- 19 Ekim 2014
- 205
- 148
- 48
- 42
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberler vereceksin, kırklar karışacak :)sagol cnm yarin tekrar bi test yapacam.allaha kalmis artik.
Bugun ki testim ikiye katlanmamis.sonuc 70 cikti gene.Canım
Haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberler vereceksin, kırklar karışacak :)
Canim benim uzulme lutfen, hayirlisini dileyelim senicok iyi anliyorum, bizimde ne olacagimiz belli degil,mubarek gun.benim ilk denemem de,Bugun ki testim ikiye katlanmamis.sonuc 70 cikti gene.
Tarnsferin 11.gunu; 14.72
14.gunu; 38
16. gunu; 71
18.gunu; 70 sonuclarim boyle. seninki ilk denemen nasildi degerlerin. cok uzuluyorum. doktor pazartesi bi test daha yap o zamn konusuruz ddi.
sagol canim eksik olma. iki embriyo konulmustu bugun doktora gorundum oda pazartesiye kadr kanaman olmazsa bi test yaptir yanima gel ddi. muayene etti bisey gorunmuyor degerin cok az ddi. insaalah yukselir pazartesiye kadr canm.Bi de Seyi sorucam iki tanemiydi senin embiriyon bazen biri tutunamayinca deger biraz dusebiliyor ya da yerinde kaliyor, hayirlisi canim uzulme ilkinde ben de cok arada kalmistim cok yipratici dur bakalim mevlam neylerse guzel
Eyler, kucagina alana kadar hep yuzde elli
sagol canim eksik olma. iki embriyo konulmustu bugun doktora gorundum oda pazartesiye kadr kanaman olmazsa bi test yaptir yanima gel ddi. muayene etti bisey gorunmuyor degerin cok az dd
canim uzulme Allah yardimcimiz olsun pazaryesiye yukselecek insallah
Rahat ol canim insallah hayirlisi olsun hakkimzda, dedigin gibi mevlama teslim hersey, ama anliyorum seni insan bitsin istiyor belirsizlik dur bakalim belkide miniknbir surprizdir bu belirsiz olan hadi insallahsagol canim eksik olma. iki embriyo konulmustu bugun doktora gorundum oda pazartesiye kadr kanaman olmazsa bi test yaptir yanima gel ddi. muayene etti bisey gorunmuyor degerin cok az ddi. insaalah yukselir pazartesiye kadr canm.
İnsallah cnm insallah oyledir. hayirlisi aRtikRahat ol canim insallah hayirlisi olsun hakkimzda, dedigin gibi mevlama teslim hersey, ama anliyorum seni insan bitsin istiyor belirsizlik dur bakalim belkide miniknbir surprizdir bu belirsiz olan hadi insallah
canmm bu düşme kımyasal gebelık mı oluooor yokta tutuoo sonradan tutmuyormuda düşmüş oluor , merak ettimm .. bu arada ıkıncı denemde hamılesın galıba :) Rabbım saglıkcakla kucagına almayıca nasıp etsinnnCanim benim uzulme lutfen, hayirlisini dileyelim senicok iyi anliyorum, bizimde ne olacagimiz belli degil,mubarek gun.benim ilk denemem de,
12. Gun 44
14.gun 77
16.gun 112
Sonrasinda da dusmeye basladi deger canim,dusukten baslayinca sikintili oluyor biraz,ptesi yaptir bakalim ne cikacak,eger olumsuzda olsa lutfen uzulme canim, cok stresli bir surec seni cok iyi anliyorum biliyorum halini ama sen iyi olmalisin once kendin icin..
İnsallah cnm umudumuz allah. teslimiyette ona. rabbim senin icin de guzel yapsin. transferin guzel gecsin insallah.
Sağol canım rabbim her isteyene nasip etsin inşallah sağlıkla kıcagına almayı..aslında kimyasal gebelik diyolar böyle olunca ama şöyle oluyo bildiğim tutuyor aslında ama bir nedenden dolayı olmuyor devamı grlmiyor..düşecek kadar tutmuyor aslında adetle pıhtı gibi atıyosun tahminim canımcanmm bu düşme kımyasal gebelık mı oluooor yokta tutuoo sonradan tutmuyormuda düşmüş oluor , merak ettimm .. bu arada ıkıncı denemde hamılesın galıba :) Rabbım saglıkcakla kucagına almayıca nasıp etsinnn
Valla canım doktorlara göre sakınca olmuyor, yolunuz nasıl otoban ya da e5 gibi düz mü, kalma durumun sıkıntı değilse bence hemen çıkma derim, ama mecbursan oku ufle cık canım Allah a emanet sonuctaKizlar acil birsey ogrenmem lazim transferden sonra 3saatlik yola cikmamin sakincasi olur mu sizce.tedavi oldugum merkez yasadigim yerde degil.ertesi gun mu yola ciksam acaba hala kararsizim
Valla canım doktorlara göre sakınca olmuyor, yolunuz nasıl otoban ya da e5 gibi düz mü, kalma durumun sıkıntı değilse bence hemen çıkma derim, ama mecbursan oku ufle cık canım Allah a emanet sonucta
annadım canım saolasın .. bende 10 kasımda transferım olcak .. tavsıyelerın va rmıı oncesınde ve sonraasında .. bıde transferden sonra ıgnelerın oldu muuu ? hangı ılaçlar vardııSağol canım rabbim her isteyene nasip etsin inşallah sağlıkla kıcagına almayı..aslında kimyasal gebelik diyolar böyle olunca ama şöyle oluyo bildiğim tutuyor aslında ama bir nedenden dolayı olmuyor devamı grlmiyor..düşecek kadar tutmuyor aslında adetle pıhtı gibi atıyosun tahminim canım
Benim de uc saatlik yol du. doktor bi sakinca yok ddi. transferden 3 bucuk saat snr yola ciktik. ben arkada uzandim. hem sirtima hemde basimi koymak icin iki yastikta almistim. ama yolu 4 saate geldik. yavas yavas yani. yolda iki kere mola verdik oyle yani. tabi sen bilirsin ve doktorunKizlar acil birsey ogrenmem lazim transferden sonra 3saatlik yola cikmamin sakincasi olur mu sizce.tedavi oldugum merkez yasadigim yerde degil.ertesi gun mu yola ciksam acaba hala kararsizim
Ben ilk hafta yattım genelde evden çıkmadım pek canım, banyoda yapmadım sabrettim biraz, ikinci hafta evime grldim yemeğimi yaptım yatağımı falan topladım ama boş zamanlarımda yine uzandım, bol su içtim, ananas yedim,ve olumlu düşünmeye çalıştım, benim folik asit ve crinone helim var sabah akşam başka bişeyim yok canım hala devam ediyorum, yarın ikinci testim var inşalah güzel katlanmıştır..bu yaptıklarımın etkisi var mı bilmiyorum, dinlenmeyen işe giden ve olumlu sonuç alan kızlarda var, ama ben ilk bir hafta yarınca daha iyi olur diye düşünüyorum, eğer ev se olacaksan dinlen bolca çalışıyorsan da apır hareket etmeye çalış,sonucunda mevlam ne derse o olacagı varsa oluyor canım, Allah yardımcın olsun inşallah bebegine kavuşursunannadım canım saolasın .. bende 10 kasımda transferım olcak .. tavsıyelerın va rmıı oncesınde ve sonraasında .. bıde transferden sonra ıgnelerın oldu muuu ? hangı ılaçlar vardıı
Kendini gideceğin yerde daha iyi hissedeceksen eğer yavaş yavaş çıkabilirsinizde doktoruna da danış canımCanim yolumuz otoban yarin doktora sorayim bakalim ne diyecek olmazsa kalirim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?