- 20 Mart 2013
- 1.704
- 444
- 198
Brill bnm iki kızım olsa.hadi bide oğlumolsun diye 3.yui yapardim herhalde:))))amin. bana bu yaşta 2 tane yeter. Rabbim isteyene versin, istemeyene vermesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brill bnm iki kızım olsa.hadi bide oğlumolsun diye 3.yui yapardim herhalde:))))amin. bana bu yaşta 2 tane yeter. Rabbim isteyene versin, istemeyene vermesin.
kız evlat öz evlat. olsa yine de kız isterim. eşim senin gibi bir de erkek olsa fena olmaz diyor :)Brill bnm iki kızım olsa.hadi bide oğlumolsun diye 3.yui yapardim herhalde:))))
Kız erkek farketmez tabi evlat evlattir ama insan farkli da olsun iki sevgiyide yaşasın ister hani :))) bazı erkekler var kız evlattan daha yakın ve cnn orası hiç belli olmuyor.bnde tek çocuk ne olsun deselerdi gönlüm kızdan yana derdim diodumda hatta.....merak etme bnm sülale erkek düşkünü.2.Kız olsa hemen erkek yap üç olsun derler .gülmem tuttu ya.sana öyle diyen yokmudiye.nede olsa erkek manyağı bir toplumuzkız evlat öz evlat. olsa yine de kız isterim. eşim senin gibi bir de erkek olsa fena olmaz diyor :)
kv diyormuş eşime, eşim de senin gibi bir de erkek evlat sevgisi tadalım diyor ama ben istemiyorum. Rabbim isteyene versin :)Kız erkek farketmez tabi evlat evlattir ama insan farkli da olsun iki sevgiyide yaşasın ister hani :))) bazı erkekler var kız evlattan daha yakın ve cnn orası hiç belli olmuyor.bnde tek çocuk ne olsun deselerdi gönlüm kızdan yana derdim diodumda hatta.....merak etme bnm sülale erkek düşkünü.2.Kız olsa hemen erkek yap üç olsun derler .gülmem tuttu ya.sana öyle diyen yokmudiye.nede olsa erkek manyağı bir toplumuz
Ben de belki yorulacam ama olsun. Bizde memlekete gidemicez aileler gelecek keşke orada olsaydık daha güzel olacaktı.ben kalabagi seviyorum nasıl olsa yardım eden olacak tır herşey bize kalmaz bence. Doğumgünü içinde oyuncak falan almayacam heryer oyuncak evdeBe
Ben tek çocuk la perişan oluyorum .bnde kalabalık istemiyorum ama biliyorum eşim herkesi toplicak ailesini falan.sonra hizmet et .yani sevsem tmmda ugrasamaiyorum onlarla ya
Sorma.son zManllarda telin bozuldu .daha doğrusu sorun hattaymis ama cozulemedi.metinde ani dan bitince kaldım öyle ..gerçi olsaydida bakamazdim.misafirler im vardı .yemek .kızın gıdası o bu,kocaya yardıma git.evde is yap .hiç vakit bulamadım.bu arada size bir olay anlaticam.geçen eşimle çok aptalca bir konudan tartıştık aslında o biraz tartıştı.öyle hakeretteetmedi ama ben biraz burnundan getirmeyi seviyorum galiba ya.ertesi gün geldi sarıldı falan. Bukezde ben kiZginin die saydım.dier günde is yerine yardıma gtcektim vazgeçtim.ben gtneynce oraya gelen bir kız kahve yapmak istemiş.çakmak yaknca tupyak patlamış kızın göğsü saçları yanmış.eşim dior nasıl oldu nas l gaz yaymış nas l kokusunu almadı kız bilmiyorum dior ama çok korkmuş.fan var o gazi azaltmış yoksa dükkan patlayıp neler olablirdi.dahada ilginci o kızın yerinde o an ben olcaktm eğer eşimle tartışmamız olsaydık.her serde nasılda hayır var
Bebej hediyeden ne anlar yahu:) en buyuk hediyeleri bize sahip olmaları bence:)))--- bnde öyle küçük bsey yaparimBen de belki yorulacam ama olsun. Bizde memlekete gidemicez aileler gelecek keşke orada olsaydık daha güzel olacaktı.ben kalabagi seviyorum nasıl olsa yardım eden olacak tır herşey bize kalmaz bence. Doğumgünü içinde oyuncak falan almayacam heryer oyuncak evde
Sen kaynanayla iyi anlasiyoedun zaten.çok şanslısınız valla.evet cnm facia olablirdi Allah korudu sadaka vermek gerek doğru diosunAllah korumuş canım çok kötü bir faciada olabilirdi evden bişey çıkar canım hani derler ya tuz makarna ekmek gibi bişeyi hepinize okuyup ihtiyacı olan birisine verin verilmiş sadakaniz varmış senin eşinin tarafı kalabalık canım bizim kimsemiz yok eşim iki kardeş bir eltim var onunda iki çocuğu var gorumce falanda yok suan zaten kv yle kp eltimler de kalıyor eltim de ise girdi onlarda çocuklara bakiyo yani biz büyük ihtimal pastayi alıp oraya gideriz
Ben anı olmasını istedim ama zaman geçtikçe vazgeçtim. Başınıza gelen kazada çok kötü yeni okudum çok geçmiş olsun geçim kaynağı Allah korumuş ark dediği gibi bir sadaka tüm musibet i kovarBebej hediyeden ne anlar yahu:) en buyuk hediyeleri bize sahip olmaları bence:)))--- bnde öyle küçük bsey yaparim
Sağol cnm.dükkan falan umrumda dglde .eşime birşey olabilirdi ki kırgın ayrıldı k eşimle.O kadar çok seviyorum ki esimi ona bsey olsa nas yazardım blmyrum bilmekte istemiyorum.O gün üç gunluk dünyada hiç bir kırgınlığını degmicegini daha iyi anladım.üstelik Benm orada olmam gerekiyordu.O kızın yerine bnm yanmam gerekiyordu.allahtan eşim 24saat nemli havayı kirsin diye açık birakmista gazın bir kısmını dışarı atmış.yoksa o dükkan da patlardı içinde onca insan artık ne olurdu allah.bilir.bide o gün kızımı götürecek tim hiç yanımdan ayırmam kahve yaparken bile.O kızda nasıl gaz kokusunu almamış yani.geçen bende yumurta kaynatmaya koydum gittim. Süt sagdim geldim baktım ocak sönmüş her yer gaz kokusu.hem evi havalandirdim.olcagi varmış ddemekki.çok şükür en hafifiyle atlattık.Ben doğum günüm konusunda elbise nerden alcaz alsakmi tek bir gün giyecek sitede düşünür oldumBen anı olmasını istedim ama zaman geçtikçe vazgeçtim. Başınıza gelen kazada çok kötü yeni okudum çok geçmiş olsun geçim kaynağı Allah korumuş ark dediği gibi bir sadaka tüm musibet i kovar
Insanogluyuz işte herşey bizim için kavgasiz evlilik olmaz gibi geliyo bize halbuki hiç inciltilmeyi incitmeyi haketmiyoruz herşey e bir bahanemiz var . Allah korumuş gerçekten sizi temkinli olmakta fayda var. Butikbebe de bu tarz elbiseler vardır takip etsek iyi olacak onun dışında birmax da d. Günü ürünleri var ben ordan alcam. Hediye olarakta küpe düşündüm bakalım anısı olacak şeyler olsun amacımSağol
Sağol cnm.dükkan falan umrumda dglde .eşime birşey olabilirdi ki kırgın ayrıldı k eşimle.O kadar çok seviyorum ki esimi ona bsey olsa nas yazardım blmyrum bilmekte istemiyorum.O gün üç gunluk dünyada hiç bir kırgınlığını degmicegini daha iyi anladım.üstelik Benm orada olmam gerekiyordu.O kızın yerine bnm yanmam gerekiyordu.allahtan eşim 24saat nemli havayı kirsin diye açık birakmista gazın bir kısmını dışarı atmış.yoksa o dükkan da patlardı içinde onca insan artık ne olurdu allah.bilir.bide o gün kızımı götürecek tim hiç yanımdan ayırmam kahve yaparken bile.O kızda nasıl gaz kokusunu almamış yani.geçen bende yumurta kaynatmaya koydum gittim. Süt sagdim geldim baktım ocak sönmüş her yer gaz kokusu.hem evi havalandirdim.olcagi varmış ddemekki.çok şükür en hafifiyle atlattık.Ben doğum günüm konusunda elbise nerden alcaz alsakmi tek bir gün giyecek sitede düşünür oldum
ben elbiseyi aldım bugün daha doğrusu tütü ve saç bandından oluşan bir set aldım birde ayrıca uzun kollu bady alacam tütü seti butik bebeden aldım 30 tl bence kaçırmayın butikler kapanmadanSağol
Sağol cnm.dükkan falan umrumda dglde .eşime birşey olabilirdi ki kırgın ayrıldı k eşimle.O kadar çok seviyorum ki esimi ona bsey olsa nas yazardım blmyrum bilmekte istemiyorum.O gün üç gunluk dünyada hiç bir kırgınlığını degmicegini daha iyi anladım.üstelik Benm orada olmam gerekiyordu.O kızın yerine bnm yanmam gerekiyordu.allahtan eşim 24saat nemli havayı kirsin diye açık birakmista gazın bir kısmını dışarı atmış.yoksa o dükkan da patlardı içinde onca insan artık ne olurdu allah.bilir.bide o gün kızımı götürecek tim hiç yanımdan ayırmam kahve yaparken bile.O kızda nasıl gaz kokusunu almamış yani.geçen bende yumurta kaynatmaya koydum gittim. Süt sagdim geldim baktım ocak sönmüş her yer gaz kokusu.hem evi havalandirdim.olcagi varmış ddemekki.çok şükür en hafifiyle atlattık.Ben doğum günüm konusunda elbise nerden alcaz alsakmi tek bir gün giyecek sitede düşünür oldum
neden biberon?kızlar bir şey soracağım oğlum gündüzleri süt almayı bıraktı .tamamen ne biberon ne bardak ne sıcak ne soğuk hiç bir şekilde sütü almıyor.
mimijumi biberonlar varmış anne memesinin dokusuna ve kokusuna benzer.almalı mıyım işe yara mı ?
ayrıca ileride akşamları mama versem gece yatmadan 1 yaşından sonra bu biberonlara mama da koyuluyor mu ?
bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim bu biberonlar hakkında ,bir de benzer olayı yaşayan var mı ben yanındayken de yemek yemiyor ben yokken çok az yiyor ölmeyecek kadar neredeyse süt de içmiyor biberondan.
Çıldırıcam.
Buarada yine uykusuz dönemlerim başladı 2-3 haftadır uyumuyor gibiyim.Tatilde annem de bizim odamızda kaldı .hemen memeden kes diyor bu çocuk seni emzik gibi kullanıyor kendisi de uyumuyor seni de uyutmuyor.
ama dayanacağım tabiki![]()
canım eskiden biberonla içiyordu diye.oğlum da suyu bardaktan içiyor emziği de 7.5 aylıkken ilk diş ile kendi kendine bırakmıştı.zaten dün gidip ucuz bir biberon aldım sırf denemek için annem uyurken gündüz vermeye çalışmış sütümü uyanıp ağlamış ve asla içmemiş.sağılmış sütü içmiyor oğlum.bir de bu çıktıneden biberon?
bardakla ya da kaşıkla içirseniz olmaz mı?
benim iki kızım da ne emzik, ne biberon ne de inek sütü içmedi, içmiyorlar.
biberon ya da emzik görünce oyuncak gibi oynuyorlar. alıştıramadım.
suyu bile bardakla içiyor 11 aylık kızım. yemeklerini de kaşıkla veriyorum.
sütünün tadı değişmiş olabilir mi?canım eskiden biberonla içiyordu diye.oğlum da suyu bardaktan içiyor emziği de 7.5 aylıkken ilk diş ile kendi kendine bırakmıştı.zaten dün gidip ucuz bir biberon aldım sırf denemek için annem uyurken gündüz vermeye çalışmış sütümü uyanıp ağlamış ve asla içmemiş.sağılmış sütü içmiyor oğlum.bir de bu çıktı![]()