- 28 Ekim 2014
- 263
- 168
- 53
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Hm anladim canim ya 3. gun transferi yad 5. gun olacak. yumoslarinda cokniyiler masallah. iki tane transfer ederler herhalde. digerlerinide dondururlar. bebislerini gobege almak en guzeli biliyormusun. hayirli olsun simdiden. ins sikı sıkı tutunurlar bebislerin
Arkadasim bizim deger 16 gunde 61 idi keseyi 2 jafta sonra gorduk yani bugunBugun tekrar ettim gene testi sonuc 71. bugun 16. Gunumdu. doktorum ilaclara devam cuma gene test yap ddi. keseyi gorebilecekmiyim merak eddiyorum. degerlerim sence nasil?
TsklrHaklısın ilkinde ben 44ü görÜnce umudum kırılmıştı ve hiç dikkat etmedim ilaçlaıda ikünciden sonra bıraktırdı doktor,sizin için çok sevindim ne güzel hakkımızda hayırlısı olsun
Bizim embriyo 25.09 ve 27.09 tatihinde toplam 3 adt transfer edildiHayirli olsun cnm. peki bebegi gormeye ne zaman cagiracak sizi. Bugun kacinci gunundu hani keseyi gorduk ddin ya bugun. baska testler de yaptin mi. kusura bakma boyle siralayarak sordum ama bn hala test yapiyorum ondan soruyorum. insallah guzel haberler vermeye devam edersin cnm
Anladim cnm benim keseyi gormee daha var yaniArkadasim bizim deger 16 gunde 61 idi keseyi 2 jafta sonra gorduk yani bugun
Dualarmz seninle canimDualariniZi istiyorum teste gidiyorum...
DualariniZi istiyorum teste gidiyorum...
hayırlı haberler ile gel inşaallah canım.DualariniZi istiyorum teste gidiyorum...
Canim benim tebrikler guzel anne. Ne demistiktik sana, sen guzel haberler vereceksin ddik bak oylede oldu cok sukur. rabbim ol ddi seninkine oy oy inanki senin kadar mutlu oldum. insllh sana sıkıca tutunmuslardir ve allah ta bebegini kucagina alip buyutmeyide nasip etsin insallahhhhhh.Arkadaslar haber beklerken esim mesaj yazdi 190 hadi gozumuz aydin diye soktayim:) Hastanede tanidik bir doktor vardi ona rica etmis ve ogrenmis benden once,ama ben inanamiyorum hala soktayim elim ayagim buz kesti ve titriyorum heyecandan,Allah imm yuce mevlam nerde isteyen varsa nerde evlat hasreti ceken kullari varsa kucaklarini bos birakmasin cok mutluyummm:) insallah boyle
Devam eder hala inanmiyorum:)
Canimmmm cok tesekkur ederim, okadar umutsuzdum ki anlatamam sana ama cok sukur ki mevlam duydu sesimi, bin sukur,ctesi bir test daha istediler ikiye katlarsa sonrasi ultrason sanirim, dualariniz icin cok tesekkur ederim,seninde ultrason haberini sabirsizlikla bekliyorum canim dualarimdasin Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah halaCanim benim tebrikler guzel anne. Ne demistiktik sana, sen guzel haberler vereceksin ddik bak oylede oldu cok sukur. rabbim ol ddi seninkine oy oy inanki senin kadar mutlu oldum. insllh sana sıkıca tutunmuslardir ve allah ta bebegini kucagina alip buyutmeyide nasip etsin insallahhhhhh.gozunaydin canim tekrar.
Canimmmm cok tesekkur ederim, okadar umutsuzdum ki anlatamam sana ama cok sukur ki mevlam duydu sesimi, bin sukur,ctesi bir test daha istediler ikiye katlarsa sonrasi ultrason sanirim, dualariniz icin cok tesekkur ederim,seninde ultrason haberini sabirsizlikla bekliyorum canim dualarimdasin Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah hala
Soktayim
Hade bakalim cumartesiden sonra sayim sirasi sende canim. 13 kasim sonuc gunun olur buyuk ihtimalle cnm. hade hayirli transferlerayy çoook sevindim canim gercekten bana umut oluyorsunuz benim embriyolar da 3.gunu atlatti insallah 5.gunu gorurler darisi bana daaa :)
Hade bakalim cumartesiden sonra sayim sirasi sende canim. 13 kasim sonuc gunun olur buyuk ihtimalle cnm. hade hayirli transferler[/
QUOTE]
Tesekkurler canim insallah insallah hayirli haber veririm o zaman.Seninki kesinlesti de mi bebis geliyor yani
Arkadaslar haber beklerken esim mesaj yazdi 190 hadi gozumuz aydin diye soktayim:) Hastanede tanidik bir doktor vardi ona rica etmis ve ogrenmis benden once,ama ben inanamiyorum hala soktayim elim ayagim buz kesti ve titriyorum heyecandan,Allah imm yuce mevlam nerde isteyen varsa nerde evlat hasreti ceken kullari varsa kucaklarini bos birakmasin cok mutluyummm:) insallah boyle
Devam eder hala inanmiyorum:)[/QUOTE
Canim cok sevindimm,okurken agladim hatta
Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin inş
sagol cnm yarin tekrar bi test yapacam.allaha kalmis artik.Tesekkurler canim insallah insallah hayirli haber veririm burdan.Seninki kesinlesti de mi bebis geliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?