2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

bnmde ilk denemem bizi bekletmediler direk opu isleminden 5 gün sonra transfer gerceklesti. bugün 9. günüm cuma test yapacam hayirlisiyla

@esenturk bide cnm yaş kaç senelik evlisin. sizde çocuk olmamasının sebebi ve nerde yaptirdin canım. kusura bakma böyle pespese sıraladı ama biliyorsun bu faktorlerde önemli

Kızlar sizlerde varmı belirti.bana soracak olursanız bütün belirtiler var.sanki adet belirtileri zaten günlerdir adet belirtileri dedim durdum.ama elimde değil sıkıntı çarpıntı ruh Halim ağlamaklı.goguslerimde hiçbir şey yok.ben zaten panik atagim ilk denemede bunlar olmadı o devlette şimdi özelde yaptırdım. Iki embriyo kondu.dunyanin parası gitti olsun gerçi paranın pulu n anlamı yok.bizde biraz e simde Sperm sorunu var.benim hersey normal.iki gün geçermi yahu.

bnm yüzümde bi iki sivilce çıkmış karnım şiş bu sabah hafiften karın agrisi vardı ama geçti. cuma test yapacakmsn cnm

Kızlar az önce erken gebelik Testi yaptım 2 çizgi çok silik sizce.... ama benim ilkinde de çıkmıştı ilaçlardan olabilirmi ilkinde erken test değil normaldi. Ama kanda çıkmadı.

Kızlar az önce erken gebelik Testi yaptım 2 çizgi çok silik sizce.... ama benim ilkinde de çıkmıştı ilaçlardan olabilirmi ilkinde erken test değil normaldi. Ama kanda çıkmadı.
canım. az daha sabret yaa. idrar yaniltabilir. 9. günden itibaren betahcg kanda yeni yeni dolasir. idrara ise çok sonra belli olur

Hayirlsi olsun arkadasim kafana takma iyi düşün hepki sonucta iyi olsun.iyi aksamlar

Bu kadar kasik agrim acaba olumlu mu diye dusundurmedi degil yarindan sonra belli olacak artik.idrardada cikinca acaba dedim.

Benim umudum acayip kırıldı,resmen adet olucam her ay yaşadığım belirtileri yaşıyorum,göğsümüm ucu kaşınır her ay o bile başladı,kasık ağrısı,gaz sancısı,sivilce..(( çok mutsuzum,emeklerim ellerimden kayıp giderse çok üZülücem(

Canım idrar testine pek güvenme benimde bir önceki denememde ikinci çizgiyi gördük silik ama kanda sonuç negatifti aldiğimiz progesteron hormonundan dolayı yanıltabiliyormuş o yüzden kan testini bekle derim en sağlıklisi o.

Benim büyük ihtimalle haftaya transfer olacak canım . dondurulmuşlar ile . Beklemedeyiz:)
ayyyy çok güzel yakındaymış heyecanlımısın?kaçıncı gün embriyosu kaça bölündüler?benimki 3.gün donduruldu biri 9 a diğer iki tane 7ye bölünmüştü.

ayyyy çok güzel yakındaymış heyecanlımısın?kaçıncı gün embriyosu kaça bölündüler?benimki 3.gün donduruldu biri 9 a diğer iki tane 7ye bölünmüştü.

Canım benimde 3.gün donduruldu 9 tane 1. kalite dediler. Kaça bölündüğü bilgisini iletmediler.
Pazartesi kontrolden sonra çözülmesine karar verilecek. 5. gün olacak şekilde transfer edilecek inşaallah aksilik cıkmazsa:)
Şimdilik estrofem içiyorum. Sen ne kullanıyorsun bu süreçte?

benim adetim gecikti iki gündür bekliyorum estrofemden sonra ne kullanacağız acaba banada estrofemle başlarız demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…