2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebeğin e gece gündüz tek başına bakan var mı. Annem gitcem artık diyo.esim gece gündüz çalışıyor 2 3 gün hariç. Çok korkuyorum.yalniz bakan var mı merak ettim.
Kızlar bebeğin e gece gündüz tek başına bakan var mı. Annem gitcem artık diyo.esim gece gündüz çalışıyor 2 3 gün hariç. Çok korkuyorum.yalniz bakan var mı merak ettim.

Canim benim ilk 20 gun annem yanimdaydi 20-30gun arasinda yalnizdik 30-40gun arasinda biz anneme gittik 40indan bugunede yalnizim 10gun sonra 3ayimizi dolduruyoruz insallah kaynanam alt katta ama bana bi etkisi acil islerim oldugunda ona birakiyorum sadece markete gideceksem ki acil bi durum olmadihi surece cikmiyorum bide catiya camasir asacaksam detayli tamam mizlim yapicaksam gerci kaynanam surekli biyerlere gidiyo yada isi oluyo onu pk bulmak mumkun olmuyo yani genel olarak yalniziz ama inan kendi kafana kalip bakmak cok daha huzur verici yaninda buyuk oldugu zaman ister istemez bunu boyle yap sunu soyle yap vir vir insanin kafasi kaldirmiyo hic korkma zaman zamana cinde bi uyum yakalayacaksiniz onu yalniz kaldiginda daha iyi anlayacaksin her sikintisini ...

Kizlar adet konusunda benim gecen biraz lekelenme seklinde kanamam oldu adet agrimda oldu ama tam olarak kanamam olmadi sanirim hormonlar alt ust durumda yani ben simdi adet oldum mu olmadim mi bilmiyorum

Kizlar adet konusunda benim gecen biraz lekelenme seklinde kanamam oldu adet agrimda oldu ama tam olarak kanamam olmadi sanirim hormonlar alt ust durumda yani ben simdi adet oldum mu olmadim mi bilmiyorum
Canım bende aynen Dediğin gibi oldum doktor adet kanaması sımdı süt hormonun düzenini bozdu eskisi gibi sürmeyebilir emzirmen bitene kadar dedi .bir de süt asla korumaz sakın korunmadan ilişkiye girme dedi ben zaten enfeksiyondan ve korkudan girmiyorum.sorun yok yani .

Insalla
Canim benim ilk 20 gun annem yanimdaydi 20-30gun arasinda yalnizdik 30-40gun arasinda biz anneme gittik 40indan bugunede yalnizim 10gun sonra 3ayimizi dolduruyoruz insallah kaynanam alt katta ama bana bi etkisi acil islerim oldugunda ona birakiyorum sadece markete gideceksem ki acil bi durum olmadihi surece cikmiyorum bide catiya camasir asacaksam detayli tamam mizlim yapicaksam gerci kaynanam surekli biyerlere gidiyo yada isi oluyo onu pk bulmak mumkun olmuyo yani genel olarak yalniziz ama inan kendi kafana kalip bakmak cok daha huzur verici yaninda buyuk oldugu zaman ister istemez bunu boyle yap sunu soyle yap vir vir insanin kafasi kaldirmiyo hic korkma zaman zamana cinde bi uyum yakalayacaksiniz onu yalniz kaldiginda daha iyi anlayacaksin her sikintisini ...
Insallah canım. Annem hep benimle olduğu için çok alıştım sanki annemle ikimizin bebeği gibi hissediyorum. Hiç gitmicekmis gibi. Bakalım oglumla kalınca nasıl olacak ben de merak ediyorum

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize .ayrı ayrı yazamıyorum.
hepinizin cevapları bana güç verdi.bakalim oglumla başbaşa kalınca nasıl olacak.

Kızım 10 gunluktu annem gittiginde üçüncü ayiniz dolacak hala yalnız bakıyorum. Herşey guzel de sadece yıkarken üzülüyorum kulağına su kaciyordur diye bir elimle kulaklarını kapatıyorum bir elimle su dökuyorum o an nasıl başını kaldırıyor :) aslında biri su dökse hem kulağını kapatirim hemde yüzüne gelen suyu :KK23::KK23: ama yikiyorum yani :KK48: yaşasın tek başına çocuk bakmak:D
merhaba,ben yurt dışında yaşıyorum,burda doğumdan itibaren 10 gün hemşire geliyor,bebeğe banyosunu yaptırıyor. Bebekler anne karnında da su içinde olduğundan kulaklarına su kaçma gibi bir problem olmazmış,hemşire de gözleri ağzı burnu dışarda kulakları içerde kalacak şekilde suya batırdı hep,ben de öyle yapıyorum. İnternetten de bakabilirsin,türkiyedeki doktorumuz da kaçmaz demişti,içini ferah tut.

Anne sütüyle beslenen bebekleri olan anneler bebeklerinizin diskilamalari günde kaç kere ve kıvamı nasil? Bizimki doğduğundan beri sulu dışkı yapıyor anne sütü alanlarda pure kivaminda olmasi normalmis ama bizimki fazla civik sanki.
benımkıde öyleydi 2.5 aylık 10 gündür kakasında sıkıntı başladı 3gün yapamıyor fitil veriyorum yapıyor alışkanlık yapmasın diye vermıcem dedim dun kendiliğinden yaptı kıvamı koyulaştı annemde cıvık oldugunu söylerdi süt yarayyınca zor yaparmılş

benımkıde öyleydi 2.5 aylık 10 gündür kakasında sıkıntı başladı 3gün yapamıyor fitil veriyorum yapıyor alışkanlık yapmasın diye vermıcem dedim dun kendiliğinden yaptı kıvamı koyulaştı annemde cıvık oldugunu söylerdi süt yarayyınca zor yaparmılş
bide bi tanıdık doktor poposunda catlak olur oy uzden yapamaz dedi biz zeytinyagı falan denemiştik faydası olmamaışstı. anestol kremle bepanten kremi peçete üzerinde azıcık koyup kulak çöpüyle karıştırın poposuna sürün demişti. işte bikaç gün sürdüm dün de sürmüştüm dün yaptı

Bende de durum aynı. Sancı vardı. Lekelenme oldu devamı gelmedi. bir muddet duzensız olacak sanırım. :)

merhaba,ben yurt dışında yaşıyorum,burda doğumdan itibaren 10 gün hemşire geliyor,bebeğe banyosunu yaptırıyor. Bebekler anne karnında da su içinde olduğundan kulaklarına su kaçma gibi bir problem olmazmış,hemşire de gözleri ağzı burnu dışarda kulakları içerde kalacak şekilde suya batırdı hep,ben de öyle yapıyorum. İnternetten de bakabilirsin,türkiyedeki doktorumuz da kaçmaz demişti,içini ferah tut.
Sağol teşekkür ederim ;)

Canim 3 günde fitil verme 5 6 gün yapamazsa ver. Ben 8. Günde verdim fitil ilk defa.bu ara böyle yapamiyor bebegim

Kızlar oglumun sol gözü her sabah feci capaklaniyor yapisiyor kapakları neden olabilir ki

kızlar bebeğim persembeden beri ishal:((dun çocuk doktoruna görürdüm hic sallamadi.olur normal manayı değiştir dedi..kızım ise sürekli kusuyor ve ishali devam ediyor sanki bebesim halsizlesmis gibi geliyor..ne yapmalıyım Dr beni hic tatmin etmedi söyledikleri..günde 6 7 kere kaka yapıyor.kaka kopuk seklinde geliyor kaka yok sadece bulaşık suyunun köpüğü gibi onun sarisi sadece..doktor ona bile arada olabilir dedi..sizin bebislerinizde hic boyle kopuk seklinde kaka yapma durumu oldumu..bi Dr a daha mi gostersem ya:(((

Bebegim kahkahayla gulmeye basladi cok mutluyum Allah im saglikli uzun omurler nasib etsin yavrularimiza. Onlarin sevgisi dunyalara bedel :)
maşallah, Allah nazarlardan saklasın, hep gülsünler inşallah. benim kızımda dün ve bugün bir kez attı kahkaha, gözyaşlarımı tutamadım. Allah ağlatmasın yavrularımızı :)

kızlar bebeğim persembeden beri ishal:KK43:(dun çocuk doktoruna görürdüm hic sallamadi.olur normal manayı değiştir dedi..kızım ise sürekli kusuyor ve ishali devam ediyor sanki bebesim halsizlesmis gibi geliyor..ne yapmalıyım Dr beni hic tatmin etmedi söyledikleri..günde 6 7 kere kaka yapıyor.kaka kopuk seklinde geliyor kaka yok sadece bulaşık suyunun köpüğü gibi onun sarisi sadece..doktor ona bile arada olabilir dedi..sizin bebislerinizde hic boyle kopuk seklinde kaka yapma durumu oldumu..bi Dr a daha mi gostersem ya:KK43:((

nasıl bi doktor o yaw. bence sen bi başka doktora daha göster bebeğini. endişelenicek bişeyi yoktur eminim, ama için rahatlar en azından. çok geçmiş olsun.

Biz de 2,5 aylığız oğlum 2 gündür kabızlık çekiyor. Her gün 1-2 kere yapan çocuk şimdi çok sıkılıyor. Sürekli bacaklarını hareket ettiriyorum. İnşallah çabuk düzelir.

kızlar bebeğim persembeden beri ishal:KK43:(dun çocuk doktoruna görürdüm hic sallamadi.olur normal manayı değiştir dedi..kızım ise sürekli kusuyor ve ishali devam ediyor sanki bebesim halsizlesmis gibi geliyor..ne yapmalıyım Dr beni hic tatmin etmedi söyledikleri..günde 6 7 kere kaka yapıyor.kaka kopuk seklinde geliyor kaka yok sadece bulaşık suyunun köpüğü gibi onun sarisi sadece..doktor ona bile arada olabilir dedi..sizin bebislerinizde hic boyle kopuk seklinde kaka yapma durumu oldumu..bi Dr a daha mi gostersem ya:KK43:((

Back
X