2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar buraya

canım ya bu sabah ıkı üc damla kadr kahverengi lekelenmem oldu. sende de oyle oldu mu. degerler düsmeye baslayınca yani. bide hala ilaclarımı kullanıyorum.

canım ya bu sabah ıkı üc damla kadr kahverengi lekelenmem oldu. sende de oyle oldu mu. degerler düsmeye baslayınca yani. bide hala ilaclarımı kullanıyorum.
Benim dusmeye basladiktan iki gun sonra adet kanamam olmustu canim, parcali falandi hatta acile
Gittik cok agrim olmustu, ama kahverengiyse tutunma kanalarida oyle oluyormus canim hemen umidininyitirme adet kanamasi kirmizi oluyor

yes3467 kanamam baslamıs mıı oluyor yani. kfam karısık. kimyasal gebelık mı yasıyorum yoksa dış mı allah korusun
Dis gebelikte degerler cok fazla oluyor ce dengesiz oluyor diye biliyorum iki kat degilde cok daha fazla artiyor ,eger tutunmadiysa kimyasal gebeliktir ama insallah tutunmustur canim moralini bozma

Dis gebelikte degerler cok fazla oluyor ce dengesiz oluyor diye biliyorum iki kat degilde cok daha fazla artiyor ,eger tutunmadiysa kimyasal gebeliktir ama insallah tutunmustur canim moralini bozma
Sagol canim benim. ben kanamadan once diye dusunuyorum lekeleri. Yarin su belirsizlik bitecek cok sukur. Sonuc ne cikarsa rabbime sukur diyecez artik. Bakalim artik. senin degerler nasil canim

Sagol canim benim. ben kanamadan once diye dusunuyorum lekeleri. Yarin su belirsizlik bitecek cok sukur. Sonuc ne cikarsa rabbime sukur diyecez artik. Bakalim artik. senin degerler nasil canim
Öyle canım hayırlısını dileyelim hep,hep şükür hep şükür dicez, benim ikinci sonuçta iyi çıktı ama ben hala inanmıyorum ne olacağı belli değil,bizim herşeyi düşünmemiz lazım kucağıma alana kadar inanmıcam galiba, bakalım hayırlısı canım kısmetimizde varsa alıcaz inşallah kıcağımıza bebeklerimizi Allah aratmasın kimseyii..

Amin insallah canim. haklisin bu tedavinin kotu bi yani surekli bi asamayi beklemen.

[QCnm="acelyacicegi, post: 37586517, member: 629575"]Sagol canim benim. ben kanamadan once diye dusunuyorum lekeleri. Yarin su belirsizlik bitecek cok sukur. Sonuc ne cikarsa rabbime sukur diyecez artik. Bakalim artik. senin degerler nasil canim[/QUOTE]

Cnm merhaba kismet her is uzme canini herseyde vardir bi hayir bakalim aybi zamanlarda opumuz yapilmisti ama benim transferim kismetse bu ay olcak dr 1y bekletti simdi 15 kasimda olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…