- 19 Ekim 2014
- 205
- 148
- 48
- 42
- Konu Sahibi acelyacicegi
-
Hayırlısı olsun herşeyiniz rast gitsin inşallahhhYarin buyuk gun hayirlisi artik fikirlerinizi paylastiginiz icin tesekkurler arkadaslar
Amiin cok sukur yolunda gitti artik geri sayim basladi bizim icin de :)
hayirli olsun arkadasim insallah Allah gonlune gore versin iyi haberler verirsin insallahAmiin cok sukur yolunda gitti artik geri sayim basladi bizim icin de :)
hayırlı olsun canımAmiin cok sukur yolunda gitti artik geri sayim basladi bizim icin de :)
hosgeldın insallah pozıtıf cıkar sonucun yarın cnm. ılk denememi?slm arkadaslarr benimde bugun onuncu günüm.pztsi test yaptrcam insallah yüzümüz güler
canım ya bu sabah ıkı üc damla kadr kahverengi lekelenmem oldu. sende de oyle oldu mu. degerler düsmeye baslayınca yani. bide hala ilaclarımı kullanıyorum.Canim benim uzulme lutfen, hayirlisini dileyelim senicok iyi anliyorum, bizimde ne olacagimiz belli degil,mubarek gun.benim ilk denemem de,
12. Gun 44
14.gun 77
16.gun 112
Sonrasinda da dusmeye basladi deger canim,dusukten baslayinca sikintili oluyor biraz,ptesi yaptir bakalim ne cikacak,eger olumsuzda olsa lutfen uzulme canim, cok stresli bir surec seni cok iyi anliyorum biliyorum halini ama sen iyi olmalisin once kendin icin..
biz guzel sonuc aldık ama sonu kotüye gidiyor insllh sen güzel sonuclar alırsın inşş cnm. yas kac kac embrıyo ve kacıncı deneme. hayırlı olsun cnmMerhaba arkadaşlar benimde bugün 5. günüm10 kasimda test günüm.İnşallah güzel haberler alirim
hadi hayırlısı 8 günün kalmıs cnmYaş 33 ,2 embriyo konuldu.ilk tüp bebek denememiz.inşallah güzel olucak
Benim dusmeye basladiktan iki gun sonra adet kanamam olmustu canim, parcali falandi hatta acilecanım ya bu sabah ıkı üc damla kadr kahverengi lekelenmem oldu. sende de oyle oldu mu. degerler düsmeye baslayınca yani. bide hala ilaclarımı kullanıyorum.
Dis gebelikte degerler cok fazla oluyor ce dengesiz oluyor diye biliyorum iki kat degilde cok daha fazla artiyor ,eger tutunmadiysa kimyasal gebeliktir ama insallah tutunmustur canim moralini bozmayes3467 kanamam baslamıs mıı oluyor yani. kfam karısık. kimyasal gebelık mı yasıyorum yoksa dış mı allah korusun
Sagol canim benim. ben kanamadan once diye dusunuyorum lekeleri. Yarin su belirsizlik bitecek cok sukur. Sonuc ne cikarsa rabbime sukur diyecez artik. Bakalim artik. senin degerler nasil canimDis gebelikte degerler cok fazla oluyor ce dengesiz oluyor diye biliyorum iki kat degilde cok daha fazla artiyor ,eger tutunmadiysa kimyasal gebeliktir ama insallah tutunmustur canim moralini bozma
Öyle canım hayırlısını dileyelim hep,hep şükür hep şükür dicez, benim ikinci sonuçta iyi çıktı ama ben hala inanmıyorum ne olacağı belli değil,bizim herşeyi düşünmemiz lazım kucağıma alana kadar inanmıcam galiba, bakalım hayırlısı canım kısmetimizde varsa alıcaz inşallah kıcağımıza bebeklerimizi Allah aratmasın kimseyii..Sagol canim benim. ben kanamadan once diye dusunuyorum lekeleri. Yarin su belirsizlik bitecek cok sukur. Sonuc ne cikarsa rabbime sukur diyecez artik. Bakalim artik. senin degerler nasil canim
Merhaba benimde 10 Kasimda ilk gebelik testim olacak..Merakla ve dua ile bekliyorum..Allah tum isteyenlere hayirli saglikli evlat nasip etsin...Merhaba arkadaşlar benimde bugün 5. günüm10 kasimda test günüm.İnşallah güzel haberler alirim
hayırlısı olsun canım benım de 14 kasım inş. güzel hberler alırız...Merhaba benimde 10 Kasimda ilk gebelik testim olacak..Merakla ve dua ile bekliyorum..Allah tum isteyenlere hayirli saglikli evlat nasip etsin...
Amin insallah canim. haklisin bu tedavinin kotu bi yani surekli bi asamayi beklemen.Öyle canım hayırlısını dileyelim hep,hep şükür hep şükür dicez, benim ikinci sonuçta iyi çıktı ama ben hala inanmıyorum ne olacağı belli değil,bizim herşeyi düşünmemiz lazım kucağıma alana kadar inanmıcam galiba, bakalım hayırlısı canım kısmetimizde varsa alıcaz inşallah kıcağımıza bebeklerimizi Allah aratmasın kimseyii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?