2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar,, ACİL CEVAP LÜTFEN...
2 ekim sabah 8 de hastanede olacağız. inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kızım dünyaya gelir. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
abim de böbrek taşı ameliyatı olacak o gün. yarın hastaneye yatıyor.anneme ihtiyacım olduğu bugünde maalesef böyle birşey çıktı. o da artık bir sana bir ona giderim kızım diyor. sağlık söz konusu birşey de diyemiyorum. inşallah o da iyi geçer. ne kadar süre de iyileşir bilmiyorum. allah şifasını versin.

SORUM OLACAK.
Bugün kalan ihtiyaçları tamamlamaya çalıştık.Göğüs koruyucu avent in küçük,standart büyük vs diyor hangisini alacağımı bilemedim. 20 tlli lerde bir rakamı var. hani o olmazsa yenisi alacak bir fiyatı da yok. standart diyor ama büyük gibiydi. küçük çok mu küçüktü bilemedim.

bir de 44 tllerde başka marka göğüs kalkanı diyor. arasındaki fark ne ola.. aynı şey değil mi..

b

Slm canim benim arkadas da gecenlerde dogum yapti gogus kalkani almisti ama doktoru hic gerek yok falan diyince geri kullanmadi ben de o nedenle almadjm eger ihtiyac duyarsam dogumdan sknra esime aldirtirim ama sen bilirsin tabi :)

bu ağrı nasıl bşy? bnm sızlama gibi şeyler oluyor, regl ağrısına benzıyor evet ama tam ağrı da sayılmaz.. hani duramicak gibi değil.. hemşire sancı gelince anlarsn merak etme bunlara benzemez demişti 4 günüm kaldı hala çok sancılı bir ağrım olmadı( olmadığı için sevnmelym belki de=) hani bazıalrnın ağrı eşiği yüksektr diyorlar ya belki de öyledir ha?

canim o sanciyi nasil anlicaz inan bende biomiorum banada öyle dedi anlarsin dogum sancisi oldugunu dedi ama hic yasamadik ki nerden bilicez neyse inş anlariz :)

doğum yapan arkadslsr tebrikler gözümüz aydın.smdı yenı bır evre başladı sızın ıcın
darısı basımıza.meralg cnm sen her an dogurcak gbısın hazrlıklı olmanda fayda var.son hazrlkların varsa bıtır hemen bu bebıs gelıorum dıor resmen.ben bugun daha ıyım ama toparlanamadm.kapıcı teyze geldı su ıstedi kovasına,onu doldurdum baktım kadın ortadan kaybolmuş mecburen kovayı taşıdım bırszda ıttırerek sürüyerek.sonra sırtım ve messnem ağırdı.sankı bebek dahafa aşağı kaydı bır anda.sonra oturdum tv ızlemel ıcın gene kapı çaldı.haydaaa.gttık açtım kapıcı bana dert yandı ellı saat evıne hırsz grmıs 13mılyarlk altın kurban paralarnı almış vs vs.artık bıtsede otursam dedım ıcımden.yürüyüşe cıkcsm ama hıc halım yok.annemde yok tek olmak ne zor.bırınız gelıp yürüyüşüne eslık edın hadi :)

ins canim yaa bende cok istiyorum dogurmayi herseyimizi tamamladik bekliyoruz artik ins hayirlisiyla aliriz hepimiz kucagimiza

Dün aksam ben de seninle ayni durumdaydim sabah kalktim bisey yok bu pitirciklar bizle ce e oynuyo :)

Aynen canim.oyun oynuolar bizimle insan heveslenio deme farkli bişiy hissedince haa geldi haa gelicek diyoruz insallah cok bekletmezler bizleri hayirlisiyla gelsinler minnoslarimiz :)

ŞAFAK SIFIIIIIR.
Kızlar bize dua edin lütfen. Nasipse sabah 10'da sezeryan olacağım. :nazar: Gerginim, dokunsalar ağlayacağım. Hayırlısıyla Denizime kavuşacağım sabah. Hepinize dua edeceğim. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla, mutlulukla büyütelim inşallah.
İyi ki varsınız. Bir süre buralarda olamam. Hakkınızı helal edin.

ŞAFAK SIFIIIIIR.
Kızlar bize dua edin lütfen. Nasipse sabah 10'da sezeryan olacağım. :nazar: Gerginim, dokunsalar ağlayacağım. Hayırlısıyla Denizime kavuşacağım sabah. Hepinize dua edeceğim. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla, mutlulukla büyütelim inşallah.

Şafak doğan güneş neguzel
İnşallah hayirlisiyla kucağına alırsın arkadaşım nekadar çok doğum haberi gelmeye başladı heyecanını anlıyorum benim bile üçüncü olduğu halde ilk gibi heyecanlıyım

ŞAFAK SIFIIIIIR.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bana da yarın demişti dr son kontrolde 8 ekime erteledi ben 1 hafta daha beklicem:)

ŞAFAK SIFIIIIIR.
Allah sağlıkla sıhhatle sorunsuz kucağına almayı nasio etsin inş. Demiştin 1 ekimde siz doğurmazsanız ben doğuracağım diye hakikaten öyle olacak :) doya doya kokla denizini fırsat bulursan yaz bize merak ederiz.
Kamuran ne yaptı ki ondan da haber yok...

Allah sağlıkla sıhhatle sorunsuz kucağına almayı nasio etsin inş. Demiştin 1 ekimde siz doğurmazsanız ben doğuracağım diye hakikaten öyle olacak :) doya doya kokla denizini fırsat bulursan yaz bize merak ederiz.

Kamuran dogurdu mu acaba ? Bugun hic girmedi heralde dimi

Günlük işlerimi yapıyorum ayrica iki sefer okula gidip geliyorum ama derin temizligimi yapamıyorum

Bulasik makinesini bosaltamiyorum ben onun disinda gunluk isim olmuyor yemek felan da yapamiyorum zaten ocagin basina gecince sicak basiyor tezgaha karnimdan yaklasamiyorum :( bu gibi skntilarim oluyor

kızlar geeliniz benden daha ilerde hafta olarak doktor bana 37 hafta 3 günlükken çatı muayenesi yapacak erken mi yoksa normal mi size ne zaman yaptılar

Amin canım, çok sağol. Evet, hatırlıyorsun bak dediğimi :) Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah. kamuran, feyste şimdi. O da sabah yatış yapacak.

ŞAFAK SIFIIIIIR.
Haydi bakalımmm, bir bebişimiz daha aramıa katılıyor!! İnşallah çok güzel geçer doğum, göz açıp kapayıncaya kdr!!!

kızlar geeliniz benden daha ilerde hafta olarak doktor bana 37 hafta 3 günlükken çatı muayenesi yapacak erken mi yoksa normal mi size ne zaman yaptılar
37-38.haftalarda yaplıyordu sanırım cnm, erken yapmıyorlar zararlı olmasın diye, çok geç de yapmıyorlardı sanki doğumu tetikler fln diye mi acaba bilemedim orasını=)

Amin canım, çok sağol. Evet, hatırlıyorsun bak dediğimi :) Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah. kamuran, feyste şimdi. O da sabah yatış yapacak.
Aminn inşallah. Hatırlamaz mıyım hiç yol arkadaşım;) ben face de yokum. Buraya yazmazlarsa haberim olmuyor. Bende oğluşumu kucağıma almak için bir taraftan heyecanla bekliyorum bir taraftan endişe ve korku arasında gidip gelen değişik duygular hissediyorum.. dünyada yaşayabileceğimiz eşsiz bir şey bu hissettiklerimiz.

Back
X