- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
bnmde ilk denemem bizi bekletmediler direk opu isleminden 5 gün sonra transfer gerceklesti. bugün 9. günüm cuma test yapacam hayirlisiylaöncelikle hoşbulduk
benim tek embriyo konuldu o yüzden tek gebelik ilk defa tüp bebek deneyenlerdenim Rabbim İnşallah sağlıkla kucağımızı almayı nasip eder ve herkese evlat sevgisini yaşatır
tüp bebek yaptıran arkadaşlar sizinde dr unuz transfer için yumurta toplamadan sonra 1,5 ay bekledimi tutma ihtimalini ykseltiyor annenin vucudu toparlanmış oluyor dedi bana dr um
bnm yüzümde bi iki sivilce çıkmış karnım şiş bu sabah hafiften karın agrisi vardı ama geçti. cuma test yapacakmsn cnmKızlar sizlerde varmı belirti.bana soracak olursanız bütün belirtiler var.sanki adet belirtileri zaten günlerdir adet belirtileri dedim durdum.ama elimde değil sıkıntı çarpıntı ruh Halim ağlamaklı.goguslerimde hiçbir şey yok.ben zaten panik atagim ilk denemede bunlar olmadı o devlette şimdi özelde yaptırdım. Iki embriyo kondu.dunyanin parası gitti olsun gerçi paranın pulu n anlamı yok.bizde biraz e simde Sperm sorunu var.benim hersey normal.iki gün geçermi yahu.
canım. az daha sabret yaa. idrar yaniltabilir. 9. günden itibaren betahcg kanda yeni yeni dolasir. idrara ise çok sonra belli olurKızlar az önce erken gebelik Testi yaptım 2 çizgi çok silik sizce.... ama benim ilkinde de çıkmıştı ilaçlardan olabilirmi ilkinde erken test değil normaldi. Ama kanda çıkmadı.
Canım idrar testine pek güvenme benimde bir önceki denememde ikinci çizgiyi gördük silik ama kanda sonuç negatifti aldiğimiz progesteron hormonundan dolayı yanıltabiliyormuş o yüzden kan testini bekle derim en sağlıklisi o.Kızlar az önce erken gebelik Testi yaptım 2 çizgi çok silik sizce.... ama benim ilkinde de çıkmıştı ilaçlardan olabilirmi ilkinde erken test değil normaldi. Ama kanda çıkmadı.
yaklaşık 15 gün sonra donmuş transferi yapılacak.merakla bekliyoruz bakalım senin tedavin ne aşamada?amin . canım senin ne zaman olacak transfer belli oldu mu?
Benim büyük ihtimalle haftaya transfer olacak canım . dondurulmuşlar ile . Beklemedeyiz:)yaklaşık 15 gün sonra donmuş transferi yapılacak.merakla bekliyoruz bakalım senin tedavin ne aşamada?
ayyyy çok güzel yakındaymış heyecanlımısın?kaçıncı gün embriyosu kaça bölündüler?benimki 3.gün donduruldu biri 9 a diğer iki tane 7ye bölünmüştü.Benim büyük ihtimalle haftaya transfer olacak canım . dondurulmuşlar ile . Beklemedeyiz:)
ayyyy çok güzel yakındaymış heyecanlımısın?kaçıncı gün embriyosu kaça bölündüler?benimki 3.gün donduruldu biri 9 a diğer iki tane 7ye bölünmüştü.
benim adetim gecikti iki gündür bekliyorum estrofemden sonra ne kullanacağız acaba banada estrofemle başlarız demişlerdiCanım benimde 3.gün donduruldu 9 tane 1. kalite dediler. Kaça bölündüğü bilgisini iletmediler.
Pazartesi kontrolden sonra çözülmesine karar verilecek. 5. gün olacak şekilde transfer edilecek inşaallah aksilik cıkmazsa:)
Şimdilik estrofem içiyorum. Sen ne kullanıyorsun bu süreçte?
estrofemden sonra ne kullanacağımız pazartesi öğreneceğim bende .benim adetim gecikti iki gündür bekliyorum ne estrofemden sonra ne kullanacağız acaba banada estrofemle başlarız demişlerdi
hadi bakalım hayırlısı inşallah.estrofemden sonra ne kullanacağımız pazartesi öğreneceğim bende .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?