2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Dogum olmadi kizlar.pazar gunu 41doluyor pazartsi randevum var .bakalm doktor ne dicek.baksaniza hala gelmedi bir isaret .eger 37yada 39da aldirsaymjsim planli sekilde ne kadar erken aldircakmsm.hala gelisiyor icerde bebegim .O haftalarda gelisimi tamamladi dediklerine hic inanmiorum,gelisimini tamamlayan bebek kendi dogmak ister dior bir cok uzman.kizim 40.hafta dolumunda sogmustu oglansa takti ayagina sporlari kosuyor anasini satayim :KK70: bakalm nere kadar kosacak. Sn yde bir dogum oldumi diye soruyor arkadaslar ve akrabalar .yaw olmadi dion bir gun sonra dogum oldumi die gene ayni soru.bide ustune aramalar insani ister istemez sinir edior bnde herkesten uzak kalmaya cvp vermemeye basladim.son zamanlarimi sukunet icinde geciriyorum.sunset cok gecmis olsun .saglik herseuden once gelir .bebek smdi sart dgl.once duzel de sonra nasil olsa kardesi olur kizinin

Maşallah canım sana böyle beklemekte geriyor insanı hakkında hayırlısı olsun inşallah.allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın

Maşallah canım sana böyle beklemekte geriyor insanı hakkında hayırlısı olsun inşallah.allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın
Gece kasiklarim cok agridi .sabahta nisanim geldi.pazar ve bebek hareketleri ii diye gtmedim .smdi doktorumu arasam pazar girmek istemiom doguma.kizimdada pazardi cok sorun yasamistim asistanlarin elinde.belki zeynep kamile gderim.ya spinal yapcaktm ama hep bas agrisi boyun agirsindan agliorum blmem kac ay gecti hala belim agrior dediler.anestezide istemiom cocugumn dogumuna sahit olmak istiom ama spinaldende korktum :(

Sessiz kalınca doğdu mu acaba dedim senin haber vermeye fırsatın da olmaz şimdi. Bende hamileyken doğdu mu doğdu mu diye arayanlara gıcık olmaya başlamıştım doğsa haberin olur yani. Kaynanam da hergün yok mu bir ağrın diye soruyordu insan daha hassas oluyor hamileyken
Daha sinir bozucu olan su .bn kmseye plansiz sez istedgimi soylemedm yani herkes tarih soruyor ben agistos ortasi dedim.buna ragmen hergun dogum oldumi diye msj lar aramalar .bu dahada sinir bozucu.yahu tarih vermisim daha ne soruyonuz.gecen bi arkadas bana dogumi soruor daha cok var dedim.ertesi gun gene soruor.neyse gene soyledim.dier gun yyazmiski bebek daha dogmadi mi ya? Sonunda guzelce bu tarz seylere sinirlendigimi ve sormamalarini dogum yapinca haber vercegmi guzelce anlattm tamam dedi.ama aradan iki gun gecmeden gene yazmis s.a. cvp versem bebegi sorcak dogum oldumu.sonunda vermedim vermiyorm.gorumcemi arior esim.noldu dogum oldumu die acior.kaynanam ne zaman dogruon die tel surekli.sanki tarih vermemisim gbi davraniolar.hassaslikla alakasi yok insni resmen sinir ediolar.yoksa beklemek beni germior bu sacmalklar gerior.bnde cvo vermiom kmseye acmiom tel oh kafam rahat

Gece kasiklarim cok agridi .sabahta nisanim geldi.pazar ve bebek hareketleri ii diye gtmedim .smdi doktorumu arasam pazar girmek istemiom doguma.kizimdada pazardi cok sorun yasamistim asistanlarin elinde.belki zeynep kamile gderim.ya spinal yapcaktm ama hep bas agrisi boyun agirsindan agliorum blmem kac ay gecti hala belim agrior dediler.anestezide istemiom cocugumn dogumuna sahit olmak istiom ama spinaldende korktum :KK43:
İkinciye çocukta insan daha tecrübeli oluyor heralde maşallah baya rahatsın benim nişanim gelse hemen hastaneye giderdim heralde

İkinciye çocukta insan daha tecrübeli oluyor heralde maşallah baya rahatsın benim nişanim gelse hemen hastaneye giderdim heralde
Ilk dogumda insan cahil oluyor.mesela pazardi iki cm aciklgm vardi.suyum geldi apartopar gittik .kadin bebegin kalbi dusuyor die sezeryene aldi.oysa ole bsey yokmjs ve de iki cmle normal doguramazsn demisti.oysa olmasi gereken oymus zaten.nirmal.dogum icin bir suru yol var.propes var.balon var
Suni sanci var var da var.isteyen cok rahat dogurtur ama.mudahelesiz beklense daha iyi.sonra herseyi cok arastrdim tecrubelendim
Ebelerle.konustum vs vs.suamki doktorumuda arastirdim buldum.bana ne dedi bilion.mu.yazik olmus beklenmelydi keyfi sezeryene almis dedi.sonradan.ogrendim.ki.o ilk.doktor bozuntusu hhemen hemen herkesi aliomus sezrryene.smdi daha bilincliyim.esim nisan gelimcde tutturdu gdelim die hayir dedim ilk yaptgm hatayi yapmicm .cunku biliom.nisan da gtmek gerekmior.gece gene kasik agrisi cektim.bugun doktora gtcem.ikide. bakalim ne dicek.artik ne derse kabulum.cunku bu agrilar siddetini arttiriarak gelior .artik beklemeyelm derse kabul etcm.aka.spinaldende korktum :(

Ilk dogumda insan cahil oluyor.mesela pazardi iki cm aciklgm vardi.suyum geldi apartopar gittik .kadin bebegin kalbi dusuyor die sezeryene aldi.oysa ole bsey yokmjs ve de iki cmle normal doguramazsn demisti.oysa olmasi gereken oymus zaten.nirmal.dogum icin bir suru yol var.propes var.balon var
Suni sanci var var da var.isteyen cok rahat dogurtur ama.mudahelesiz beklense daha iyi.sonra herseyi cok arastrdim tecrubelendim
Ebelerle.konustum vs vs.suamki doktorumuda arastirdim buldum.bana ne dedi bilion.mu.yazik olmus beklenmelydi keyfi sezeryene almis dedi.sonradan.ogrendim.ki.o ilk.doktor bozuntusu hhemen hemen herkesi aliomus sezrryene.smdi daha bilincliyim.esim nisan gelimcde tutturdu gdelim die hayir dedim ilk yaptgm hatayi yapmicm .cunku biliom.nisan da gtmek gerekmior.gece gene kasik agrisi cektim.bugun doktora gtcem.ikide. bakalim ne dicek.artik ne derse kabulum.cunku bu agrilar siddetini arttiriarak gelior .artik beklemeyelm derse kabul etcm.aka.spinaldende korktum :KK43:

Ne yaptın canım doğum oldumu bence haftanın tam dolduğu için suni sancı verip doğumu yaparlar inşallah beklediğine değer ve normal yaparsın son dakika golü yasamazsin

Kızlar hepinize mrb. Yazılanları okudum da ilki sezaryen olunca ikincisinin normal olması için aradan bayağı zaman geçmesi gerekmiyor muydu.

Valla kızlar ilaç kullanıyorum bi iyi bi kötüyum. Nedense fizik Tedavisiolmak istemiyorum.

Dün biricik yavrumun kolu kirildi o kadar üzgünüm ki anlatamam. 3 hafta böyle kalıcam ve bana sürekli çıkar anne deyip duruyor alçı yapılırken beni odadan çıkardılar annecim gel deyisleri kulağımdan gitmiyor. Çok üzgünüm kızlar dua edin çabuk iyilessin kuzum

Ne yaptın canım doğum oldumu bence haftanın tam dolduğu için suni sancı verip doğumu yaparlar inşallah beklediğine değer ve normal yaparsın son dakika golü yasamazsin
Evet dogdu yik cnm ya spinalla yaptim ama o kadar guzwl bir dogum yasadim ki.normal dogumun agrilarini da yasadim ayyy allahim nasil normal doguranlr o sancolara dayanmis sasrdim .oluyorum sandim.neyse dogum cok guzeldi ayrintili anlatirim suan hala hastahanedeyim toparlqninca size yazcam.spinal ne rahatsiz genel anestezi cok zordu

Dun sancilarimin gelmesyle 41+2de 3kg 800gram bebegimi kucagma aldim spinal sezeryen.ysm nasiloldu ah cnm ya cok gecms olsin inan icim acidi
Çok sevindim sağlıkla analı babalı büyüsün insallah bu sefer rahat bir doğum olmuş senin adına sevindim cnm. Hiç sorma parkta oynarken oldu kaydıraktan kaymak için merdivenden çıkacaktı bende iki üç basamak yukarisindaydim bekliyorum sürekli kayıyor bende hep yanındayım en son kaydı tekrar yöneldi merdivene iki basamak çıktı kaymaktan vazgeçti geri adım attı son basamakta ayagidolasti yüz üstü kolunun üstüne düştü ağladı ama çok yüksek mesafeden düşmediği için başta çok korkmadım ama bir baktım kolu hafif c gibi eğilmiş elim ayağım kesildi eşimi çağırdım hemen hastaneye gittik kırık dediler dünyam yıkıldı çok küçük nasıl gecicek zaman bilmiyorum. Doktor beni rahatlattı korkma çocuklar çabuk toparliyor dedi ama o anlar o kadar kötüydü kızım doktorlardan o kadar korktu ve yıprandı ki unutamıyorum. Alçı odasına beni almadılar annecim gel diye feryatları off çok çok kötü

Iki sene yeter.ancak sexeryenli oldugndan risjleri var.her isteyen doguramior
doğumuna sevindim Allah uzun ömür versin inşallah bende bugün doğuracağım Allahın izniyle.ben sen hep sezeyana karşısın diye düşünüyordum demek ki ben yanlış anlamışım ve gerçekten spinal anestezi çok rahat

Çok sevindim sağlıkla analı babalı büyüsün insallah bu sefer rahat bir doğum olmuş senin adına sevindim cnm. Hiç sorma parkta oynarken oldu kaydıraktan kaymak için merdivenden çıkacaktı bende iki üç basamak yukarisindaydim bekliyorum sürekli kayıyor bende hep yanındayım en son kaydı tekrar yöneldi merdivene iki basamak çıktı kaymaktan vazgeçti geri adım attı son basamakta ayagidolasti yüz üstü kolunun üstüne düştü ağladı ama çok yüksek mesafeden düşmediği için başta çok korkmadım ama bir baktım kolu hafif c gibi eğilmiş elim ayağım kesildi eşimi çağırdım hemen hastaneye gittik kırık dediler dünyam yıkıldı çok küçük nasıl gecicek zaman bilmiyorum. Doktor beni rahatlattı korkma çocuklar çabuk toparliyor dedi ama o anlar o kadar kötüydü kızım doktorlardan o kadar korktu ve yıprandı ki unutamıyorum. Alçı odasına beni almadılar annecim gel diye feryatları off çok çok kötü
Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer yazık ya üzüldüm

Back
X