Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba biz iyiyiz sen nasılsın. Bildiğim kadarıyla sizden sonra hamile kalan yok. Sen nasılsın doğuma az kalmış ilki kızdı dimi ikincisi ne olucakHepinize mrb hanımlar nasılsınız. Denizyild seni merak ettim doğum gerçekleşmemiş henüz hayırlısıyla kucağına al.başka hamile var mı aranızda
Evet ya belki de doğmuştur son günlerdi zatenDenizyıldızı ne yaptın canim doğum oldumu inşallah kolay atlatırsın bizede haber ver merak ettim.
Valla ikinci hamilelik çok kolay geçti çok şükür ki anlamadım desem yeridir. Şimdi oğlumuz olacak Allahın izniyle. Sizlerede tavsiye ederim çok tutmayın arayı. İlk bebek kıskançlık duygusu öğrenmeden Merhaba biz iyiyiz sen nasılsın. Bildiğim kadarıyla sizden sonra hamile kalan yok. Sen nasılsın doğuma az kalmış ilki kızdı dimi ikincisi ne olucak
Ben de varım. 16. Haftadayım şuan haftaya cinsiyetini öğrenmeye gideceğiz kısmetse.ilki kız bakalım bu ne olacak.kısmetse ocak annesi olucam. 20 ayını doldurdu memeden kestim kızımı 2 aylık hamileydim. İkisi birden büyüyecekler ama sürekli yardımcı bi anane yoksa zor çünkü ikiside çok küçük.Allahtan annem yakın ona güveniyorumMerhaba biz iyiyiz sen nasılsın. Bildiğim kadarıyla sizden sonra hamile kalan yok. Sen nasılsın doğuma az kalmış ilki kızdı dimi ikincisi ne olucak
Allah tamamina erdirsin canim burda paylasmismiydin ben hatırlayamadım. Bencede iki küçük çocuklar zor yardımcın varsa iyi. Ben daha düşünmüyorum kızım hala bebek geliyor bana biraz tadını cikarsin diyorum. Bu arada memeden nasıl kestin zor oldu muBen de varım. 16. Haftadayım şuan haftaya cinsiyetini öğrenmeye gideceğiz kısmetse.ilki kız bakalım bu ne olacak.kısmetse ocak annesi olucam. 20 ayını doldurdu memeden kestim kızımı 2 aylık hamileydim. İkisi birden büyüyecekler ama sürekli yardımcı bi anane yoksa zor çünkü ikiside çok küçük.Allahtan annem yakın ona güveniyorum
Sağol canım amin. Paylaşmıştım ilk öğrendiğimde. Kesmek çok zor oldu çünkü çok düşkündü asla emmeden uyumazdı. Azaltmayı denedim olmadı. Kesmeyi denedim olmadı. 2-3 kez olumsuz sonuçlandı. En son ananesi bizde kalsın dedi hergün görüştüğümüz için çok alışık onlara. 3 gece orda kaldı gündüzde tabi görmedi beni. 4. Gün geldi hiç unutmamış birden beni görünce. 4. Gecede orda kaldı. 5. Gün geldi türk kahvesi sürdüm hep her sorduğunda gösterdim unuttu. Ama hala aklına geliyor 2 ay geçti aklına gelince meme pis diyor kendisi öyle geçiyor. Ben başka türlü yapamadım mecbur ananede kaldı.İuuü
Allah tamamina erdirsin canim burda paylasmismiydin ben hatırlayamadım. Bencede iki küçük çocuklar zor yardımcın varsa iyi. Ben daha düşünmüyorum kızım hala bebek geliyor bana biraz tadını cikarsin diyorum. Bu arada memeden nasıl kestin zor oldu mu
Ay çok zor olmuş kiyamamSağol canım amin. Paylaşmıştım ilk öğrendiğimde. Kesmek çok zor oldu çünkü çok düşkündü asla emmeden uyumazdı. Azaltmayı denedim olmadı. Kesmeyi denedim olmadı. 2-3 kez olumsuz sonuçlandı. En son ananesi bizde kalsın dedi hergün görüştüğümüz için çok alışık onlara. 3 gece orda kaldı gündüzde tabi görmedi beni. 4. Gün geldi hiç unutmamış birden beni görünce. 4. Gecede orda kaldı. 5. Gün geldi türk kahvesi sürdüm hep her sorduğunda gösterdim unuttu. Ama hala aklına geliyor 2 ay geçti aklına gelince meme pis diyor kendisi öyle geçiyor. Ben başka türlü yapamadım mecbur ananede kaldı.
Valla bizde sen dogurdun sandık canimTakvimim bile silindiiiiiiiii![]()
Senin adına üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Kızın için de zor olucak tabii ama sağlık söz konusu ise yapacak birşey yok malesef. Sen şimdi iyi olmaya bak ikinci çocuğu düşünme önce sağlığına kavuş kizini memeden üzmeden kesmeye çalış. Sonra düşünürsün çocuğu canim yoksa iki çocuğuna da faydalı olamazsın ki tamamen iyiles bence ondan sonra düşünSlm bayanlar hastane işlerim olduğu için giremiyordum. Boynumda fıtık çıktı çok ağrılarım oluyordu tutuluyor dum. Dr bir tane iğne ve iki hap verdi sonrasında fizik Tedavisi verdi. Çocuğu emzirmemi yasakladı iğneden ve ilaçtan dolayı zaten yavaş yavaş azaltmistim 2 yaş sinirim olmasına rağmen üzüldüm sanki bu mecburi olmuş gibi oldu çok zoruma gitti bu duyguyu sizler çok iyi anlarsiniz dün tiksindirdim istemedi pöf pöf yaptı ama her ne kadar istemese bile arada anne memeee diyor öyle bi deyişi car ki isteme değil ne oldu buna der gibi . Şimdi bundan sonra ne yapar dün gece bir defa kalktı yanıma aldım dalana kadar bu gece ne olacak krizi gelince hiç bişey dinlemez gecede hatırlar mi tiksindigini offf dua edin lütfen şu ağrılardan kurtulayim fizik Tedavisi sonuç verir mi dr fıtıkiğin küçük yukardan aşağı sopa gibi dümdüz olmuşsun o ağrı yapıyor dedi vücut kendini korumaya almış dedi. Çocuk istiyordum emara girce tedavi olacam derken erteleniyor ilaç biter fizik başlar yine ertelenir. Fizikte sıcak torbadan hariç elektrik veriyorlar falan dediler doğru mu bilen var mı hiç bilgim yok öyleyse hamilelik söz konusu olamaz. Aralarında 3 yaştan fazla olsun istemiyorum. Bende durumlar bu
Slm bayanlar hastane işlerim olduğu için giremiyordum. Boynumda fıtık çıktı çok ağrılarım oluyordu tutuluyor dum. Dr bir tane iğne ve iki hap verdi sonrasında fizik Tedavisi verdi. Çocuğu emzirmemi yasakladı iğneden ve ilaçtan dolayı zaten yavaş yavaş azaltmistim 2 yaş sinirim olmasına rağmen üzüldüm sanki bu mecburi olmuş gibi oldu çok zoruma gitti bu duyguyu sizler çok iyi anlarsiniz dün tiksindirdim istemedi pöf pöf yaptı ama her ne kadar istemese bile arada anne memeee diyor öyle bi deyişi car ki isteme değil ne oldu buna der gibi . Şimdi bundan sonra ne yapar dün gece bir defa kalktı yanıma aldım dalana kadar bu gece ne olacak krizi gelince hiç bişey dinlemez gecede hatırlar mi tiksindigini offf dua edin lütfen şu ağrılardan kurtulayim fizik Tedavisi sonuç verir mi dr fıtıkiğin küçük yukardan aşağı sopa gibi dümdüz olmuşsun o ağrı yapıyor dedi vücut kendini korumaya almış dedi. Çocuk istiyordum emara girce tedavi olacam derken erteleniyor ilaç biter fizik başlar yine ertelenir. Fizikte sıcak torbadan hariç elektrik veriyorlar falan dediler doğru mu bilen var mı hiç bilgim yok öyleyse hamilelik söz konusu olamaz. Aralarında 3 yaştan fazla olsun istemiyorum. Bende durumlar bu[/QUOTE
Çok geçmiş olsun canım üzülme isteyerek olan birşey değil sağlık sonuçta iyi emmis yinede maşallah benim oğlum 7 ay emdi oda zar zor inşallah fizik tedavi iyi gelir.bence tedavi ni ol sonra ikinci çocuğu düşün çünkü şimdi hamile kalan 9 ay hamilelik 2 sene yine emzirme bi üç sene ileri atmış olacaksınız o zaman zarfında da hastalığın articak belki Allah korusun ameliyat bile derler en azından şimdi basit tedaviyle atlatırsın.
Slm bayanlar hastane işlerim olduğu için giremiyordum. Boynumda fıtık çıktı çok ağrılarım oluyordu tutuluyor dum. Dr bir tane iğne ve iki hap verdi sonrasında fizik Tedavisi verdi. Çocuğu emzirmemi yasakladı iğneden ve ilaçtan dolayı zaten yavaş yavaş azaltmistim 2 yaş sinirim olmasına rağmen üzüldüm sanki bu mecburi olmuş gibi oldu çok zoruma gitti bu duyguyu sizler çok iyi anlarsiniz dün tiksindirdim istemedi pöf pöf yaptı ama her ne kadar istemese bile arada anne memeee diyor öyle bi deyişi car ki isteme değil ne oldu buna der gibi . Şimdi bundan sonra ne yapar dün gece bir defa kalktı yanıma aldım dalana kadar bu gece ne olacak krizi gelince hiç bişey dinlemez gecede hatırlar mi tiksindigini offf dua edin lütfen şu ağrılardan kurtulayim fizik Tedavisi sonuç verir mi dr fıtıkiğin küçük yukardan aşağı sopa gibi dümdüz olmuşsun o ağrı yapıyor dedi vücut kendini korumaya almış dedi. Çocuk istiyordum emara girce tedavi olacam derken erteleniyor ilaç biter fizik başlar yine ertelenir. Fizikte sıcak torbadan hariç elektrik veriyorlar falan dediler doğru mu bilen var mı hiç bilgim yok öyleyse hamilelik söz konusu olamaz. Aralarında 3 yaştan fazla olsun istemiyorum. Bende durumlar bu
Sessiz kalınca doğdu mu acaba dedim senin haber vermeye fırsatın da olmaz şimdi. Bende hamileyken doğdu mu doğdu mu diye arayanlara gıcık olmaya başlamıştım doğsa haberin olur yani. Kaynanam da hergün yok mu bir ağrın diye soruyordu insan daha hassas oluyor hamileykenDogum olmadi kizlar.pazar gunu 41doluyor pazartsi randevum var .bakalm doktor ne dicek.baksaniza hala gelmedi bir isaret .eger 37yada 39da aldirsaymjsim planli sekilde ne kadar erken aldircakmsm.hala gelisiyor icerde bebegim .O haftalarda gelisimi tamamladi dediklerine hic inanmiorum,gelisimini tamamlayan bebek kendi dogmak ister dior bir cok uzman.kizim 40.hafta dolumunda sogmustu oglansa takti ayagina sporlari kosuyor anasini satayimbakalm nere kadar kosacak. Sn yde bir dogum oldumi diye soruyor arkadaslar ve akrabalar .yaw olmadi dion bir gun sonra dogum oldumi die gene ayni soru.bide ustune aramalar insani ister istemez sinir edior bnde herkesten uzak kalmaya cvp vermemeye basladim.son zamanlarimi sukunet icinde geciriyorum.sunset cok gecmis olsun .saglik herseuden once gelir .bebek smdi sart dgl.once duzel de sonra nasil olsa kardesi olur kizinin