2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Bugün dualarımız sizlerle...Rabbim Hz. Meryem'e verdiği hediyeyi inşallah sizlere bizlere de verir.Yüce Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün, hakkımızda hayırlısını ihsan eylesin inşallah.

kızlar sonuç 14.72. doktorumu aradim değerlerin biraz düşük ama hamilesin ddi. iki gün sonra tekrar test yaptirmami istedi. inşallah degerlerim yukselir bebeğim annesini hiç birakmaz. darısı diğer anne adaylarının başına ins. dua edelim kızlar bugün cuma

kızlar benim fikrimi almak isterseniz 3 denememden sonra derimki devlete gidin tedavi süreci çok sıkıntılı çok kalabalık ama yinede devletten şaşmayın en azından yalanlarla özeldekiler gibi kandırmıyorlar gerçek neyse onu söylüyorlar.
ekimde tüp bebege başladım malisef şu anda tutmadı bügün test günümdü fakat kanamam başladı
test yaptırdım sonuç negatif:0.88 test sonuçum.

insallah tutunur ararkadaşım. Seni hic birakmaz.ben inanıyorum seninle bebeğin

ararkadaşım sikma canini rabbimin vardir bir bildigi.sakin pes etme suan ne desem boş. Cunku bende bir olumsuz deneme yasadim.

insallah tutunur ararkadaşım. Seni hic birakmaz.ben inanıyorum seninle bebeğin
canım benim inşallah dediğin gibi olur ve bebeğim beni birakmaz. bu arada senin adına çok sevindim. ins kucağında alirsin. bnm içinde dua et iki gün sonra test yapacam gene. rabbim ins bana da nasip eder

Hayırlı olsun canım inş katlanarak çoğalır değerlerin ve kocaman bir aile olursunuz :))

yenilen güreşçi güreşe doymazmış bennn misaliiiiii hep bu son diyorum fakat dayanamıyorum:::::::(((((((((((((((((((

Hosbulduk canim amin insallah olur seninde insallah degerin kat kat artar simsiki tutunur insallah iyi dusun iyi osun allahim hepimize anne olmayi tattirsin insallah bende aklima taktim niye donduruyor diye dondurunca vucut dinlenince dahami iyi oluyor diye kafaya tatim saol bilgilerin icin dua edin banada

Insallah hayirli haberler alirsin yaslarimiz ve problemimiz ayniymisrabbim hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah nerde yaptrdin islemini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…