2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bence çok gencsin benim de 28 olmama günler kaldı. Ama niyeyse ben 20 21 de kaldım hatta bazen tanıdığım çocukluğunu bildiğim kisilere kaç oldun diyorum 19 20 deyince şaşırıyorum yok canım yoksundur diyorum :) kendimin büyüdüğünü sanırım hala idrak edemedim. Annem bile bu kız hiç buyumedi der. Bence insan hissettiği yastadir ben 21 yaşındayım :)) ve yine kanımca insan 45 ten sonra yaşlanmaya başlıyor. Snowdrop3 genciz yanii :)))))

Ben hi
Kızlar küçülen kıyafetleri napiyorsunuz ? Ben cok beğendiklerimi ve hatırası olan özel kiyafetlerini saklıyorum. Şimdiye kadar iki posta dağıttım. Bir posta daha toplandı. Saklasam mi vermesem mi bir yandan ihtiyacı olan giysin diyorum bir yandan da bazı insanlar vermiyor ben de mi Saklasam ikinciye kızım olursa giydiririm diyorum. Normalde hep vermekten yanayım ama bu ara kafam karıştı
Ben hicbiseyini vermedim belki ikinci için belki de kiyamadigim dan anilara hatiralara çok bagliyim veremem:KK43:

Kızlar yaslariniz kaç bazen üç cocuklu olarak kendimi çok yaşlı hissediyorum 33 yaşındayım ama görenler şaşırıyor 27 ..28 duruyor sun diyorlar.minyonum ondan galiba ama çokta kisamiyim bilmiyorum 1.58 boyum 54 de kilom var. Bazen tiriplere girip yaslandim diyorum çevremdeki çoğu insanda tabiki de yaşayıp goren insanlar bir kaç sene sonra rahat edersin diyor inaninki aksama kadar ayaktayim akşam eşim geldiğinde yarım saat bile onunla oturamiyorum.
Ben de 29 yaşındayım ve 3 çocuğu bende çok isterim.bazen iltifat duymak için yaslandim falan derim ama beni gören 18 yaşında gosterdigimi söyleyince iyi hissediyorum.senin maşallah var benim kilo fazla sen 3 çocukla 53sun darısı bana. Benimde boy olmayınca göbek bacak fena

Kızlar bebekleriniz mum uflemeyi sevdi mi.biz doğumgünü nden sonra 2 kek ve 1 biskuvili pasta yaptık hepsine mum konuldu lambaları sondurduk. Allahım o sevinç o mutluluk ne güzel ya.kendini nasıl alkışliyor gözleri parildadi.kesinlikle tavsiye ederim çok güzel oluyor

Benim oglum sadece yaramazlık ları tekrarliyor öpücük. Alkış falan daha yapmıyor. Gecende dedim uzmanlık alanı dağıtmak

Ben de 29 yaşındayım ve 3 çocuğu bende çok isterim.bazen iltifat duymak için yaslandim falan derim ama beni gören 18 yaşında gosterdigimi söyleyince iyi hissediyorum.senin maşallah var benim kilo fazla sen 3 çocukla 53sun darısı bana. Benimde boy olmayınca göbek bacak fena

Evet canım ya geçen kv nin bi arkadasina oturmaya gittik 20 yaşında bi kızı vardı bana dediki bu üç çocuk senden mi çıktı sasirdi ama beni bi görsen nasıl mutlu oldum resmen ağzım kulaklarımda. Sen daha küçük gosteriyormussun.benim biraz göbek sorunum var iki kilom kaldı oda gidince inşallah iyi olcak ama gitmezsede canım sağolsun oda nazar boncugum olsun artık

Kızlar yaslariniz kaç bazen üç cocuklu olarak kendimi çok yaşlı hissediyorum 33 yaşındayım ama görenler şaşırıyor 27 ..28 duruyor sun diyorlar.minyonum ondan galiba ama çokta kisamiyim bilmiyorum 1.58 boyum 54 de kilom var. Bazen tiriplere girip yaslandim diyorum çevremdeki çoğu insanda tabiki de yaşayıp goren insanlar bir kaç sene sonra rahat edersin diyor inaninki aksama kadar ayaktayim akşam eşim geldiğinde yarım saat bile onunla oturamiyorum.
27yasindaym.1.69falan boyum ,59kiloyum.ana adini baba adinida diyesim geldi :D .Ben daha dun ,18ime bastgmi hatirliom zaman cabuk gecior ve hixbsey anlayamiosun

Eşle oturma zaman geçirme konusunda çok sansliyim ben kv sağolsun:KK200: ya bu arada kızım çok istahsiz neden acaba sizde de var mı

27yasindaym.1.69falan boyum ,59kiloyum.ana adini baba adinida diyesim geldi :KK70: .Ben daha dun ,18ime bastgmi hatirliom zaman cabuk gecior ve hixbsey anlayamiosun
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum ve yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum :))

Dün kizimla sabah bir çıktık evden ev oturması akşam eve dönünce sahile gittik yorulana kadar yürüttüm öyle büyük zevk aldıki kıkır kıkır güldü kedi peşinde koştu.gece Uyanış 3 te sabah 7 de ve son kalkiş 9 da oldu

N
Dün kizimla sabah bir çıktık evden ev oturması akşam eve dönünce sahile gittik yorulana kadar yürüttüm öyle büyük zevk aldıki kıkır kıkır güldü kedi peşinde koştu.gece Uyanış 3 te sabah 7 de ve son kalkiş 9 da oldu
Ne güzel bizim buraya kar yağdı geceden beri de yağmur.benim kız rapunzel oldu yine bir kış boyu

Yarışmaya istanbuldan katılıyorum ve yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum :))
:D senin bebis yuruyor mu bnmki daha yueumuor.bu arada burda bahsettikten sonra kizima nazar degdirdim gece 12de yatip sabah 7de kalkmaya basladi.12saat uyuyan kizim 5saati yiyor bir kac gundur
Bende hava guzel die disari cikarcam smdi ama cok yorgunm bugukac gundur kosusturuom.bugun ayaklarimi atip uzanmak istiom ama bu havada kacmaz :/

:KK70: senin bebis yuruyor mu bnmki daha yueumuor.bu arada burda bahsettikten sonra kizima nazar degdirdim gece 12de yatip sabah 7de kalkmaya basladi.12saat uyuyan kizim 5saati yiyor bir kac gundur
Bende hava guzel die disari cikarcam smdi ama cok yorgunm bugukac gundur kosusturuom.bugun ayaklarimi atip uzanmak istiom ama bu havada kacmaz :/
Evet yürüyor dokuz aylıkken bir kaç adım attı daha sonra korktu sanırım yürümek istemedi. Yaşına girince başladı yürümeye. Doğrudur canım bende kızım iyi bişey yapsın dillendireyim onu daha yapmıyor. Bende çıktım bir dolastim geldim

Kizlar cnm sikkkn.kizimin disleri hizla curumeye basladi.burada bir arkadas dsha ayni sorundn yakiniodu kimdi hatirlamiom.o zamandn beri her biberon emmesinden sonra su iciriyorum dislerini suyla temisliom ama geecen baktim ust kopek disi cuurumeye baslamis bugunde hala a ön disin ortasi curuyor dedi.cnm sikkon ddaha cok erken ve napcagmi blmyrum bu konuda

Aslında gece ıslak pamukla temizlemek lazım bunu bende yapmıyorum. Ama hepimizin yapması gereken bu curuduyse bi cocuk dis hekimene göster. Süt dişlere bile dolgu yapılıyor ama çok küçükler

Back
X