni.

Ayy yerimm o minnaklarii ayni bedende atan 3 kalp nasil bir mucizedir bu yarabbimm:)) Allahim hem sana hem minnoslara saglik versinn arada bizlere de haber vermeyi unutma tatlimm:)

Günaydın kızlar apandistti yaraydı apseydi derken çok şükür perşembe sabahı bende kızımı kucağıma aldım 36+1 de doğmuş oldu.2.475 doğdu 3 gün küvezde kaldı.dün beraber taburcu olduk. Bugün yine kontrolümüz var sarılık şüphesi var inş tekrar küveze girmez. Küçük bebeğe bakmak çok zor arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim içinde dua edin kızım biranönce toparlansın.Allah bu duyguyu herkese yaşatsın inş hepinizi öpüyoruz :)
Çok şükür bebişini aldın artık kucağına, inşallah sarılık vs de olmaz evinizde aşk yaşarsınız kuzucuğunla:)

Günaydınn:KK66: bende iyice uykucu oldum. Son uykularımız olduğu için böyle olsa gerek:) gece tuvalete kalkmaları saymazsak deliksiz bol rüyalı uyuyorum:) şimdi hurma ve kahvaltı zamanı:) oğluşumda tık yok daha bekliyoruz paşanın keyfini:)​
Ay sorma bende de bu ara bir uyku bir uyku, ne zaman yemek yesem hele hemen Gözlerim kapanmaya başlıyor

Gunaydin arkadaslar bos dersteyken yazayim dedim artik sabahin korunde kalkip okula gelmek zor geliyor. Su iki hafta bi gecseydi. Aslinda garip duyfular icerisindeyim bi yandan da vakit gecmesin diyorum sanirim korkuyorum xok sukur hamileleigim cok rahat geciyo belki de bu rahatligi kaybedecegim icin korkuyorum. Acayip duygusal ve sinirliyim kendimi doguma adapte edemedim sanirim nolacak bilmiyorum bu arada 34+5 te doktora gittim bebegim 2.900 olmus. Doktor fazla givi geldi dedi ben de seker de var ondan sanirim boyle giderse 4 kilodan asagi dogmaz heralde benim normal dogum hayalleri de havada kalir gibi geliyo hayirlisi bakalim hangi sekilde rahat olacaksam o sekilde olur ins. Tosuncuk die seviuoruz artik:) bana yakin olanlar sizin bebeklerin kilolari ne alemde merak ediyorum fazlami benimki gercekten[/QUOTE

Masallah canim ne guzel saglikli tombis bir bebegin var, bende 35+2 de doktora gittim 3380 gr benim de gebelik sekerim var diyetle sinirda gidiyoruz yani :)

günaydın güzel anneler,
sabah son nstye girdik, çok şükür iyi çıktı, yarın sabahta inşallah bu saatlerde bebişimize kavuşmuş olucaz, inşallah kuvöze gerek kalmadan oğluşumuza kavuşuruz, bugün biraz iş yoğunluğum olacak, o yüzden yazılanları okuyamadım, inşallah herkes iyidir , ilerleyen saatlerde okumaya çalışıcam,

dualarınızı bekliyoruz

Yarin sabah harika bir mucizeyi kucağına saglikla alacaksın inş, hayırlı dogumlar diliyorum. Birara bizimle doğum hikayeni paylasmayi da unutma;)

Sevgiler ve dualarimiz seninle . . .

Canim benim şekerim yok ama 34 haftalikken 2664 g .2 hafta 6 gün ileride dedi.

Herkese hayırlı sabahlaarr:))))
Şafak 9.
Artık tek haneli rakamlardayız. Allahıma şükürler olsun bugünleri de gördük. Oğlum gelir artık ben umutluyum. Zaten öyle ya da böyle bayramdan önce alıcam onu kucağıma Allahın izniyleee:)))

Canim hayirlisiyla insallah bu hafta senden habr gelicek gibi hissediorum. Benim bayram sonu ama haftaya olur die bekliyorum bakalim annesini cok bekletmez insallah. Allahim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.

günaydın güzel anneler,

dualarınızı bekliyoruz

Canım dualarimiz seninle insallah hayirlisiyla alicaksin kucagina prensini. Hayırlı haberlerini beklioruz canim musait olunca yaz tamam mi?

Canim hayirlisiyla insallah bu hafta senden habr gelicek gibi hissediorum. Benim bayram sonu ama haftaya olur die bekliyorum bakalim annesini cok bekletmez insallah. Allahim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
İnşallah canım bu hafta gelmesini istiyorum ama doktorum çarşambadan cumartesiye yok. Bu hafta ollursa başka doktor doğum yaptıracak. Hepsi iyiymiş gerçi bakalım. İnşallah hepimiz hayırlısıyla doğururuz.

Katılıyorum canım normal birşey bizim yaşadığımız ekstra cesaret gereken bir durummuş gibi kendimizi güçlü görür olduk :) dr um bugün sezeryan demeyin sınavdan geçti çok rahatladım. Yine ablamlar kaynaklı sinirlerim gerilmiştibebeğimden haberlerle keyfim yerine geldi :)
ohhh ne güzel:) bu saatten sonra bebişlerimizden başka hiç bir şeyi düşünmemeliyiz.

günaydın güzel anneler,

dualarınızı bekliyoruz

Maşallah size annesi :nazar: Haydi hayırlısı. Sağlıkla, kolaylıkla kavuşun birbirinize. İşi gücü de bırak artık, dinlen biraz.

Gözünüzaydın canım, maşallah size de :nazar: . Çok çektin ama bak sonunda hayırlısıyla kavuştun evladına. Bol bol güneş ışığına çıkart bebeğini, sarılık olmaz o zaman inşallah. Allah yardımcınız olsun. Güle güle büyüt. Biz de sizi öpüyoruz.

İnşallah canım bu hafta gelmesini istiyorum ama doktorum çarşambadan cumartesiye yok. Bu hafta ollursa başka doktor doğum yaptıracak. Hepsi iyiymiş gerçi bakalım. İnşallah hepimiz hayırlısıyla doğururuz.

Dua et tatlim bol bol. Olumlu düşün doktorun olmasa bile cok guzel gecicek doğumun...

Back
X