2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

Amin canim hepimizin bebekleri tutunsun da birakmasinlar anneciklerini

Bizim embriyo 25.09 ve 27.09 tatihinde toplam 3 adt transfer edildi

Tup testleri be hcg degerlerimizi tup bebek hikayemiz umutsuzlara umut olsun diye yazdik

Arkadaslar haber beklerken esim mesaj yazdi 190 hadi gozumuz aydin diye soktayim:) Hastanede tanidik bir doktor vardi ona rica etmis ve ogrenmis benden once,ama ben inanamiyorum hala soktayim elim ayagim buz kesti ve titriyorum heyecandan,Allah imm yuce mevlam nerde isteyen varsa nerde evlat hasreti ceken kullari varsa kucaklarini bos birakmasin cok mutluyummm:) insallah boyle
Devam eder hala inanmiyorum:)

Canim benim tebrikler guzel anne. Ne demistiktik sana, sen guzel haberler vereceksin ddik bak oylede oldu cok sukur. rabbim ol ddi seninkine oy oy inanki senin kadar mutlu oldum. insllh sana sıkıca tutunmuslardir ve allah ta bebegini kucagina alip buyutmeyide nasip etsin insallahhhhhh. gozunaydin canim tekrar.

Canimmmm cok tesekkur ederim, okadar umutsuzdum ki anlatamam sana ama cok sukur ki mevlam duydu sesimi, bin sukur,ctesi bir test daha istediler ikiye katlarsa sonrasi ultrason sanirim, dualariniz icin cok tesekkur ederim,seninde ultrason haberini sabirsizlikla bekliyorum canim dualarimdasin Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah hala
Soktayim

ayy çoook sevindim canim gercekten bana umut oluyorsunuz benim embriyolar da 3.gunu atlatti insallah 5.gunu gorurler darisi bana daaa :)

Tesekkurler canim insallah insallah hayirli haber veririm burdan.Seninki kesinlesti de mi bebis geliyor yani

M Mormutfakli
Canımmm darısı başına inşallah her isteyene, isteyipte olmaması öok zor yaşamayan bilemez inşallah sağlıklı ilerler ve bebeğimize kavuşuruz duam sizlerle..

Canim hayirli habelerini bekliyorum duam seninle rahat ol iyi haberler vereceksin insallah hepimiz ayni durumdayiz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…