- 19 Eylül 2014
- 2.549
- 2.412
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar !!!! Oğlum 5 6 gündür emmiyordu yaa bugün deli gibi emdi.yulaf ezmesi yiyordum bir haftadır ve bugün yemedim ondan olabilir mi acaba? Sutun tadı değişiyor mus ya.bebegi emmeyen ve yulaf yiyenler bi deneyin belki eskiye doner
Canim ben onceden burayi takip edip yaziyodum bayadir yazmiyordum simdi yazini gorunce dayanamadim cevaplmk istedim benim oglumdada egzama vardi ne kullandiysam fayda etmiyor tekrar cikiyodu gecen hafta bi doktora gittim coresatin pembe kutu pediatrik yaziyor ustunde onu kullandim simdi tamamen gecti bi arastir sende dene insallah ise yarar bide yaninda locoid % 0,1 diye krem verdi locoidi bir haftadan fazla kullansmiyorsun ikisini kullsnfim ikinci gun bile farki belliydi locoidi uc gun kullanman bile yeterli ama coresatin i surekli kullsnabilirsin zararli degil gecmis olsunBenim problemim oğlumun egzama olmasi her şeye dikkat etmem gerekiyor
Canım benim seni çok iyi anlıyorum kızımda yaklaşık 2 aydır meme için yatırdığım anda ağlıyor ilk zamanlar daha çok ağlıyodu kucağımda zıplatarak poposuna hafiften vurarak zorla tutturuyodum ozaman beri ayakta emziriyorum desem yeridir otursam bile önce ayakta memeyi zıplatarak tutuyo ondan sonra oturuyorum uykuluyken bile aynı pes etme zıplat hoplat ninni söyle bi şekilde tuttur buarada doktor sebep olarak duş jeli veya şampuan değişikliği yediklerin olabilir demişti 2 aydır aynı şey devam ediyo bunun açıklaması bu değil bence inşAllah emer canımNapicam bilmiyorum kucağıma yatirdigim anda kıyamet kopuyor akşam sutumu sagdim biberona koydum onuda içmedi birde mama alıp denicem
Canım bizde 11 ekim doğumluyuz başladık aslında kilo başına 1 damla ama ben 5 damlayla başladım zaten 1 damlası kaşıkta kalıyo çok şükür şimdilik bi yan etkisi yok gibi 4 gündür veriyorum sebebi damlamı bilemicem ama vermeye başladığımdan beri uykuya dalmakta zorlanıyoruz dün gece 8 ile 12 arası uyutmaya çalıştım resmen tam uyudu ben yattım arkamdan uyanmış eşim daha yatmamıştı o kucağına alıp tekrardan uyutmuş benden başka kimsede de pek uyumuyo zorlanıyorum son günlerde ama olsun yeterki sağlık olsunKızlar demir damlasına başladınız mı. Benim kızım 2 ekim doğumlu dün dr gittik 5 damla kullan dedi. Kullananlar var mı bi yan etkisi oldu mu. Bu ay 700 gr almış kızım geçen ay 950 idi. 7230 kilo, 67cm boy. Ek gıdaya başlatmadı.
Buarada biz bu ay 500 gr almışız sanırım emen bebeklerde alt sınır bu çok üzgünüm ama bu ay hiç düzgün emmedi inat etti memeyi tutmadı tutsada hala 5 dk anca emiyo oyuzden 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım ne alemde kilo alımıKızlar demir damlasına başladınız mı. Benim kızım 2 ekim doğumlu dün dr gittik 5 damla kullan dedi. Kullananlar var mı bi yan etkisi oldu mu. Bu ay 700 gr almış kızım geçen ay 950 idi. 7230 kilo, 67cm boy. Ek gıdaya başlatmadı.
canım benim çok erken tutmaya başlamıştı zaten ama arada sallanıyor çok nadir bence normaldir okadar .çok sık oluyorsa bir doktora danışabilirsin?hamilelikten önce çok uzun süre folik asit kullanmıştım ,doktor 2 ayında tam tuttuğunu görünce folik asit kullandınız sanırım dedi 1,5 yıl kullandım ha oldu ha olacak diye dedim.iyi koşmuyor ozaman dedi:)HERKESE GÜNAYDIN :))
Kızlar bişey sorucam bebişleriniz kafalarını tam anlamıyla tutabiliyo mu? Benim kızım tutuyo ama zorlanıyo sanki yawrum sallanıyo birkaç saniye sonra sanki düşçekmiş gibi ama son anda tutuyomuş gibi oluyo hiç kıyamıyorum ya normal mi böyle olması doktora sormak aklıma gelmedi
MaşAllah canım ben aşırı yoğun bi tempoda çalışıp kariyer yaparken hamile kaldım plansız programsız oldu iyikide oldu :)) yani folik aside başladığımda 5 haftalıktı 2 aylık falandı bizimde tutmaya başladı yavaştan kem gözlü bi komşu var kadınla konuşmuyorum denk geliyoruz bazen her gördüğünde ooo kafasını tutmaya başlamış dedi durdu en sonuncusunda sen kızımın kafasınla kafayı bozdun dedim dayanamadım artık şaka gibi insanlar kendi çocuklarına bakmazlar başkalarının çocuklarını didik didik ederlercanım benim çok erken tutmaya başlamıştı zaten ama arada sallanıyor çok nadir bence normaldir okadar .çok sık oluyorsa bir doktora danışabilirsin?hamilelikten önce çok uzun süre folik asit kullanmıştım ,doktor 2 ayında tam tuttuğunu görünce folik asit kullandınız sanırım dedi 1,5 yıl kullandım ha oldu ha olacak diye dedim.iyi koşmuyor ozaman dedi:)
Canim ben sutumu artirdim hem nasıl cesme gibi. Ama hiç sorma benim canım oğlum 3 4 gündür emmemeye basladi durduk yere .etrafa çok bakıyor ondan mi bilmem.yani o etmedikçe azalacak ama sağarak idare etmeye çalışıyorum.yinede umudu kesmiyor um emecek!! Şimdi söyliyim. 1 numara bende kuru dut var ya onu kaynatıp içiyorum inanılmaz faydası oldu.ayni zamanda lansinoh elektrikli çift taraflı pompa aldım o da çok artırdı. 10 dk sagiyorum gün içerisinde 3 4 kez.ama gece uykusuzluktan kalkamadim offf bikaç gü dur hemen farkediyor ya ne emek isteyen bi şey bu süt işi. Bi de hurma yedim.belki 5 6 gün emzirme kampi var ya onu yaptım. Canım göğsümde yumrular olmuş gece o derece arttı. Ama o ara benim oğlum da deli gibi emiyordu tabi çocuk emmeyi nce daha zor ama olmayacak şey değil. Hiç beklemiyordum emziriyorum öbür gogsumden 10 cc kendi boşalıyor süt. Öyleydi .bi de her gün kıyma kavurdum yedim aksatmadan. Sütüm yağlı olsun diye kolayindan. Yani başka hiç bi işin olmayacak. Annemleydim. Eve gittim 2 günde süt biraz azaldı yine iyi ama.gece kalkıp 2 kez sağmam gerekiyor.aksattim bu araBenim oğlan 2 dk emip uyuyakaliyor geceleri.Sonra sagdiklarimi kaşıkla veriyoruz biraz zor ama alisiyor kaşığa artık. Zaten emzik biberon tutamiyor. Ama lansinoh elektrikli baya iyi .şimdi 120 130 falan çıkıyor 2 3 saatte.ama aksatmadan yapsam cesme:)) canım kesin artar sütün bak kesin ama çok yorucu çocuk emmeyince
Beninmkide arada oksuruyor acaba onunla alakali olabilir mi emmemesi[/QUOTE]ysmn8590, post: 39499287, member: 310970"]Benim kizim da yapti oyle bir ara goguslerim catlicakti nerdeyse ama kizim bronsit olmustu ben ona baglamistim. Uyurken hep firsat kolladim ama o halde kilo kaybetti kizim birkac gunde 150gr verdi. Insan cok uzuluyor gercekten hem beslenenemesi hem de aramizdaki en guzel bag emzirmek emmeyince sanki bizden kopuyomus gibi geliyor. Simdi duzeldi cok sukur cok uzun uzun emmiyo ama sizinki de en kisa zamanda duzelir insallah
ya evet canım annem nazardan korktuğundan birisi gelince diğer odaya götürüyordu oğlumu. Bizimde saçlarımıza takmışlardı her gittiğim yerde ne çok saçı var ne güzel flan.Ama bir şey olmadı şükür.MaşAllah canım ben aşırı yoğun bi tempoda çalışıp kariyer yaparken hamile kaldım plansız programsız oldu iyikide oldu :)) yani folik aside başladığımda 5 haftalıktı 2 aylık falandı bizimde tutmaya başladı yavaştan kem gözlü bi komşu var kadınla konuşmuyorum denk geliyoruz bazen her gördüğünde ooo kafasını tutmaya başlamış dedi durdu en sonuncusunda sen kızımın kafasınla kafayı bozdun dedim dayanamadım artık şaka gibi insanlar kendi çocuklarına bakmazlar başkalarının çocuklarını didik didik ederler![]()
ya evet canım annem nazardan korktuğundan birisi gelince diğer odaya götürüyordu oğlumu. Bizimde saçlarımıza takmışlardı her gittiğim yerde ne çok saçı var ne güzel flan.Ama bir şey olmadı şükür.MaşAllah canım ben aşırı yoğun bi tempoda çalışıp kariyer yaparken hamile kaldım plansız programsız oldu iyikide oldu :)) yani folik aside başladığımda 5 haftalıktı 2 aylık falandı bizimde tutmaya başladı yavaştan kem gözlü bi komşu var kadınla konuşmuyorum denk geliyoruz bazen her gördüğünde ooo kafasını tutmaya başlamış dedi durdu en sonuncusunda sen kızımın kafasınla kafayı bozdun dedim dayanamadım artık şaka gibi insanlar kendi çocuklarına bakmazlar başkalarının çocuklarını didik didik ederler![]()
ya evet canım annem nazardan korktuğundan birisi gelince diğer odaya götürüyordu oğlumu. Bizimde saçlarımıza takmışlardı her gittiğim yerde ne çok saçı var ne güzel flan.Ama bir şey olmadı şükür.
şimdi traş ettirmeyi düşünüyoruz havalar biraz düzelince,bebekleri saçlı olan anneler ne zaman kesilmeli sizce ilk ?
Canım ben de çok yakıştırıyorum.her gören saçına takıyor,hem artık yıkarken resmen gözüne geliyor ,sıkılınca saçını çekiyor sürekli eli de ağzımda yutmasından korkuyorum.arka tarafı yine Kıvrıklı.yaz gelmeden Tıraş edelim diyoruz daha gür çıkar hem hem de yaza kadar yine bu seviyelere gelir.bir de çok terliyor Kafası emerken.saçlarını saklayacağım en azından bir tutam.tırnaklarını da hiç atmadım doğduğundan beri.Ay ne güzel canım saçı varmış keşke benimkininde uzun saçı olsa ben erkek çocuğunda uzun saçı çok seviyorum bizimki daha yeni yeni uzamaya başladı.benim olanın saçları senin kisi kadar olsa eminim eşim kestirmezdi
Canım ben de çok yakıştırıyorum.her gören saçına takıyor,hem artık yıkarken resmen gözüne geliyor ,sıkılınca saçını çekiyor sürekli eli de ağzımda yutmasından korkuyorum.arka tarafı yine Kıvrıklı.yaz gelmeden Tıraş edelim diyoruz daha gür çıkar hem hem de yaza kadar yine bu seviyelere gelir.bir de çok terliyor Kafası emerken.saçlarını saklayacağım en azından bir tutam.tırnaklarını da hiç atmadım doğduğundan beri.
Sizinde iyice saçlanır yakında ,iyice yakışıklı olur oğluşunu.buarada okadar kızdan sonra nasılmış erkek evlat? Bir farklılık var mi bebekliklerini karşılaştırdığımda?