Bunu duyduguma sevindim canlar.
Acaba adetim gelecek mi diye biraz korkuyorum acikcasi :)
Hayirlisi insaAllah saglikli bir gebelik nasip olur..
Suan adet sancim da yok acikcasi hic bir sey hiss etmiyorum..
Bakalim ne zaman degisiklikler baslayacak :)
Kzlar bende geldim :) ins bende burdan sizinlr sevincimi paylasirim en yakin zamanda...
Kzlar bende geldim :) ins bende burdan sizinlr sevincimi paylasirim en yakin zamanda...
inşallah canm :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
inşallah cnm inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruzz:)
hoşgeldin canım :) inşallah hepinizi tek tek alacağız bu tarafa doğru
inşallah canlarım inşallah... dua edin bana olurmu
ellerim ayaklarım soğuk sürekli sizlerde durum nasıl?
bende aksine yanıyorum cnm sürekli ateş basıyo
Merhabalar herkese ben de sizler gibi inşallah ekim annesi olacağım haberi henüz daha dün aldım alır almazda sürekli endişe telaş içindeyim ve bu durumdan aşırı rahatsızım herkes birşeyler söylüyor betahcg m adet günümü iki gün geçe kanda 90 çıktı kimi düşük dio bişeyler doktorumu aradım kızdı hamilesin dedi sen cmts git birdaha yaptır nasıl artıyo grceksin için rahatlasın dedi ama engel olamıyorum hala ben((( nolur yardım edin bide adet sancısı gibi sancılanıyorum ara ara
Bu topicte kotu dusuncelere yer yokk arkadasinmn hepimiz hamileyizz hepimiz ekim annesiyiz ALLAH'in izniylee:))
Sende hamilesin cnmm tebrikk ederim icin rahat olsunn....
Merhabalar herkese ben de sizler gibi inşallah ekim annesi olacağım haberi henüz daha dün aldım alır almazda sürekli endişe telaş içindeyim ve bu durumdan aşırı rahatsızım herkes birşeyler söylüyor betahcg m adet günümü iki gün geçe kanda 90 çıktı kimi düşük dio bişeyler doktorumu aradım kızdı hamilesin dedi sen cmts git birdaha yaptır nasıl artıyo grceksin için rahatlasın dedi ama engel olamıyorum hala ben((( nolur yardım edin bide adet sancısı gibi sancılanıyorum ara ara
Hepinize çok teşekkür ederim eksik olmayın vallahi yüzüm güldü allah razı olsun hepinizden ve hepimize de hayırlı uğurlu olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?