2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba ekim anneleri doğum yapanların gözü aydın, yapacak olanları Allah sağ salim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.Sizlere birşey sorucam 2.gebeliğim epidural anestezi olmuştum.2.defa sezeryan olanlar varsa ne kadar zamanda iyileşip ayağa kalktınız vede eve geldikten sonra yardım almadan bebeğinize bakabildiniz mi?Devlet hastanesinde düşünüyorum ben devlette sezeryan olan varsa doktorunuz mu randevu verdi şu gün gelin alalım diye yoksa hergün kontrole mi çağırdı.Nasıl bir prosedür uygulanıyor.ilki özeldeydi devlet hastanesi konusunda çok cahilim.Beni aydınlatırsanız çoook dua ederim taze anneler.

Valla aklimdasin ne zamandir sen de benim. Ne yaptin ben yokken dogurdun mu diye cok merak ediyorum.:)
CNm doğurdum şükür dün 13:04 te suni ve epiduralle normal dogum yaptım gece suyla gittim sanci acilma yoktu dayadilar sancıyı ve öğleye kızım doğdu ;)

Merhaba kızlar. Yarın sabah sezeryan im var.ogluma kavuscam nekadar hala inanamasam da... hepiniz hakkınızı helal edin.her içim daraldiginda hep yardımcı oldunuz teselli ettiniz bilgilendirdiniz. .Allahım inşallah her şey yolunda gider yarın. Icim bir tuhaf..

Merhaba kızlar. Yarın sabah sezeryan im var.ogluma kavuscam nekadar hala inanamasam da... hepiniz hakkınızı helal edin.her içim daraldiginda hep yardımcı oldunuz teselli ettiniz bilgilendirdiniz. .Allahım inşallah her şey yolunda gider yarın. Icim bir tuhaf..

Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle çıktıktan sonra haber ver :)

kızlar ben doğum yaptım çok şükür. süreç biraz zor fırsat bulunca uzun yazıcam. Göğüs uçlarım çok yara veremiyorum meme bugün ne yapmalıyım of ya
gecmis olsun canim, emzirmeden once ve sonra kendi sutunden ucuna yayman lazim canim, cok ise yariyor ... bide gogus yara olmadan lansinoh calmak lazim yara olduktan sonra faydasi olmuyor .

Merhaba
Ben de sali aksam 21:30 da normal dogum yaptim, pazartesi sabaha karsi sizinti seklinde suyum ve nisanim gelmisti, sancilarim siklasinca sali sabah hastaneye gittim, 3 cm acilmam vardi, epidural takildi, 21:30 da dogum yaptim, son 3 saat suni sanci da verildi
Suyum erken geldigi ve bebegim kanalda takildigi icin biraz zorlandim ama gercekten hepsi gecti, simdi sadece dikis yerimden hafif sikintim var, dusumu aliyorum bebegime bakabiliyorum
Normal dogum isteyenler sakin pes etmesin benimki icin doktor son yillardaki en zor dogumumdu dedi buna ragmen pisman degilim iyi ki normal dogurmusum
Allah hepinize kolaylik versin
Bebeklerimizi bizlere bagislasin

Kızlar pazartesi sezeryan olcam ya olurken üstumdeki her şeyi çıkarcaklar mi:KK43: tamamen mi çıplak ordaki herkes beni görcek mi?:KK43: Üstüm durur herhâlde
Canim ben de sezeryan oldum evrt malesef herkes görüyor herseyi:) ama merak etme bu kadar umursamax olamazlar. Ameliyatjsnrye gittim epidural takildi sonra beni hazırladilar ben ayigim tabim yani bir kişi de donup bakmadi :) herkes isinde gucunde:)

CNm doğurdum şükür dün 13:04 te suni ve epiduralle normal dogum yaptım gece suyla gittim sanci acilma yoktu dayadilar sancıyı ve öğleye kızım doğdu :KK66:
Masallah masallah oh cok sevindim :) allah bagislasin canimTebrik ederim:) saglikla mutlulukla buyutun canim:)

Hersey guzel olacak:) hic merakxetme mukemmel birvgun seni bekliyor:)

Slm kızlar ben de 3 Ekim öğlen 11:15 te aldım kızımı kucağıma.. Normal dıgumdu.. Buraya pek yazmasam da takıp esıyordum sızı dogum yapan arkadaşlarım Allah analı babalı büyütsün yapmayanlarda sağlıkla kucağına alsın insallah.. Face gurubu varsa benı de eklersenız sevınırım.. Mail eylem.kayis@hotmail.com.. Hepinizi ve bebıslerı öpuyorum:)

Slm kızlar ben de 3 Ekim öğlen 11:15 te aldım kızımı kucağıma.. Normal dıgumdu.. Buraya pek yazmasam da takıp esıyordum sızı dogum yapan arkadaşlarım Allah analı babalı büyütsün yapmayanlarda sağlıkla kucağına alsın insallah.. Face gurubu varsa benı de eklersenız sevınırım.. Mail eylem.kayis@hotmail.com.. H

Aaa kızlar az kalsın unutuyordum göğüslerınızı emzırdıkten sonra karbonatlı suyla sılın ben doğumdan 4 gün sonra ögrendım bır ıkı sılmeyle düzeltdi hemn oysakı uçları kabuk tutmuştu artık cok acıyordu hemen gecti şıddetle tavsıye ederım:) ama emzırmdn önce silin:)

Back
X