- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
bende kan verdim az önce beklemediyim ins sonuç ummudugum da daha güzel cikar. rabbim yüzümüzü güldür nolurKanım i verdim saat 3 de alacam.dua edin.
insallah tutunur ararkadaşım. Seni hic birakmaz.ben inanıyorum seninle bebeğinkızlar sonuç 14.72. doktorumu aradim değerlerin biraz düşük ama hamilesin ddi. iki gün sonra tekrar test yaptirmami istedi. inşallah degerlerim yukselir bebeğim annesini hiç birakmaz. darısı diğer anne adaylarının başına ins. dua edelim kızlar bugün cuma
ararkadaşım sikma canini rabbimin vardir bir bildigi.sakin pes etme suan ne desem boş. Cunku bende bir olumsuz deneme yasadim.kızlar benim fikrimi almak isterseniz 3 denememden sonra derimki devlete gidin tedavi süreci çok sıkıntılı çok kalabalık ama yinede devletten şaşmayın en azından yalanlarla özeldekiler gibi kandırmıyorlar gerçek neyse onu söylüyorlar.
ekimde tüp bebege başladım malisef şu anda tutmadı bügün test günümdü fakat kanamam başladı
test yaptırdım sonuç negatif:0.88 test sonuçum.
canım benim inşallah dediğin gibi olur ve bebeğim beni birakmaz. bu arada senin adına çok sevindim. ins kucağında alirsin. bnm içinde dua et iki gün sonra test yapacam gene. rabbim ins bana da nasip ederinsallah tutunur ararkadaşım. Seni hic birakmaz.ben inanıyorum seninle bebeğin
sen özelde mi yaptın yoksa devlette miKızlar 144 cikti degerim.allah kalp atislarini duymayi nasip eder insallah.hepinizin allah gönlüne gore versin.
kızlar sonuç 14.72. doktorumu aradim değerlerin biraz düşük ama hamilesin ddi. iki gün sonra tekrar test yaptirmami istedi. inşallah degerlerim yukselir bebeğim annesini hiç birakmaz. darısı diğer anne adaylarının başına ins. dua edelim kızlar bugün cuma
Kızlar 144 cikti degerim.allah kalp atislarini duymayi nasip eder insallah.hepinizin allah gönlüne gore versin.
Hosbulduk canim amin insallah olur seninde insallah degerin kat kat artar simsiki tutunur insallah iyi dusun iyi osun allahim hepimize anne olmayi tattirsin insallah bende aklima taktim niye donduruyor diye dondurunca vucut dinlenince dahami iyi oluyor diye kafaya tatim saol bilgilerin icin dua edin banadaesma ve merve arkadaşımız hoşgeldiniz ve tedavileriniz hayırlı olsun ins. rabbim gonlunuzu ve kucaginizi boş bırakmasın. tatlı mi tatlı bebisleriniz olur ins. surecteki herkesin tabi. cuma hurmetine rabbim emeklerimizin karşılığını versin bi an önce inşallah
Belirtilerin ne oldu canim allah kucaginada almayi nasip etsin darisi bizim basimizaBen ilkini dokuz eylülde. .simdi ozelde doktorumdan cok memnunum.dilek aslan izmirde.
Insallah hayirli haberler alirsin yaslarimiz ve problemimiz ayniymisrabbim hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah nerde yaptrdin isleminikızlar sonuç 14.72. doktorumu aradim değerlerin biraz düşük ama hamilesin ddi. iki gün sonra tekrar test yaptirmami istedi. inşallah degerlerim yukselir bebeğim annesini hiç birakmaz. darısı diğer anne adaylarının başına ins. dua edelim kızlar bugün cuma
hayır canım bugün testini nerde yaptirdin diye sordum. bn özelde yaptım da ondanBen ilkini dokuz eylülde. .simdi ozelde doktorumdan cok memnunum.dilek aslan izmirde.
sağol canım ben diyarbakır veni vidi merkezde yaptımInsallah hayirli haberler alirsin yaslarimiz ve problemimiz ayniymisrabbim hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah nerde yaptrdin islemini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?