- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
Kızlar bebeğin e gece gündüz tek başına bakan var mı. Annem gitcem artık diyo.esim gece gündüz çalışıyor 2 3 gün hariç. Çok korkuyorum.yalniz bakan var mı merak ettim.
Kızlar bebeğin e gece gündüz tek başına bakan var mı. Annem gitcem artık diyo.esim gece gündüz çalışıyor 2 3 gün hariç. Çok korkuyorum.yalniz bakan var mı merak ettim.
Canim benim ilk 20 gun annem yanimdaydi 20-30gun arasinda yalnizdik 30-40gun arasinda biz anneme gittik 40indan bugunede yalnizim 10gun sonra 3ayimizi dolduruyoruz insallah kaynanam alt katta ama bana bi etkisi acil islerim oldugunda ona birakiyorum sadece markete gideceksem ki acil bi durum olmadihi surece cikmiyorum bide catiya camasir asacaksam detayli tamam mizlim yapicaksam gerci kaynanam surekli biyerlere gidiyo yada isi oluyo onu pk bulmak mumkun olmuyo yani genel olarak yalniziz ama inan kendi kafana kalip bakmak cok daha huzur verici yaninda buyuk oldugu zaman ister istemez bunu boyle yap sunu soyle yap vir vir insanin kafasi kaldirmiyo hic korkma zaman zamana cinde bi uyum yakalayacaksiniz onu yalniz kaldiginda daha iyi anlayacaksin her sikintisini ...