- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Geç tutunma olabilir çünkü değerlerin düşük ama güzel katlanıyor,benim ilkinde 44-77-112 diye gitmişti sonra düşmüştü yükselmişti ama iki kat şeklinde değil problem oldugu belliydi,bence değerlerin güzel canım dua et bol bol ve inan,ben de yarın sabah yapıcam ilk testimi çok moralsiz ce ümitsizimBugun tekrar ettim gene testi sonuc 71. bugun 16. Gunumdu. doktorum ilaclara devam cuma gene test yap ddi. keseyi gorebilecekmiyim merak eddiyorum. degerlerim sence nasil?
Canım yaaa gerçekten çok teşekkür ederim şuan ağlıyorum bana moral verdin inşallah iyi olur sonucum ama haklısın hayırlısını istemek en güzeli,arkadaşında dediği gibi geçen sefer ilk testte vazgeçmiştim herşeyden belkide inansaydım dikkat etseydim olurdu, hepsi yazgı hayırlısı yarın bildiririm sonucumuSagol canim insallah. bende teste giderken kotu sonuc bekliyordum hatta gitmek istemiyordum. ama gordugun gibi boyle oldu. insallah sende yarin cok mutlu olrsun. rabbim ol desin senin icin. ne cikarsa ciksin rabbim senin icin hayirlisini boyle gormistur. Ama eminim sen cok guzel haberler vereceksin yarin allahin izniyle. hade guzel anne seni gorelim yarin
Haklısın ilkinde ben 44ü görÜnce umudum kırılmıştı ve hiç dikkat etmedim ilaçlaıda ikünciden sonra bıraktırdı doktor,sizin için çok sevindim ne güzel hakkımızda hayırlısı olsunSlm arkadaslar
Biz eylulde tup bebek yaptirdik hcg miz 12 gunde 42.03 idi 14 gubde hcg miz 41.06 indi biz turkiyedi doktorumuzu arayip bildirdigimizde ilaclari birakmamizi soyledi ve biz herseye ragmen almanyadaki doktorumuzada danistik ve o tam tersine ilaclara devam edin dedi ve bugun keseyi gorduk
SIZLERDEN RICAM HCG NIZ 0 DUSMEDEN ILACLARI BIRAKMAYIN
Ben ilk transferimde daha iyiydimdr ikincide fazla sıkışıktım ve doktor zorlandı ben çatlamak izereydim kendimi sıktıgım için doktor işlemde zorlandı bence aşırı sıkışma hafif sıkışman yeterli,bazı yerlerde sıkışmadan yapıyolarmış bile, çok sıkışırsan sıkıntı olur benceArkadaslar transfer sirasinda cok sıkıntı yaşadınız mı sizin basinizdan gectigi icin soruyorum yani idrara sıkışık mı gittiniz siz de. cevap yazarsaniz sevinirim
Ben ilk transferimde daha iyiydimdr ikincide fazla sıkışıktım ve doktor zorlandı ben çatlamak izereydim kendimi sıktıgım için doktor işlemde zorlandı bence aşırı sıkışma hafif sıkışman yeterli,bazı yerlerde sıkışmadan yapıyolarmış bile, çok sıkışırsan sıkıntı olur bence
Haklısında işte ne biliyim iyiydim aslında ama test günü yaklaştıkça çöktüm birden hayırlısı ne diyelim bundan sonrası içinKizlaar moral bozmak yok her zaman en iyisini dusunun her zaman hakkimizda hayirlisi
Canim hayirli olsun ben cok sıkısık gitmemistim hastaneye. cunku orda da bekletiyorlar. bn oraya gidip su icmeye basladim. biraz sıkıstim ve transfer gerceklesti. fazla takma derim oldu da bitti olacak cunku. hade guzel haberlerle gelArkadaslar transfer sirasinda cok sıkıntı yaşadınız mı sizin basinizdan gectigi icin soruyorum yani idrara sıkışık mı gittiniz siz de. cevap yazarsaniz sevinirim
Aglamak moral bozmak yok, once allah a teslimiyet gerek. bol dua et ve lailaheil allah ente subhaneke inni kuntu minezzalimin diye dua et. Yarin guzel sonuclar vereceksin gorursun insallah. dualrim seninleCanım yaaa gerçekten çok teşekkür ederim şuan ağlıyorum bana moral verdin inşallah iyi olur sonucum ama haklısın hayırlısını istemek en güzeli,arkadaşında dediği gibi geçen sefer ilk testte vazgeçmiştim herşeyden belkide inansaydım dikkat etseydim olurdu, hepsi yazgı hayırlısı yarın bildiririm sonucumu
Hayirli olsun cnm. peki bebegi gormeye ne zaman cagiracak sizi. Bugun kacinci gunundu hani keseyi gorduk ddin ya bugun. baska testler de yaptin mi. kusura bakma boyle siralayarak sordum ama bn hala test yapiyorum ondan soruyorum. insallah guzel haberler vermeye devam edersin cnmSlm arkadaslar
Biz eylulde tup bebek yaptirdik hcg miz 12 gunde 42.03 idi 14 gubde hcg miz 41.06 indi biz turkiyedi doktorumuzu arayip bildirdigimizde ilaclari birakmamizi soyledi ve biz herseye ragmen almanyadaki doktorumuzada danistik ve o tam tersine ilaclara devam edin dedi ve bugun keseyi gorduk
SIZLERDEN RICAM HCG NIZ 0 DUSMEDEN ILACLARI BIRAKMAYIN
Canim hayirli olsun ben cok sıkısık gitmemistim hastaneye. cunku orda da bekletiyorlar. bn oraya gidip su icmeye basladim. biraz sıkıstim ve transfer
gerceklesti. fazla takma derim oldu da bitti olacak cunku. hade guzel haberlerle gel
Ameliyathanede canim. opunun yapildigi yerde. yatmanla kalkman bir oluyo nerdeyse. yarin mi transferiminsallah canim hepimizin haberleri guzel olur insallah
kafama takilan diger soru da dr transferi nerede gerceklestiriyor ameliyathane mi yoksa muayene odasi falan mi
Ameliyathanede canim. opunun yapildigi yerde. yatmanla kalkman bir oluyo nerdeyse. yarin mi transferim
Hm anladim canim ya 3. gun transferi yad 5. gun olacak. yumoslarinda cokniyiler masallah. iki tane transfer ederler herhalde. digerlerinide dondururlar. bebislerini gobege almak en guzeli biliyormusun. hayirli olsun simdiden. ins sikı sıkı tutunurlar bebislerinbilmiyorum ki ne zan olacagini 7dollenmis yumurtam var bunlarin 2 tanesi 2.kalitsymis digerleri 1.kalite. Embriyolog kesin yarin demedi ama belki yarin olur dedi cok arada konustu her sabah haber bekliyoruz
Hastane ya da merkeze göre değişir sanırım,benim ki hastane olduğu için kadındoğum bölümünün müdahele odasında yapılıyor,ameliyathanede değil, ama ameliyathaneye benzer bir yer, sonuçta opu işlemleri ve teansfer işlemleride belirli alet ve cihazlarla yapılıuor,muayene odası ayrı yani.dediğim gibi yere göre değişir canıminsallah canim hepimizin haberleri guzel olur insallah
kafama takilan diger soru da dr transferi nerede gerceklestiriyor ameliyathane mi yoksa muayene odasi falan mi
Yumurta toplanan yerde yapılır büyük ihtimalle canımHastane ya da merkeze göre değişir sanırım,benim ki hastane olduğu için kadındoğum bölümünün müdahele odasında yapılıyor,ameliyathanede değil, ama ameliyathaneye benzer bir yer, sonuçta opu işlemleri ve teansfer işlemleride belirli alet ve cihazlarla yapılıuor,muayene odası ayrı yani.dediğim gibi yere göre değişir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?