2014 Ekim Anneleri

kızlar şuan bakınıyorum halledicem inşallah siz sohbete devam ededurun

Evet ben çok bulantı ve kusma yaşadım , yaklaşık 2 ay sürdü ama her gün her sabah . Hatta bu sebeple ilk 3 ayda 4,5 kilo vermiştim . Zaten hepi topu 8-9 kilo alarak doğum yaptım .

Hamilelik boyunca özellikle ilk kez hamile isek , insan her ağrıdan her kusmadan tedirgin olabiliyor . Tecrübesizlik işte

3 ay sonunda kanamam olmuştu benim , rahim duvarında açılma varmış , 1-2 ay uzattıp bacaklarımı yattım . Sadece wc ye kalktım , abarttım biraz yani . Ama 2 ay sonunda kapandı o açıklık .

Aklıma geldikçe yazarım .

Amin güzel duaların için bu arada.

Aa sahi canim ne güzel :)
Senin son adet tarihin ne zamandi?
Benim ki 4 Ocak.
Bakalim iki hafta sonra insaAllah muayeneye gidince hersey kesinlesir.

Benim 5 ocakti cnm sat:) baska bi sitede hesaplamistim ben tahminidogum tariini:) doktorum beni pazartesi cagirdi bakalim pazartesi neler olacak:)

Cok sükür saglicakla kavustun bebegine abla.

Benim 5 ocakti cnm sat:) baska bi sitede hesaplamistim ben tahminidogum tariini:) doktorum beni pazartesi cagirdi bakalim pazartesi neler olacak:)

Bir gün var aramizda demek :)
Ben iki hafta sonra gideyim diyorum.
Esimin anlasmali oldugu hastane degisti.
Oraya kaydimizi yaptirmamiz gerekiyor daha.

Cok sükür saglicakla kavustun bebegine abla.

Bir gün var aramizda demek :)
Ben iki hafta sonra gideyim diyorum.
Esimin anlasmali oldugu hastane degisti.
Oraya kaydimizi yaptirmamiz gerekiyor daha.

Anladim cnm hayirlisi olsun ama bence cok da geciktirmee ilk kontrolu cnku keseyi gormesi lazim...

hadi hayırlı uğurlu olsun listemiz tamamdır isminin listeye eklenmesini isteyenler bu mesajimi alıntılayarak gerekli bilgileri iletirlerse hemen ekleyebilirim

Anladim cnm hayirlisi olsun ama bence cok da geciktirmee ilk kontrolu cnku keseyi gormesi lazim...

Amin canim hayirlisi insaAllah :)

hadi hayırlı uğurlu olsun listemiz tamamdır isminin listeye eklenmesini isteyenler bu mesajimi alıntılayarak gerekli bilgileri iletirlerse hemen ekleyebilirim

Canim hadi hayirli olsun :)
Ufak bir önerim olacak
Dogum tarihine göre listeyi yap istersen..
Yani dogum tarihi öcne olanlar yukarda sonra olanlar asagda ne dersin?

Amin canim hayirlisi insaAllah :)

Canim hadi hayirli olsun :)
Ufak bir önerim olacak
Dogum tarihine göre listeyi yap istersen..
Yani dogum tarihi öcne olanlar yukarda sonra olanlar asagda ne dersin?

olur canım öyle yapayım

Kizlar bir sey soracagim..
Bu bir kac gündür böyle..
Sürekli adetim gelmis gibi bir hisle tuvaelete gidiyorum..
Yani islaklik var bende demek ki..
Normal mi bu?

Normal mi bu?

normal canım bazı kişiler bol akıntılı bazı kişiler kuru ya da kuruya yakın olabiliyormuş bunu anlıyorum artık çünkü ilkinde gayet akıntılı şimdi ise gayet kuruyum. benim genç kızken çok akıntım olurdu. sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalırdım. doğumdan sonra çok şükür geçti. sizlerinde 2. de farklı olabilir.

Son düzenleme:
Normal mi bu?

Evet canım hatta adet ağrısına tıpatıp benzer ağrıların bile olabilir :) normal yani

Evet canım hatta adet ağrısına tıpatıp benzer ağrıların bile olabilir :) normal yani

Bunu duyduguma sevindim canlar.
Acaba adetim gelecek mi diye biraz korkuyorum acikcasi :)
Hayirlisi insaAllah saglikli bir gebelik nasip olur..
Suan adet sancim da yok acikcasi hic bir sey hiss etmiyorum..
Bakalim ne zaman degisiklikler baslayacak :)

korkma korkma gelmeyecek kırmızılar Allahın izniyle 9 ay boyunca
bu arada sakın ağır iş falan yapma canım :26: çok dikkat et kendine tamam mı, önemli zamanlardayız :26: bırak ev işleri bir kenarda duruversin yavaş yavaş yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…