2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

30 ekimde tranferi olacak inş. dualarınızı bekliorum... çok heyecanlıyım....
hayirli olsun canim bebislerini gobesine almak bu tedavinin en guzel kismi. hem kisa suruyor hem cok guzel hissediyorsun. ins burdan sonuclarinin cok iyi oldugu haberini de verirsin canim benim[]

Üzülme hakkımızda hayırlısı,inşallah artar yüce mevlam yardımcın olsun
Canim ben diger topige de baktigim icin buraya gec bakiyorum.. sonucum iki kat artmis sonuc 36.27 cikti cok sukur. doktorum iyi ddi. iki gun sonra bi daha test yapacam beni boyle takip edecekler. insllah bebisim annesiyle kalacak. hayirlisi olsun ins.

Cooook sevindimmm inan gerçekten çok sevindim, arta arta sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Yüce mevlam,burayıda ihmal etme merak ediyoruz seni:) benimde perşembe günü test günüm dua edin banada

Cooook sevindimmm inan gerçekten çok sevindim, arta arta sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Yüce mevlam,burayıda ihmal etme merak ediyoruz seni:) benimde perşembe günü test günüm dua edin banada
Etmezmiyim canim benim. her namazimin ardinda el acip rabbime once bu surecteki herekse sonra kendime dua ediyorum. rabbim bu mubarek gunlerin hatrina senin de kucagina gobegine beislerini verir insallah. rabbim sizi de sevindirsin bu sefer canim benim

kızlar bu yolda uğraşan herkesin Allah yardımcısı olsun.Bir kaç güne transferim olacak ananasın transfer sonrasına nasıl bi etkisi var bilgisi olan varsa çoook sevinirim

kızlar bu yolda uğraşan herkesin Allah yardımcısı olsun.Bir kaç güne transferim olacak ananasın transfer sonrasına nasıl bi etkisi var bilgisi olan varsa çoook sevinirim
Hayirli olsun canm. ben suyunu icmistim, sevgi 35 arkadasimizda ananas yemisti. cok sukur ikimizde hamileyiz allahin izniyle. bnm kinin degerleri biraz dusuk.

Okadar merak edip birsey yazmamissin acelyacicegi
Ben cepten giriyorum kac gundur. bildirim gelmeyince gormemisim canm. kusura bakma. senin adina cokkkk sevindim. ne guzel hamile haberi almak.umut doluyor insan. rabbim kucagina da almayi nasip etsin ins cnm. tebrik ediyorummm seni

Hayirli olsun canm. ben suyunu icmistim, sevgi 35 arkadasimizda ananas yemisti. cok sukur ikimizde hamileyiz allahin izniyle. bnm kinin degerleri biraz dusuk.

Gercekten sizin adiniza cok sevindim Rabbim bekleyen herkese bu mutlulugu nasip etsin benim de yarin 2.gun olacak bekliyorum transfer icin hayirlisi olsun

Canim bugun 11.gunundu test yaptin mi yoksa yarina mi biraktin. merak ettim
Test yapmadım perşembeyi bekliyorum,idrar testi için deliriyorum ama eşim istemiyo söz verdim o yüzden yapmıcam:) içhiç bişey hissetmiyorum sadece bazen kasık ve karın ağrım var hepsi o, bişey olmalı mı onuda bilmiyorum,ilkinde değerlerim yÜksekten düşMüştü,hep endişeliyim doğana kadar öyle olur sanırım hayırlısı,sonucu alınca yazıcam canım umarım pozitif olur hayırlısı:)

canim hayirli ve pozitif haberler alirsin ins. bekliyorum insallah Allah sizide sevindirsin guzel haber vermeyi nasip etsin. bn dayanamadim 11. gunde yaptim. tabi siz tutabiliyorsaniz kendinizi persembe yaparsiniz artik napalim. Az kaldi sonuca

canim hayirli ve pozitif haberler alirsin ins. bekliyorum insallah Allah sizide sevindirsin guzel haber vermeyi nasip etsin. bn dayanamadim 11. gunde yaptim. tabi siz tutabiliyorsaniz kendinizi persembe yaparsiniz artik napalim. Az kaldi sonuca
Aynen öyle canım sabredicem bkalım az kakdı zaten hakkımızda hayırlısı hepimiz için sen yarın mı tekrarlıcaksın testini yoksa perşembe mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…