- 6 Haziran 2014
- 530
- 839
- 208
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Ayyyy hadi hayirlisi bakalimsağol canım ben diyarbakır veni vidi merkezde yaptım
ben gunlerdir kasik agrisi cektim.transferin 6 gununden itibaren.ama simdi dusunuyorum.normal adet agrisindan farkli o an adet olacam sandim.kasijlarimda batma hissi adet olacagim zaman karnimda agriyor ve adetime 1 gun kala agriyor.bir hafta onceden agrimiyor.goguslerimde hicbir belirti yok.bulanti falan yok.zaten bence onlar icin erken.ve ben 9.gunu dayanamadim idrar testi yaptim.ikinci cizgi silikti.ondan sonra acaba dedim.11gun bugun 14 gunu bir daha yaptiracam beta.allahim devamini getirir insallah.Belirtilerin ne oldu canim allah kucaginada almayi nasip etsin darisi bizim basimiza
Allah kat kat artirsin insallah transferden sonra neler yaptin yattinmi hep sorun neydi sizinben gunlerdir kasik agrisi cektim.transferin 6 gununden itibaren.ama simdi dusunuyorum.normal adet agrisindan farkli o an adet olacam sandim.kasijlarimda batma hissi adet olacagim zaman karnimda agriyor ve adetime 1 gun kala agriyor.bir hafta onceden agrimiyor.goguslerimde hicbir belirti yok.bulanti falan yok.zaten bence onlar icin erken.ve ben 9.gunu dayanamadim idrar testi yaptim.ikinci cizgi silikti.ondan sonra acaba dedim.11gun bugun 14 gunu bir daha yaptiracam beta.allahim devamini getirir insallah.
isyerinden yillik iznimi kullandim.bu ikinci ve daha cok masraf yaptigimiz icin biraz dikkat etmek istedim.10 gun pek is yapmadim evde yattim kalktim anneme geldim orda yattim yani pek bisey yapmadim ama yorgan dosek yatmadim.bende kan pirtilasmasi esimde biraz sperm problemi vardi hiz ve sayi problemi.tabi rabbim devamini getirir insallah.Allah kat kat artirsin i
Allah kat kat artirsin insallah transferden sonra neler yaptin yattinmi hep sorun neydi sizin
8 yumurtam olustu 5 i dollendi. 5.güne kadar 4yumurtam kaldı. hepsi de 1. kalite. 2 tanesi transfer edildi, kalan 2 embriyo donduruldu canım. sen tedavi mi oluyorsunAyyyy hadi hayirlisi bakalimdarisi basimiza bakalim kac yumurtan olustu peki
Benimde ilk tedavim aralik ayina kismetse korku endise mutluluk stres anliyacagin ne ararsan var en azindaan bana umut oldun gok sagol yavrunla guzel mutlu yillar bugunde hicri yilbasi zaten guzel bir yil olsun yeni anne8 yumurtam olustu 5 i dollendi. 5.güne kadar 4yumurtam kaldı. hepsi de 1. kalite. 2 tanesi transfer edildi, kalan 2 embriyo donduruldu canım. sen tedavi mi oluyorsun
sağol canım benim. inşallah yeni yıl annesi olurum. senin tedavinin güzel geçer ve bi sürü yumosun olur ins. senin güzel haberlerinide aliriz aralıkta. peki sen nerde yaptiracan. kaç senelik evliydin cnmBenimde ilk tedavim aralik ayina kismetse korku endise mutluluk stres anliyacagin ne ararsan var en azindaan bana umut oldun gok sagol yavrunla guzel mutlu yillar bugunde hicri yilbasi zaten guzel bir yil olsun yeni anne
inşallah canım bnm de öyle olur ben aslında degerlerim dusecek diye çok korkuyor ve uzuluyorum. söylediğin için teşekkürler. umut oldu banaAcelyacicegi bu arada benim ilk denememde benimle birlikte tup bebek yapan bir bayanin 17 den yukseldi suan neredeyse 8 aylik hamile.
Cnm ben 3 yillik evliyim kadikoy sifada yaptiricam allah nasip edersesağol canım benim. inşallah yeni yıl annesi olurum. senin tedavinin güzel geçer ve bi sürü yumosun olur ins. senin güzel haberlerinide aliriz aralıkta. peki sen nerde yaptiracan. kaç senelik evliydin cnm
hadi hayirlisi olsun hakkında cnmCanim
Cnm ben 3 yillik evliyim kadikoy sifada yaptiricam allah nasip ederse
ben canım hayırlısı olsun hakkında... kime gidiosun orda
Canlar dualar sizinle sevindirdiniz topigi.....heyecanlandim bak.....ne guzel darisi tüm topigin başına hayde hayde oyun havası ALLAHIM KORUSUN SIKI SIKI TUTUNSUNLAR MINNAKLARcanım benim inşallah dediğin gitümolur ve bebeğim beni birakmaz. bu arada senin adına çok sevindim. ins kucağında alirsin. bnm içinde dua et iki gün sonra test yapacam gene. rabbim ins bana da nasip eder
ben ümit hanıma gidiorm...Ben refik keleşe gidiyorum. Ya sen?
Verdim canim az once bekliyorum bi saat sonra cikacak. insallah artmistir degerlerim canim yaa :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?