2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yok kizzz hamile deilim ama hayalim budefa
Aralik veya ocak olsun istiyorum :olamaz::oops:dogumum. Bunun icindir baharda hamile kalmaz laxim kismet bakalim..
Bende çok istiyorum üç yaşına gelmeden ikinciyi Allahım isteyen herkese nasip etsin

Amannn dikkat et sizlere bulasmasin. ..bitler temiz insanlari severmis:)

Evet canım bizede hep öyle derlerdi ama bugün baktım ilaç fayda etmiş hiç bir şey yoktu yinede ilaçların ama şöyle birşey var biri ben kendi gözümle görmedim eltim gormus bir tane doldurmuş o söyledi bana sonra aradan yarım saat geçti kendi kızının kafasına baktı onda çıktı hatta oldurdu benim yanımda çıt diye seste çıktı acaba diyorum günahta almak istemiyorum kendi kızında vardı benimkinide arada mı kaynattiki çünkü ben baktım göremedim

Evet canım bizede hep öyle derlerdi ama bugün baktım ilaç fayda etmiş hiç bir şey yoktu yinede ilaçların ama şöyle birşey var biri ben kendi gözümle görmedim eltim gormus bir tane doldurmuş o söyledi bana sonra aradan yarım saat geçti kendi kızının kafasına baktı onda çıktı hatta oldurdu benim yanımda çıt diye seste çıktı acaba diyorum günahta almak istemiyorum kendi kızında vardı benimkinide arada mı kaynattiki çünkü ben baktım göremedim
Cnm bende yegenimde gordum okuldan getirmisti..ama yegenimin saclarini uzundu baya bir zor olmustu bitmesi. .Bana da oyle geldi madem sen gormedin daha oncedende yoksa birandami cikti. .
Belki utandi hemen oyle söyledi ..

Ha snein kizindan be.kiza gecmis edasi yaratti yani oyle mi .bem oyle anladm.aman ne insanlar var ya .cocuk bu bitlencek tabi bunun utanmasi ayibi mi olur.ne garip.brazdan doktor a gitcem bnde

Ha snein kizindan be.kiza gecmis edasi yaratti yani oyle mi .bem oyle anladm.aman ne insanlar var ya .cocuk bu bitlencek tabi bunun utanmasi ayibi mi olur.ne garip.brazdan doktor a gitcem bnde

Utanılacak birşey yok canım bende ortaokula gittiğimde bitlendim ablam çıt çıt olduruyordu:halay:senin kontroller siklasmistir bisey de kalmamış tamda sıcaklara denk geldim.ben büyük kızını temmuzun sonunda dogurdum sumo güreşçisi gibiydim kv dediki dudaklarını kesip kavurma yapsak bir kişi fiyat demisti:KK71:

Utanılacak birşey yok canım bende ortaokula gittiğimde bitlendim ablam çıt çıt olduruyordu:halay:senin kontroller siklasmistir bisey de kalmamış tamda sıcaklara denk geldim.ben büyük kızını temmuzun sonunda dogurdum sumo güreşçisi gibiydim kv dediki dudaklarını kesip kavurma yapsak bir kişi fiyat demisti:KK71:
Gorumcen icin diom ne diye utanior diye.gecmisse gecmistr.mesela bn olsam kizim bitlenmis olsun bakarim aa derim bitlenmis hemen siz de bakin deyip eve gotururum apar tpar o haneyede gecmesin diye.tabi oleyse gunahninida almayaym.sen iisin brn en son 19da bitlendim :D nerden gecti blmyrm okuldanmi.o kadarda tittizdim.hatta ablama demistm abla bak kadintidan duramiorum bitlendm mi diyr ki ablamda misafrlkteydim :D sicak bunaltior dun doktor cok kotu temmuzda dogum dedi.ama yapcak bseyde yok ki .iki ay daha bekleseymisim :D

Gorumcen icin diom ne diye utanior diye.gecmisse gecmistr.mesela bn olsam kizim bitlenmis olsun bakarim aa derim bitlenmis hemen siz de bakin deyip eve gotururum apar tpar o haneyede gecmesin diye.tabi oleyse gunahninida almayaym.sen iisin brn en son 19da bitlendim :KK70: nerden gecti blmyrm okuldanmi.o kadarda tittizdim.hatta ablama demistm abla bak kadintidan duramiorum bitlendm mi diyr ki ablamda misafrlkteydim :KK70: sicak bunaltior dun doktor cok kotu temmuzda dogum dedi.ama yapcak bseyde yok ki .iki ay daha bekleseymisim :KK70:

Allah yardımcın olsun ben seni anlıyorum temmuzun sıcağını çektik.

Yok canım bu tempoya bir de bebek sığdıramam hem dediğim gibi kızım hemen büyümesin azcık o da tadını cikarsin malum küçükler gelince onlar hep küçük kalıyor hiç büyümüyor son çocuklar, ilk cocuk kardeş olunca çabuk büyüyor. Sen istiyorsun artık galiba dimi
Beraber buyusunler istiyorum ama korkularımda var:KK46::KK46::rolleyes:

Havalar sıcak ya bakıp bakıp çıkıyorum yazmaya halim olmuyor. Şu sıralar vantilatörle çok içli dışlıyız ayrilamiyoruz :cry:

Oyle bir sorunum yok cok sukur ama cok stresliyim kizlar ya bi turlu sakinlesemiorum.dogum yakin.doktorimla konustuk spinal sez olcam ama esimde yanimda olsun istyrm dedim hastahene kabul etmez dedi cok moralim bozuldu.oysa o kadar kisi esiyle girior .ikinci kere ayni sorunla karsilasiorum ya.doktorum srn dogrcan esin dglki dior.iide ne alakasi var o ozel ana birlikte sahit olmak istioruz.offf.dun nstye baglandm ilk defa hersey yolunda.sancilarin siddeti sayisida artior zaman ilerledikce.bakalm bayram.sonrasi artik gelir herhalde dedik doktorumla

Oyle bir sorunum yok cok sukur ama cok stresliyim kizlar ya bi turlu sakinlesemiorum.dogum yakin.doktorimla konustuk spinal sez olcam ama esimde yanimda olsun istyrm dedim hastahene kabul etmez dedi cok moralim bozuldu.oysa o kadar kisi esiyle girior .ikinci kere ayni sorunla karsilasiorum ya.doktorum srn dogrcan esin dglki dior.iide ne alakasi var o ozel ana birlikte sahit olmak istioruz.offf.dun nstye baglandm ilk defa hersey yolunda.sancilarin siddeti sayisida artior zaman ilerledikce.bakalm bayram.sonrasi artik gelir herhalde dedik doktorumla
Hadi hayırlısı canım az kalmış. Simdi doğum şeklin belli değil hâlâ sanırım

Back
X