2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bnmde kontrolüm yrn.hemde doğum günüm.catı muayenesi ıns kanamasz stressız geçerse doğum günüm harap olmaz.ya dun resmen pertim çıktı benm.ben 7.aya kadar hergun yürüdüm.sonra ağrılar o bu derken öyle duzenlo yurımedm.dun on dk tempolu bır şekilde esımın dükkanına gttım.saatler sonra ordan çıkıp on dk çarşıda tur attık oturduk kalktık kardeşinden arabayı alıp goztepeye sıparıs edılen eşyaları almaya gttık arabayla,sonra gorumceme oturmaya gttık eve geldik ama ınanalmaz baldırlarım ağrıdı.taa bacaklarımın bıtıs noktasına kadar.ayagımın bas parmak kemıgı ağrıdı.hala gecmemıs.ben böyle gezmeyı genelde yapıorum alt tarafı 20dj yurunusum sankı saatlerdir yurumus gbı oldum eve gelince kendmı yatağa attım uykusz kalmışım gbı gıtmısm.anlamadmkı içimdeki bıdıgın agırlıgndanmı yoksa vucudummu çok hantallaşmış

İnş cnm kalmaz :) bende öyle düşünüyorum da senin de böyle düşünmen heyecanlandırdı. Açıkçası ben bende açılma olduğunu tahmin ediyordum hissediyordum sızlıyor o bölgem ve bir gerilme var gibime geliyordu haklı çıktım:) umarım yakında doğum haberiyle beraber oğlumun fotosunu paylaşırım...
aklıma geldi.doktorun 40.hafta dogrursuj demıs ya hıc bellı olmaz.bnm kuzenm doktora gittı.1cm açıklık var bır kaç haftaya doğum olur dedı.kız evde gttı 2saat sonra sancılandı ve 2saat evde sancı cektı.ve gene doktora baktıralım dedıler hastaneye varır varmaz doğum yaptı.az kalsın arabada dogurcakmıs.Allah bzede böyle güzel kolay doğumlar nasip etsin inşşşşş Amin

aklıma geldi.doktorun 40.hafta dogrursuj demıs ya hıc bellı olmaz.bnm kuzenm doktora gittı.1cm açıklık var bır kaç haftaya doğum olur dedı.kız evde gttı 2saat sonra sancılandı ve 2saat evde sancı cektı.ve gene doktora baktıralım dedıler hastaneye varır varmaz doğum yaptı.az kalsın arabada dogurcakmıs.Allah bzede böyle güzel kolay doğumlar nasip etsin inşşşşş Amin
İlk doğumumuydu maşallah:) benimde son 9 gün ;)

kızlaaar günler yaklaştıkça korkularım başladı 37 hafta olcak yarın kontrol var nst ye bağlarlarmı sizce yada vajinal muayene yapılırmı

Hayirli gunler arkadaslar...
bugun doktor kontrolumuze gittik once nst ye girdim sonra doktor muaynesine cok sukur doktor hersey gayet guzel bi sikinti yok dedi.. kilosu 2400-2500 civarlarinda 3 civari dogar muhtemelen belki biraz alti belki biraz ustu olabilir dedi ama bana iki haftada az kilo almis gibi geldi bu aralar pek istahim yok ondanmi acaba su son uc hafta kendime cok iyi bakmaliyim... bayram sonrasi ayin 8 inde son kontrolumuze gidicez insallah 15 indede doguma Allah nasip ederse... hepinize kucak dolusu sevgiler...

kızlaaar banada cvp verin :( günler yaklaştıkça korkularım başladı 37 hafta olcak yarın kontrol var nst ye bağlarlarmı sizce yada vajinal muayene yapılırmı

kızlaaar banada cvp verin :KK43: günler yaklaştıkça korkularım başladı 37 hafta olcak yarın kontrol var nst ye bağlarlarmı sizce yada vajinal muayene yapılırmı
benı nstye 35.haftamdsyken bağlamaya başladı.yarında çatı muayenesi yapcak 37+3olcam yrn.senınde yapar dıye dusunuorum

Kasılmalar nasıl oluyor. Böyle bi taraf şişiyor sert oluyor o mu kasılma?
ya benm bır yerım şişior top gbı oluor sertlesior bebek ıttırıormus gbı.buna hep kasılma dıolar ama haftalardr nstde bır sancı bile çıkmadı.ben anlam veremedm kıııııı

Kasılmalar nasıl oluyor. Böyle bi taraf şişiyor sert oluyor o mu kasılma?
Evett ooo ama kasilma uzun suruyor...eskiden 5 sn felandi simdi bazen 20 sn bazen daha fazla duzenli olursa dogum kasilmasiymis..ben gecen gece 5 dk bir 30 sn kasiliyordum bilemedim..heran alttan su veya nisan gelecekmis gibi oluyordu yuruyemedim...ebe dogum kasilmalari dedi ama ben biraz korkunca durdu :(simdi daha cesaretliyim kismet bakalim...korknca sanci kesiliyor haberiniz olsun

ya benm bır yerım şişior top gbı oluor sertlesior bebek ıttırıormus gbı.buna hep kasılma dıolar ama haftalardr nstde bır sancı bile çıkmadı.ben anlam veremedm kıııııı
Benimde nst fazla cikmadi sanci..ama doktr ultronla bakarken sanci oldugunu anladi

Ya kızlar burası gittikçe tenhalaşmaya mı başladı, bana mı öyle geliyor? :KK64:
ndnse banafa öyle gelıor.e doğumlar peş peşe.herkes bebeişyle ılglenıor.mesela damlayı baz aldı.24saat burdaydı ama kızı oldgndan berı yuzunı gören cennetlik.bnce bızde tadını cıkaralm bebısler olunca pek fırsat bulcagmzı sanmıorum

İşte bu... böyle güzel hikayeler duymak istiyorum :) iyi geliyor iyiyi düşünüyorum... Gece çok ağrım vardı karnım iyiden iyiye aşağı indi zaten.. Baskısı arttı. Her geçen gün böyle artıyor. İnş. Hafta sorununa kadar gelir...

Benimde nst fazla cikmadi sanci..ama doktr ultronla bakarken sanci oldugunu anladi
valla blmyrm bn o kasılmaları eşimede gösterdim hatta elını koydurup hıssettrdım ama bebek ıttırior ayaklaryla bnce dedı.ne bılım bnde bnde sancı çıksın artık ıstıorum .bnde tık yok böyle gıdıor

Bu arada bugun anne sutu ve emzirmeyle ilgilikucuk bi egitim verdiler ... gogus ucu yaralari hakkinda bikacbisey sordum yaralar genelde yanlis emzirmeden kaynaklaniyo dedi e vitamini aldim onu dogumdan once surmeye baslayayim mi bide krem alayimmi dedim hayir kesinlikle dogum oncesi hicbisey surme ve gogusuclarina dokunma dedi gogusucuna en iyi gelecek sey emzirmeden once ve sonra bikacdamla sutu parmakla ucuna surup biraz kurumasini beklemektir dedi onun icerisinde gogusucunun ihihaci olan hersey var dedi... yinede kreme falan gerek duyulrsa biz zaten yonlendiricez dedi... ilk 6 ay sadece annesutu nun en iyi besleme oldugunu ve anne sutunu her bebegin kesenlkle almasi gerektigini soylerken emzirmenin anne beyninde bittigini anne ben emziricem dedikten sonra buna hicbiseyin engel olusturmayacagini ekledi... emzik biberon kesinlikle kullanilmamaliymis... dogumdan sonra ister sezeryan olsun ister normal ilk yarim saat icinde anne ile bebek bulusturulmali anne ve bebek surekli yakin temasta olmaliymis... daha cok seyler anlattidabenim suan aklima gelmiyo geldikce paylasirim opuyorum ...

merhaba kızlar,
çok sinirlendiren bir durum oldu.
ben kan sulandırcı iğne yazdırmıştım.ama reçete görünüyormuş fakat reçete kodundan dolayı eczaneden iğnemi alamıyorum. hastaneyi aradım. teyit ve kontrol istedim. ama hemşire ben bilmem buraya gelmeniz lazım diyor dr bilir drla konuşmanız lazım diyor.. hastaneden kontrol edilemeyen bir sistemleri mi var.. anlamadım. ya da hemşirenin ilgisizliği.. anlamıyorum ya nasıl bu kadar insafsız olabiliyorlar.işlerini yaptıklarını mı sanıyorlar.hiç helal etmiyorum. sincandan oraya bu halimle nasıl geliyim diyorum. onu ilgilendirmiyormuş. oraya gitsem orada bilgisayara bakılacak..

şikayet ettim. haram olsun çözüm odaklı olmayan yetkillere,görevlilere.

Back
X