- 24 Eylül 2014
- 93
- 120
- 28
- 44
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Hepinizin tedavileri hayirli olsun.insallah cabalarimiz boşa cikmaz.rabbim hepimize hayirli saglikli bebekler nasp eder.
hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar bi sürü yumosun olur ins cnmkonunun başlığı 2014 ekim ama ben kasım ayının ilk haftasında tedaviye başlayacağım.. yaşım 30. erkek infertilitesi samsun medical, tayfın alper de karar kıldık.. hayırlısı bakalım..
bende yarin verecem kan cok korkuyorum.allahim yardim et bize.yarin guzel haberler veririz insallah.kızlar bugün transferden sonra 10. günüm. yarın teste gidiyorum lütfen duanizi esirgemeyin heyecan korku ümit birarada. Rabbim bu surecteki herkesin yardımcısı olsun inşallah
hayirlisiyla pozitif haberler veririz burdan ins canım. bn öğleden sonra gidecem. sen ne vakit gidecen canımbende yarin verecem kan cok korkuyorum.allahim yardim et bize.yarin guzel haberler veririz insallah.
ben sabahtan gidecem ama sonuc 3 de cikiyor......hayirlisiyla pozitif haberler veririz burdan ins canım. bn öğleden sonra gidecem. sen ne vakit gidecen canım
berabere yani. tmm cnmben sabahtan gidecem ama sonuc 3 de cikiyor......
Sizin bebeginiz tuttumu banada doktorum yumurta toplama isleminden sonra dondurucaz dedi bugun merak ettim sizi simdi hamilemisinöncelikle hoşbulduk
benim tek embriyo konuldu o yüzden tek gebelik ilk defa tüp bebek deneyenlerdenim Rabbim İnşallah sağlıkla kucağımızı almayı nasip eder ve herkese evlat sevgisini yaşatır
tüp bebek yaptıran arkadaşlar sizinde dr unuz transfer için yumurta toplamadan sonra 1,5 ay bekledimi tutma ihtimalini ykseltiyor annenin vucudu toparlanmış oluyor dedi bana dr um
yok bende agri. bu iyi bişey mi değilmi bilmiyorum.Sende varmi kasik agrilari bende var yatiyorum ben anlamadim nedenini ama kendimi dinlemekten degil artik buna karar verdim..
arkadasim bn istnbulda oturmuyorum ama, bahceci tüp bebek merkezinin ismini ve doktorlarinin çok övüldüğünü okudum bu siteden. bide orayı araştir derim. allah kolayliklar versin. bnm de ilk denemem. bugün sonuç günüm biraz heyecan ve korku dışında sakinım yanimrb bende aranıza yeni katıldım. istanbulta tüp bebek merkezi arastırıyorum.eşimde sperm sayısında hareketliliğinde sorun var ve morfolojisi 2 sizden ricam gittiğiniz merkezleri ve memnuniyetlerinizi belirtirseniz sevinirim. ilk denememiz olucak o yüzden korkularımız ve endişelerimiz var.
hayırlı olsun cnm bildiğim kadarıyla dondurup bi ay sonra transfer etmelerinin başarı oranını artiriyormus. hem vücut dinlenmiş hemde rahim ilaçların etkisinden arınmış oluyormuş.Arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum bende dun adet oldum bugun doktora gittim ignemi verdi benim iki taze bir donmus tedavi oldum iki kimyasalim oldu donmusum negatif oldu simdi hastanemi degistirdim bugun igneme basliyorum kismetse insallah bu defa anne olurum cok zor bir surec allah yardimcimiz olsun hepimizin bana bugun doktorum ignelrini vur pazartesi konturola cagirdi yumurtani toplayinca donduralim vucudun dinlensin dedi boyle olan varmi taze olmasi daha iyi olmazmi donmustan bilgisi olan varmi bu konuda
Cok teşekkür ederim arastrcam.icimden bi his senin mutlu haberler vericegini söylüyo.hayirli gunde hayirli haberlerini aliriz insallaharkadasim bn istnbulda oturmuyorum ama, bahceci tüp bebek merkezinin ismini ve doktorlarinin çok övüldüğünü okudum bu siteden. bide orayı araştir derim. allah kolayliklar versin. bnm de ilk denemem. bugün sonuç günüm biraz heyecan ve korku dışında sakinım yani
inşallah cnm rabbime kalmış artikCok teşekkür ederim arastrcam.icimden bi his senin mutlu haberler vericegini söylüyo.hayirli gunde hayirli haberlerini aliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?