2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İnsanların zaten çok bilmislikleri yok mu :-) tanımadığım bir insan bile yorum yapıyor. Ayaz çınar mert seviyorum. Benim de oğlum olursa sanırım mert koyacağız.
Cinar ve merti bnde seviomm bnde oglum olursa kaan mert falan dusunurdm ama bakalm.kizdada yagmur nilsu gokce falan hosuma gdior.elife yagmur kpyacaktim babasi elif istedi

Senin ki xok kucuktu o zaman yapilcaj bsey yoktu tabi.el kadar yavruya veya hastaligi agirsa dogal seyler uygulanmaz tabi.ama ben hala arstiriorum gercejten bu bronsot astim vs seyler icinde asi yuzunden oldgna inaniyorum artik.asi ya karsi dglm ama yan etkileride yok dgl malesef
Benim kızıma benden bulaştı ben bronşit değildim ama o sıra üst solunum yolu enfeksyonu geçiriyordum. Doktor bebekler daha hassas daha çabuk ciğerlerine iniyor demişti o zaman bir kat daha artmisti uzuntum

Benim kızıma benden bulaştı ben bronşit değildim ama o sıra üst solunum yolu enfeksyonu geçiriyordum. Doktor bebekler daha hassas daha çabuk ciğerlerine iniyor demişti o zaman bir kat daha artmisti uzuntum
Hayret ya
Bende cok hasta oldgum zamanlar oldu.grip vs falan.bisey olmadi gecmedide.aman Allah gostermesin.sende uzulme elinde olan bsey dglmiski.cok sukur caresi var.allah caresiz dert vermesin.

Öksürük ve burun akintisinda azalma var biraz da hırıltısi devam ediyor ama iğneler iyi geldi canım çok sağol ayaz ismini bende severek koydum ama bazıları aaaa çocuğa soğuk ismini koymussunuz diyor ve ben cildiriyorum
İnsanların zaten çok bilmislikleri yok mu :-) tanımadığım bir insan bile yorum yapıyor. Ayaz çınar mert seviyorum. Benim de oğlum olursa sanırım mert koyacağız.
Cinar ve merti bnde seviomm bnde oglum olursa kaan mert falan dusunurdm ama bakalm.kizdada yagmur nilsu gokce falan hosuma gdior.elife yagmur kpyacaktim babasi elif istedi
O zaman şimdiden söylemeye başla ıkinciyi ben koyacağım diye :) herkes büyüklerin ismi olsun istiyordu bizde ama kimse kusura bakmasın ben karşıyım bu duruma. Benim eşim de Elif ismini seviyor ki güzel isim bencede ama ben yaren olsun istedim

Hayret ya
Bende cok hasta oldgum zamanlar oldu.grip vs falan.bisey olmadi gecmedide.aman Allah gostermesin.sende uzulme elinde olan bsey dglmiski.cok sukur caresi var.allah caresiz dert vermesin.
Ben hasta olduğum günlerde sevmedim emzirdim bıraktım ve çok sık el yikadim. Şuan buyudukleri için sık sık temas kurmamak mümkün değil

Dun cok gec yatti.babasyla falan oynadi saat 12de anca uyuttum uyku saatide gecmisti bayildi resmen ve. bU saate kadar kalkmadi.yalniz bugun kizima bakiom gidisi cikmis kg almis gbi ya.bir gecede kilo alir mi bebek:-)
Peki gece hiç uyanıyor mu?

Peki gece hiç uyanıyor mu?
Elif bnde seviom ama yaygin cok.yaren guzel.kucukken bende yaren koycam derdim benm yarenim olsunderdim sonra nedense sogdum pek koyasim gelmedi.bide gorumcemn kocasindan elif ismini begenmeyenin kocasi kizim olursa yaren olsun isterdm deyince tamamennvazgectim kiskandi falan demesinler die.bende hastalikta maskeyle dolastim nefesimi vermedimm.gece genelde kesintisiz uyuyor.9ile 11saat arasi degisiyor.bnm icin kesintisiz olmasi onemli.smdi rahata alismisim bu konuda .erken uyansa bir sorunmu var diorum :D

Elif bnde seviom ama yaygin cok.yaren guzel.kucukken bende yaren koycam derdim benm yarenim olsunderdim sonra nedense sogdum pek koyasim gelmedi.bide gorumcemn kocasindan elif ismini begenmeyenin kocasi kizim olursa yaren olsun isterdm deyince tamamennvazgectim kiskandi falan demesinler die.bende hastalikta maskeyle dolastim nefesimi vermedimm.gece genelde kesintisiz uyuyor.9ile 11saat arasi degisiyor.bnm icin kesintisiz olmasi onemli.smdi rahata alismisim bu konuda .erken uyansa bir sorunmu var diorum :KK70:

Benimde küçük kızımın iki ismi var ikincisi elif ama biz pek kullanmiyoruz yalnız okula başladığında iki ismiyle hitap ettircem alissin zaten şuanda da biliyor benim adım elif diyor hoşuna gidiyor

Elif bnde seviom ama yaygin cok.yaren guzel.kucukken bende yaren koycam derdim benm yarenim olsunderdim sonra nedense sogdum pek koyasim gelmedi.bide gorumcemn kocasindan elif ismini begenmeyenin kocasi kizim olursa yaren olsun isterdm deyince tamamennvazgectim kiskandi falan demesinler die.bende hastalikta maskeyle dolastim nefesimi vermedimm.gece genelde kesintisiz uyuyor.9ile 11saat arasi degisiyor.bnm icin kesintisiz olmasi onemli.smdi rahata alismisim bu konuda .erken uyansa bir sorunmu var diorum :KK70:
Yanlış mı anladım 9 11 saat uyuyor mu uyanmadan eğer öyleyse maşallah

Ya ben hâlâ sürekli kalkiyorum. Ablam benim kızım bizimle yatar bizimle kalkardi diyo bebekken

Canım dogadanin kiraz sapı form çayını senmi söylemiştin bugün aldım bakalım bi faydası olcakmi
Evet inşallah görürsün birde sürekli kullanma sanırım 5 gün kullanıp 5 gün bırakıyorum. Birde dün gece bir sitede okudum ama uyku sersemligi unuttum sanırım 100gr zerdecal 100gr tarçın 100gr zencefil toz şeklinde karıştırıp haftada iki kere 100gr yogurda bir tatlı kaşığı karıştırıp yenilirse çok iyiymiş. Bunun gibi iki örnek daha vardı ama en etkulisi buymus. Tekrar bulup iyi okumam gerekli. Ama ben yiyemem bunu

Elif cok yaygin ama anlamiyla beraber soylenmesi hos bir kelime.zaten smdiden alismis zorlanmaz hic

Evt dogru anladin yenidogankndn beri boyle.gunduzde bir saat uyumasina izin veriyorum.aksam bizle yatior
Maşallah maşallah :nazar: daha ne olsun ben bir senedir hamileligide sayarsam 2 senedir kesintisiz uyudugumu hiç bilmiyorum ve coooooook özledim. Ben uyumayi çok seviyorum çünkü bi yöntemi var mı bunun gece yat kalk cildiriyorum. Bazıları doymuyordur ondan diyor bence alakası yok çünkü bir tas muhallebiyi nerdeyse zorla morla yediriyorum onlada mi doymuyor. En uzun uykusu 3 saat

Kızım şimdi uyudu bese kadar uyur diye düşünüyorum. Uyumadigi günler de aynı uyanıyor

Kızım şimdi uyudu bese kadar uyur diye düşünüyorum. Uyumadigi günler de aynı uyanıyor
Yalniz ben elifin 9.ayindaj sonra uyuyablmeye basladim.ondam once gece gunduz hep sut sagmakla gecti.sut sagarken uykusuzluktan kafam duserdi pat diye.evet bir yontemi var ama sende ise yaramaz.memeye alistirmican biberonla beslicen :D kizim emmior bastan beri sagarak veriorum canmm.sizinkiler emdigi icin meme istior.sizi istior emmek istior.bnm ki emmediginden oyle bir bag kurulmadi memeyle.ve biberonda bayaga sut icerdi acikmazdi.en azindan bir 4 =5 miktara gore 6saat tutardi sonra acliktan aglaynca babasi tutardi ben hemen sagar icirirdik uyurdu ama 9ay var ya benm kral ayim oldu.9aylik olunca gece hic acikmamaya basladi ve hic kalkmadan uyumaya.ve bnm sutum de azaldi ve elifin sut ihtiyaci azalinca bende uyuyablmeye basladim.hamileliktede agrilardan uyuyamazdim.yani bir 4aydir kral donemi yasiyorum canm

Bir yasindan sonra bebek gunduz uykusu bire dusurulup bir en fazla bir bucuk saat uyutulmali yoksa gece uykusu etkilenior die okudum.gercekten ben fazla uyutunca geve uyumuor erken kalkior
Gunduz bir saate dusurdum cok rahat ettik

Back
X