Çok Sağol kesinlikle işe yarayacaktır tavsiyen 125 CC ilk paketler hazırlamıştım 2 saatte bir besleniyor normalde önce bir yarısını dener annem öyle söylerim.harikasınızya çok seviyorum burayı.sizinle kesinlikle paylaşacağım deneyimlerimi.
allah kolaylık versin. Bende yakunda baslayacagim ne yazıkki. Ilk günler zor gecer ama alisacagiz mecbur.istersen eylül annelerine bir goz gezdir.orada calisan anneler var.fikir edinirsin.bende cok korkuyorum. Tecrubelerini bizimle paylasirsan sevinirim.
Şimdi oraya yazacağım Cvp veren olursa Yarin iş yerinde okurum ona göre bir Şeyler Yaparım olmazsa kendi düzenimi kuracağım doğru ile yanlışıyla .tşk.ederim inş. Kolay geçer çarşambaları gitmeyeceğim işe şimdi kendimi şu şekilde motive ediyorum iki gün giderim bir gün oğlumla sonra yine iki gün giderim iki gün oğlumla.nisana kadar böyle çalışacağım sonrasinda 6 ayını doldurduğunda bahar gelmiş olacak cumadan annemin yazlığına gideriz diye planladım inş. Her şey. Yolunda gider.inş.oğlum aç kalmaz annem hazırlayana kadar ağlamaz.ayy ne zor ya.öyle kötüyüm ki bugün