2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizim uc dort gundur tam saat 7de ara ara aglamaya baslior.hasta dgl,karni tok,usumuyor.durmuyor sonra gozu kapali aglayarak kalkior.e bende gozum kapali koynuma aliorum.yatiom tam ustumde olacak illa.azicik ayaklari yataga degmicek aglior.burnunu boynuma dayiyor uyuyor.tam 11e kadar ustumde 10kiloyla yatiom kipirdaman .heryerim tutuluor.neden boyle yapior acaba ya
Ay dikkat et yataktan falan düşer.

Benim kızım asla üstüne bişey ortulmesine izin vermiyor. Uyku Tulumu bile olsa içime sinmiyor. Siz nasıl yatiriyorsunuz

Bazi arkadaslari okuyorum burada.cocuk oksurse aksirsa hemen doktora kosuyor.tabiki ilerlememesi icin kontrol altinda tutulmali veya doktora goturun bakin hafifmi.ancak inanin doktorlarda cok gereksiz ilac yazabilior ve cogu zaman yanlis teshis koyup ilax veriolar.cok yasadim bunu.o yuzden dedim iyi dgl cok asiri korumayin die.inanin asiri koruyan annelerin bebekleri hep hastalikli buyuyor yetisiyor hep.bagisiklik yerlerde.farkinda olmadan kotuluk yaparsiniz cocuklariniza.ornegin bnm bir arkasm var burda.bebegi hasta olmus doktora goturmus.neyse bebegi kizini tv karsisina oturtuor izin vermio ki dolassin.neymis hasta olmasnmis.Allah askina bu bebek yurumeden veya hasta olmadan nasil gelisip buyuyecek tvmi koruyacak onu.demej istedgm bunlardi.yanlis anlasildim kusura bakmayin size kotu bir lafim veya art niyetle dedigim bir sey yok olmazda.
Ben genelde doktora götürüyorum ilk cocugum tecrübesizlik var. 3.5 aylıkken öksürmeye başladığı gün götürdüm bronşit başlangıcı dediler ve çok küçüktü iyileşmesi için çok uğraştık eve makina aldık hava verdik 15 gün ilaç kullandik o kadarcık bebeğe bitkisel tedavi uygulanmıyor tabi. Sonra daha hassas oluyor insan ilerlerse de ipin ucunu kaçırırsan diye hemen doktora götürüyorsun. Bazen insan yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri. Allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım

Bende uyku tulumu giydiriyorum canim eline ayağına bakıyorum sıcaksa sorun yok bazen ince bir battaniye örtüyorum içim rahat etmezse
Ev dogalgazli sıcak ama yine içim rahat değil. Yan dönüyor eli havada bekliyor bişey ortecegim diye halbuki uyuyor :KK48: tam dalmistir diyorum orterken aaaa diye bağırıyor.

Ev dogalgazli sıcak ama yine içim rahat değil. Yan dönüyor eli havada bekliyor bişey ortecegim diye halbuki uyuyor :KK48: tam dalmistir diyorum orterken aaaa diye bağırıyor.
:) çok şükür gece gündüz yanıyor petekler sobalı ev olsa napardik. Benimki de örtünce bacaklar havaya kalkiyor taki üstünü açana kadar tepiniyor

Ben genelde doktora götürüyorum ilk cocugum tecrübesizlik var. 3.5 aylıkken öksürmeye başladığı gün götürdüm bronşit başlangıcı dediler ve çok küçüktü iyileşmesi için çok uğraştık eve makina aldık hava verdik 15 gün ilaç kullandik o kadarcık bebeğe bitkisel tedavi uygulanmıyor tabi. Sonra daha hassas oluyor insan ilerlerse de ipin ucunu kaçırırsan diye hemen doktora götürüyorsun. Bazen insan yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri. Allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah canım
Cnm ya siz neden beni yanlis anladiniz anlayamadim.ben bitkisel verin demedim ki.bitkisel onerilerede karsiyim sahsen.isin uzmanlarindan ogrenmek gerek.bitki deyince olay farkli.ben yicekleri kastattim.ne bilim pekmez olur vs vs.ilk bbebek tecrubesizlik tabi ki .ben gereksiz yere herseye evhamlananlardan bahsettim.sen neden kendine algiladin ki simdi.Allah ta bilior sahsen ne seni ne de snopdropu kastetmedim.dierleride ustune alinmasin lutfen.sahsen bu kadar alincagnizi bilsem agzimi acmazdim

Yok canım kimsenin yanlış anladığını sanmıyorum. Yeni doğum yaptığımızda ben burdaki yazılanları görünce sasiriyordum sürekli çocuğu Dr goturuyirlardi
Blmyrum herkes bir alindi gbi geldi.oysa burasi paylasim postu.ustelik zaten cogunuzla iki senedir konusuyorum.oyle sizi uzeyim falan ,iste anneliginize laf soyleyeyim vs vs asla boyle seyler dusunmem yapmamda.ama sanki oyle algilandm gbi hissettm uzuldum.burayi ve sizi taniomusum gbi seviyorum.aslinda demek istedgm farkli bseydi sen anlamissindir :) kizim saat 7de gene alarm gbi .Aglayacakmi die dusunuorum.sahsen bir kac gun oldu ama yoruldum.Allah huysuz ve uyumayan bebek annelerine sabir versin ben bile bir kac gun 5saatlik uykusuzluga dayanamiorum
Ozellikle turhancayi hic dusunemiorum bu konuda ya

Blmyrum herkes bir alindi gbi geldi.oysa burasi paylasim postu.ustelik zaten cogunuzla iki senedir konusuyorum.oyle sizi uzeyim falan ,iste anneliginize laf soyleyeyim vs vs asla boyle seyler dusunmem yapmamda.ama sanki oyle algilandm gbi hissettm uzuldum.burayi ve sizi taniomusum gbi seviyorum.aslinda demek istedgm farkli bseydi sen anlamissindir :) kizim saat 7de gene alarm gbi .Aglayacakmi die dusunuorum.sahsen bir kac gun oldu ama yoruldum.Allah huysuz ve uyumayan bebek annelerine sabir versin ben bile bir kac gun 5saatlik uykusuzluga dayanamiorum
Ozellikle turhancayi hic dusunemiorum bu konuda ya
Benim kızım da yeni uyudu bu sabah 4:30 gibi kalktı saat başı da uyanmişti başım döndü artık. Nerdeyse ağlama moduna girecektim eşime git sen bak dedim ama dinliyorum hâlâ ağlıyor sen niye geldin der gibi babaaaa deyişi var güler misin Ağlar mısın bizde yat kalk böyle sabahı yaptık. Yani bende şimdi senin gibi korkuyorum yine erken kalkar mi diye :KK48: bende sizlere çok alıştım.

Snowdrop3 Ayaz bey nasıl oldu? Bu arada Ayaz ismini çok seviyorum.

Öksürük ve burun akintisinda azalma var biraz da hırıltısi devam ediyor ama iğneler iyi geldi canım çok sağol ayaz ismini bende severek koydum ama bazıları aaaa çocuğa soğuk ismini koymussunuz diyor ve ben cildiriyorum

Öksürük ve burun akintisinda azalma var biraz da hırıltısi devam ediyor ama iğneler iyi geldi canım çok sağol ayaz ismini bende severek koydum ama bazıları aaaa çocuğa soğuk ismini koymussunuz diyor ve ben cildiriyorum
İnsanların zaten çok bilmislikleri yok mu (: tanımadığım bir insan bile yorum yapıyor. Ayaz çınar mert seviyorum. Benim de oğlum olursa sanırım mert koyacağız.

Cnm ya siz neden beni yanlis anladiniz anlayamadim.ben bitkisel verin demedim ki.bitkisel onerilerede karsiyim sahsen.isin uzmanlarindan ogrenmek gerek.bitki deyince olay farkli.ben yicekleri kastattim.ne bilim pekmez olur vs vs.ilk bbebek tecrubesizlik tabi ki .ben gereksiz yere herseye evhamlananlardan bahsettim.sen neden kendine algiladin ki simdi.Allah ta bilior sahsen ne seni ne de snopdropu kastetmedim.dierleride ustune alinmasin lutfen.sahsen bu kadar alincagnizi bilsem agzimi acmazdim
Yok canım neden alınayım sen fikrini söylemişsin ben de bizimle ilgili olan kısmını açıkladım sorun yok alınacak birşey de yok. İşte bazen insan çaresiz kalıyor. 3.5 aylıkken ihlamur falan verdim birkaç kaşık ama pekmez de verilmiyor o zaman biliyorsun.

Yok canım neden alınayım sen fikrini söylemişsin ben de bizimle ilgili olan kısmını açıkladım sorun yok alınacak birşey de yok. İşte bazen insan çaresiz kalıyor. 3.5 aylıkken ihlamur falan verdim birkaç kaşık ama pekmez de verilmiyor o zaman biliyorsun.
Senin ki xok kucuktu o zaman yapilcaj bsey yoktu tabi.el kadar yavruya veya hastaligi agirsa dogal seyler uygulanmaz tabi.ama ben hala arstiriorum gercejten bu bronsot astim vs seyler icinde asi yuzunden oldgna inaniyorum artik.asi ya karsi dglm ama yan etkileride yok dgl malesef

İnsanların zaten çok bilmislikleri yok mu :-) tanımadığım bir insan bile yorum yapıyor. Ayaz çınar mert seviyorum. Benim de oğlum olursa sanırım mert koyacağız.
Dun cok gec yatti.babasyla falan oynadi saat 12de anca uyuttum uyku saatide gecmisti bayildi resmen ve. bU saate kadar kalkmadi.yalniz bugun kizima bakiom gidisi cikmis kg almis gbi ya.bir gecede kilo alir mi bebek:-)

Denizyildizi
Canım sakın üzülme ben seni yalnis anlamadım sen sadece fikrini söyledinrrahat ol problem yok. ..
Tamam o zaman.ayazi bende orta halli seviyorum
Ates koyaydin herkes bayilirdi o isme ama
Moda almis gidior ates mis . onemli olan anne babasinin sevmesi yahu.bnm kiizimn ismide elif naz.ben baska koyacaktm ama esim israrla elif istedi ama son kararida bana birakti .bnde o kadar sevion madem olsun dedim.basta herkes ay cok guzel vs vs.kimlige gecti neymjs kimse sevmemismis.bide biz kimlikte kisa isim sevioz o yuzden elif yazdrdik ama iki isim kullanioz.gecen elif naz die seven birine dieri dioki naz deme abla naz dgl ismi kimlige yazdrmamslarr
Aaa pastaya neden elif naz yazdrdiniz.ya sanane .kimliga yazdrmamam koymadgm anlamina mi gelior.var yani.onemli.olan anne babasinin begenmesi gerisi viz

Back
X