2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu öğlen uykuları son bir aydır iyice içinden çıkılmaz hale geldi haftada 2 3 gün kesin uyumuyor diğer günlerde ise 1 1.5 saat uğraşarak anca uyutabiliyorum. Emzirmekte memelerimin içi çekildi salliyim diyorum yok kalkiyor kalkcam diyor bir de kucağımda salliyim diyorum inmeye çalışıyor kollarım kopuyor yanına yatım desem kalıp gidiyor. Ya bu yaşta çocuk neden öğlen uyumak istemez kafayı yicem oturdum ağladım bugün resmen kafayı yemek üzereyim
Hepimiz aynı durumdayız bir haftadır oraya buraya öğlen araba içinde uyudu. Bugün şuan uyutmaya çalışıyorum. Çok şükür sanırım bir haftadır gece düzene girmeye başladık aksam yatiriyorum sabah kalkıyor.

Kızlar emzirme konusu beni çok geriyor ya iki yaş tamam mı sizce
Anlamadım tam ne demek istediğini. İki yaşını beklemek istemiyor musun yoksa daha emzirmek mi istiyorsun. Ben sadece biraz azaltmaya çalışıyorum bu ara uyku zamanlarına saklamaya çalışıyorum ama ne kadar faydalı olur bilemem ama yine de 2 yaşına kadar emziricem çok zor biliyorum ama bir o kadar da güzel bir duygu bazen üzülüyorum emzirme bitecek diye bazen de çok yoruluyorum

Anlamadım tam ne demek istediğini. İki yaşını beklemek istemiyor musun yoksa daha emzirmek mi istiyorsun. Ben sadece biraz azaltmaya çalışıyorum bu ara uyku zamanlarına saklamaya çalışıyorum ama ne kadar faydalı olur bilemem ama yine de 2 yaşına kadar emziricem çok zor biliyorum ama bir o kadar da güzel bir duygu bazen üzülüyorum emzirme bitecek diye bazen de çok yoruluyorum
Yok ben emzirmek istiyorum fakat her gören daha yeter artık hâlâ emziriyor musun demesi canımı sıkıyor ki buna kendi ailemde dahil. 2 yaşına kadar emsin istiyorum. Artık eskisi kadar sık emzirmemeye çalışıyorum. Emerken gözümün içine bakması yuzumü sevmesi arada ara verip anneeeee demesine bayılıyorum

Yok ben emzirmek istiyorum fakat her gören daha yeter artık hâlâ emziriyor musun demesi canımı sıkıyor ki buna kendi ailemde dahil. 2 yaşına kadar emsin istiyorum. Artık eskisi kadar sık emzirmemeye çalışıyorum. Emerken gözümün içine bakması yuzumü sevmesi arada ara verip anneeeee demesine bayılıyorum
Boşver canim kimseyi takma ben takmıyorum bana da diyenler oluyor AA hala emiyor mu diye evet diyorum emcek daha. Bu güzelliğim tadını çıkaralım bence daha sonra çok arayacağız bizden bağımsız olduklarında özleyeceğiz bu günleri

Emzirmiyor musun
Hayır emzirmiyor 19 aylık devam sütü veriyorum emerse memeye sana yapışıyor benim oğlum geceleri içiyor gündüz çorbaydı kahvaltıydı az yemekti geçiyor çok yiyor mu desen hayır acıkınca yiyor elimde tabak arkasında dönmeden bişiler yapmaya çalışıyorum işte

Boşver canim kimseyi takma ben takmıyorum bana da diyenler oluyor AA hala emiyor mu diye evet diyorum emcek daha. Bu güzelliğim tadını çıkaralım bence daha sonra çok arayacağız bizden bağımsız olduklarında özleyeceğiz bu günleri
Sütün varsa tabiikide emzir kime ne ama doktorun söylediği şu eğer yemeklerini Eti'ni sebzesini yemiyor sütü yükleniyorsa zaten iki yaşa ramak kalmış sütü kesersin he yemekleri iyiyse keyif yapıyorsa iki kadar emzir

Sütün varsa tabiikide emzir kime ne ama doktorun söylediği şu eğer yemeklerini Eti'ni sebzesini yemiyor sütü yükleniyorsa zaten iki yaşa ramak kalmış sütü kesersin he yemekleri iyiyse keyif yapıyorsa iki kadar emzir
Bence yeterli yiyor yumurta yiyor çorba et balık yiyor sebzeler pek arası yok meyve de yiyor çok değil ama sağlığını etkileyecek kadar da az değil yoğurt ayran bunlara bayiliyor

Hayır emzirmiyor 19 aylık devam sütü veriyorum emerse memeye sana yapışıyor benim oğlum geceleri içiyor gündüz çorbaydı kahvaltıydı az yemekti geçiyor çok yiyor mu desen hayır acıkınca yiyor elimde tabak arkasında dönmeden bişiler yapmaya çalışıyorum işte
Sen ekim annesi değil misin canim

Oğlum çok öskürüyor hava çarptı milletin ki şortla dolaşır kolu kısa dolaşır bizim azcık havada şifayı kapıyor

Emziremeyen sutunu tam 16ay boyunca sagarak sonrasindada stokladgi bol sutleri hala veren bir anne olarak size emzirin derim.inanin emzirmek baska bir guzellik ben yasamadm siz tum zorluklarna ragmen sonuna kadar yasayin.kimsenin dedigine bakmayin.sizin cocugunuzun ssgligi onlarin bos laflarindan daha onemli.bir yudum sut icse bagisikligna kar.ben gunde iki kez bir sabah bir aksam olmak uzere stokladgm sutumu veriorum.8gunluk sutum kaldi .yani 21ay iyi kotu oyle boyle anne sutu almis aldi dogumdan sonrada ins sagip vermeye devam edicem kizima.bnm uyku konusunda sikayetmde her gece yanima kalkip gelior ve rahatim kesilior.ben uyuyunca yerine yatiriom az zaman sonra anne geeel die kalkip yanima gelior esimke ayri odada yatmaktan bir senedir unuttum adamin yuzunu.benden baskasinida kabuk etmior.babasi gtse yanina asla .jiyamet kopuor yanima gelene kadar.bazen ister istemez sikayet ediorum napicm bir koluma kizimi dier koluma oglumu alip kutuk gbi yaticm mi die sinirleniorum. Kime sorsam yok yanima gelmior yataginda yatior dior.bu beni zorluor iste .blmiom sizinkiler ne durumda.mesela suan belim agrior yanimda yatip ayaklariyka ittirior beni sabaha kadar felegim sasior

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim.oglumun oglen uykuya dalmasi bizde de cok sorun haftada 2 3 kez mutlaka bir kriz cikiyor uykunile ilgili.dogdugundan berinuyku seven bir cocuk degildi ama son zamanlarda oglen uykusuna bir tepkisi var uyumucam diyor israrla emzirince de sen ise git diyor:)
Buarada bayram tatilinden dondukten sonra tuvalet egitimine basladik.daha once oteldeyken evimize donunce ahmet kakasini tuvalete yapacak bye bye diyecegiz diyorduk.hryecan yarattik onda once.sonra donunce kucuk klozetini gosterdik kucuk sandalyem dedi inmek istemedi ustunden.biz de kaldirdik sadece cis ya da kaka var dediginde cikardik.hep ilk gunden itibaren cisini yapmisti bugun 3.gunumuz kakasini da yapti boyle devam eder ins.sizler neler yapiyorsunuz tuyolariniz var mi.buarada tatilde beni hic rahatsiz etmedi kolluklari ile iskeleden atladik beraber yuzduk derinlerde buyuk adam gibiydi mas.ben ogluma yemek yedirirken ve uyuturken cok zorlaniyorum sadece ama baya zorlaniyorum.

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim.oglumun oglen uykuya dalmasi bizde de cok sorun haftada 2 3 kez mutlaka bir kriz cikiyor uykunile ilgili.dogdugundan berinuyku seven bir cocuk degildi ama son zamanlarda oglen uykusuna bir tepkisi var uyumucam diyor israrla emzirince de sen ise git diyor:)
Buarada bayram tatilinden dondukten sonra tuvalet egitimine basladik.daha once oteldeyken evimize donunce ahmet kakasini tuvalete yapacak bye bye diyecegiz diyorduk.hryecan yarattik onda once.sonra donunce kucuk klozetini gosterdik kucuk sandalyem dedi inmek istemedi ustunden.biz de kaldirdik sadece cis ya da kaka var dediginde cikardik.hep ilk gunden itibaren cisini yapmisti bugun 3.gunumuz kakasini da yapti boyle devam eder ins.sizler neler yapiyorsunuz tuyolariniz var mi.buarada tatilde beni hic rahatsiz etmedi kolluklari ile iskeleden atladik beraber yuzduk derinlerde buyuk adam gibiydi mas.ben ogluma yemek yedirirken ve uyuturken cok zorlaniyorum sadece ama baya zorlaniyorum.
Kız bacım senin ki kaç aylık

Selam canim nasilsin bizde de durumlar aynı uyumamak için direniyor ve bahaneler üretiyor babasını çağırıyor su istiyor ağlıyor. Sen bir ara baya kötüydü kesicem sütten diyordun ama kıyamadın dimi :) biz eylülde kısmetse gidicez tatile neredeyse 2 yaşına gelcek inşallah rahat geçer. Valla artık herşeyden anlıyorlar yanında bir laf etmeye çekinir oldum. Tuvalet dersen 16 aylıktan beri küçük tuvaleti var ve söyledikçe götürüyorum kakasini hep tuvalete yapıyor ve başka bir yerde de kakasini gelse anne tuvalet deyip ısrar ediyor bende ne yapacağımı şaşırıyorum seyyar bir tuvalet alcam sanırım çünkü klozete kesinlikle yapmak istemiyor. Sabahları genelde kuru kalkiyor ama gün içinde her zaman tuvalete götüremiyorum bir şeyle meşgulse gitmek istemiyor bende zorlamıyorum aslında biraz üstüne düşsem aliscak. Koltukla yuzebiliyor yani he bende alıyım o zaman ay bizim bıdıklar büyümüş de yuzuyorlarmis:KK76:

Back
X