2014 Ekim Anneleri

normal herşey inşallah canım rahat ol :)

dua edelim bol bol dua grubu oluşturalım yine

Son düzenleme:
Kzlar bende geldim :) ins bende burdan sizinlr sevincimi paylasirim en yakin zamanda...

Merhabalar herkese ben de sizler gibi inşallah ekim annesi olacağım haberi henüz daha dün aldım alır almazda sürekli endişe telaş içindeyim ve bu durumdan aşırı rahatsızım herkes birşeyler söylüyor betahcg m adet günümü iki gün geçe kanda 90 çıktı kimi düşük dio bişeyler doktorumu aradım kızdı hamilesin dedi sen cmts git birdaha yaptır nasıl artıyo grceksin için rahatlasın dedi ama engel olamıyorum hala ben ((( nolur yardım edin bide adet sancısı gibi sancılanıyorum ara ara

Bu topicte kotu dusuncelere yer yokk arkadasinmn hepimiz hamileyizz hepimiz ekim annesiyiz ALLAH'in izniylee:))
Sende hamilesin cnmm tebrikk ederim icin rahat olsunn....

canım hamilesin sen bunun tadını çıkar :) herkeste bhcg değeri aynı olacak diye birşey yok.. tekrarladığında göreceksin nasıl arttığını :) aramıza hoşgeldin :))

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) ben adet günüm yaklaşırken ve günüm geçtikten 5-6 gün sonrasına kadar o sancıları çektim. hala da ara ara var. doktorum çok normal dedi.. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah :)

Hepinize çok teşekkür ederim eksik olmayın vallahi yüzüm güldü allah razı olsun hepinizden ve hepimize de hayırlı uğurlu olsun inşallah

Hepinize çok teşekkür ederim eksik olmayın vallahi yüzüm güldü allah razı olsun hepinizden ve hepimize de hayırlı uğurlu olsun inşallah

inşallah bu arada artık aramızda olacaksan bilgilerini verirsen listeye ekleyebilirim seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…